Skocz do zawartości
xequo

Kieszen na twardziela

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze: nie "podajcie" tylko "czy mozecie mi pomoc znalezc" "czy mozecie mi podac" itp. Kulturka obowiazuje! :o

Po drugie nie spotkalem sie jeszcze z takimi kieszeniami i nie wiem czy takowe istnieja. (ale moge sie mylic :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po drugie nie spotkalem sie jeszcze z takimi kieszeniami i nie wiem czy takowe istnieja. (ale moge sie mylic  :P )

Sluchaj chlopie, jesli juz ktos tu nabija posty to wlasnie Ty. Zreszta, kogo obchodzi ilosc postow, moglbys ich miec nawet 100k, a jesli bedziesz pisac glupoty jak powyzej, to beda sie smiali z ciebie tym glosniej. Jak nie masz pewnosci to glosu nie zabieraj, bo brak twojej pewnosci niewiele kogokolwie obchodzi :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchaj chlopie, jesli juz ktos tu nabija posty to wlasnie Ty...

:lol:

a zeby nie bylo ze i ja nabijam posty - przy tych kieszeniach/obudowach nalezy zwracac uwage na pewien subtelny szczegol - USB 2.0

a Twojej plyty xequo nie posadzam o takie ustrojstwo - co najwyzej USB 1.1 o przepustowosci wielokrotnie mniejszej niz 2.0 i podejzewam ze nawet Twoja plyta nie wykryje poprawnie tej kieszeni ale "nie mam pewnosci" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...