DEVILEK Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Takie tam marne 5.4GHz :lol: Hehe proc widzę fajny w miarę, chłodzenie fwc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 1,55V i wc, ciepło troche było i większość opcji na auto dla tego takie timingi i takty mem :P zainstaluje swierzy ststem i jutro sie pobawie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 kiedy wkoncu sie pojawią w sprzedaży - już mnie krew zalewa na tym celeronie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 no, no - na dzień dobry 5,4Ghz :D jakie jest bezpieczne napięcie na cedarka - jest to gdzieś w dokumentacji intela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 my na suchym lodzie mialismy 5,4 w pi16 wiec....... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 my na suchym lodzie mialismy 5,4 w pi16 wiec....... :D No al tam bylo 5,4 stable a tu na screen tylko. Na wfc mam nowy wynik - link - na 5.6 sie zwiesil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 <_< Ino screen czy działało to ? I ustaw te pamięci wreszcie jakoś normalnie :lol: 5-0-0-2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 jaka temperatura procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Do mnie jeszcze procek niedoszedł (powinien byc najpozniej w poniedzialek-wtorek), ale tez sie nienudze, bo wczoraj dostalem p5wd2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Do mnie jeszcze procek niedoszedł (powinien byc najpozniej w poniedzialek-wtorek), ale tez sie nienudze, bo wczoraj dostalem p5wd2 :D http://img85.imageshack.us/img85/1566/dscf06689lo.jpg ładna, ładna, prawie jak DFI nf4 ... PRAWIE :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 @Matiz_sc@ weś no odpal Super Pi 16m na 5.4 albo ile tam masz teraz stabilne jestem ciekawy jaki czas. Powodzenia w katowaniu procka mam nadzieje że 6Ghz osiągniesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 @ Sajrus; spi 16 to na 5.4 raczej nie przejdzie, ale chwilowo mam 5.1ghz na 1.5V 32M :P nie zalezało mi na czasie a na stabilności - link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Ustawienia akurat do 24/7;) Jakie vcore masz ustawione w biosie i co pokazuje ci cpuz w idle/stress? Edytowane 4 Marca 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ustawienia akurat do 24/7;) Jakie vcore masz ustawione w biosie i co pokazuje ci cpuz w idle/stress? W biosie jest 1.5V, cpu-z idle 1.54-1.55V stres 1.48-1.49V skacze jak cholera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 W biosie jest 1.5V, cpu-z idle 1.54-1.55V stres 1.48-1.49V skacze jak cholera :Pw sumie moglem zmodzic ta plyte i byloby po problemie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 w sumie moglem zmodzic ta plyte i byloby po problemie :P Czym trolu jak nie masz potencjometra 30k :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 elektroniczne w miescie mamy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Czym trolu jak nie masz potencjometra 30k :[ 50k, a ustawiasz sobie wtedy mniej. simple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 50k, a ustawiasz sobie wtedy mniej. simple Dokładnie ... Hmm Czyli czekamy na wyniki tego ES's :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Dokładnie ... Hmm Czyli czekamy na wyniki tego ES's :-P no dobra, więc raczej tak zrobie :P a co do wyników z ES to będą u MaSełka dopiero za kilka dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Hmm Czyli czekamy na wyniki tego ES's :-P Taaa, przydałby się już tne procek, bo powoli zaczyna mnie ściskać od środka - juz z trzeci tydzien na p2 z podpisu siedze :lol: Przewidywana data przybycia cpu - 6-7 marzec 06 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Bawiłem się dzisiaj procem od Matiza i powiem, że rokowania są dobre. Coś tam się z niego wyciśnie, bo skoro się dzisiaj zrobilo ~5.6GHz na słabym fwc to będzie coś z niego. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 powkurzajcie mnie jeszcze a jak tylko w kraju beda 631 to zmienie DC na to 631 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 niemiec a wez go zapytaj jakich taktow potrzebuje ten 631 zeby policzyc cb2003 w 44 sek tak jak twoja 805 na 3,6ghz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 niemiec a wez go zapytaj jakich taktow potrzebuje ten 631 zeby policzyc cb2003 w 44 sek tak jak twoja 805 na 3,6ghz :PHmmm tak w przybliżeniu 5.3 do 5.4GHz i dual core załatwione. Wczoraj na 5.1GHz zrobiłem 48s :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Hmmm tak w przybliżeniu 5.3 do 5.4GHz i dual core załatwione. Wczoraj na 5.1GHz zrobiłem 48s :wink:no widzisz, a on potrzebuje 3,6 :P a teraz pomysl jak hipo pozamiata na 920 jak zrobi 5ghz :P Edytowane 5 Marca 2006 przez atek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 no widzisz, a on potrzebuje 3,6 :P a teraz pomysl jak hipo pozamiata na 920 jak zrobi 5ghz :P ad 1) Tak tak, ale Niemiec ma fizyczne dwa rdzenie a taki biedny :lol: 631 tylko HT. ad 2) Najpierw musi coś ciekawego zrobić, a jak zrobi to go jeden albo drugi 631 pozamiata ( mam nadzieję ) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ad 1) Tak tak, ale Niemiec ma fizyczne dwa rdzenie a taki biedny :lol: 631 tylko HT. ad 2) Najpierw musi coś ciekawego zrobić, a jak zrobi to go jeden albo drugi 631 pozamiata ( mam nadzieję ) :wink: - niby tak ale to procus teoretycznie nie z tej polki cenowej :P - no niech zrobi nawet ten 631 w 35 sek ...... 920 bedzie sie dopiero rozkrecac :P nie ma co poronywac jednojajka to dwujajka, ale i tak uwazam, ze nie przegonimy tego 805 na taktach 4ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 moglem przed wyslaniem dla Hipo tego 920 pokatowac u siebie to byscie musieli z 6g zrobic :P ja tez nie powiedzialm ostatniego slowa :P nie myslcie, ze skore za darmo oddam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Oooo widzę, że całe grono byłych fanów zielonej ligi bierze się do walki. No no to zapowiada się, że będzie konkurencja w kategorii Intel B) Demek nie mów nie ... Edytowane 5 Marca 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...