Gość Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 witam..od jakiegos czasu zaliczam dosc czeste zawieszenia kompa(podczas przegladania netu, przegrywania z CD na HDD) tzn. jest ok i w pewnym momencie obraz "zamarza" tzn nic nie da sie zrobic, jest pulpit ale nawet myszka nie da sie ruszyc..pomaga tylko restart...cos mi sie kojarzy ze sie to pojawilo po zainstalowaniu directaX9...czy to mozliwe aby ten wieszal kompa?? mi przychodza do glowy takie mozliwosci: -nieszczesny DX9 -zasilacz -RAM mi pada -grafa za mocno przetaktowana Sprzet w podpisie(ale proc nie krecony) thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 1. Moze to byc DirectX 2. Odkrec grafei procka !! 3. Jak masz timingi na pamieciach podkrecone to tez daj na default 4. Zasilacz tez moze byc ale chyba by sie komp zresetowal sam jakby to byla wina zasilki 5. Ram rowniez To moze byc wszystko... karta muzyczna, sieciowa, sterowniki do grafy (ja tak mialem), inne sterowniki. Najlepiej sformatowac dysk i wszystko od nowa zainstalowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...