ki3x3k Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zrabalem niestety moja plyte glowna i teraz szybko mi jest potrzebna jakas a konkretnie ASUS TUSL2-C.... ma ktos na sprzedaz ?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 A nie może być Abit ST6... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Witam Spozniles sie :-(. Troszke ponad tydzien temu mialem jeszcze jedna sztuke. Dla Tweak`owca puscilbym "po kosztach". Niestety.. SZAMPANSKIEGO SYLWESTRA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zrabalem niestety moja plyte glowna i teraz szybko mi jest potrzebna jakas a konkretnie ASUS TUSL2-C.... ma ktos na sprzedaz ?!?! a dlaczego akurat ta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Kedyś sie zastanawiałem nad zamianą TUSL-2c na Abita ST6... BTW za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilKr Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Posiadam właśnie taka płytę do sprzedania. Płyta jest nowa. Cena około 400 PLN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ja mam tą płyte główną a ile byś dał za nią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 thx wszystkim.... skombinowalem sobie tusl'a za 270 zl :) po znajomosci.... a dlatego taka plyta bo jest wyrabana do o/c i wogole osiagi ma duze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...