Niemiec Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 zdarza sie ;] Hipo ma juz procka, teraz czaka na mobo i ramki :) bedzie wesolo i rozruszamy ten dretwy dzial "niebieskich" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Oooo widzę, że całe grono byłych fanów zielonej ligi bierze się do walki. No no to zapowiada się, że będzie konkurencja w kategorii Intel B) Demek nie mów nie ... ale ja wcale nie mowie nie o ile nawiazanie walni z 805 nie powinno byc problemem o tyle z 920 juz bedzie extremalnie trudno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ale ja wcale nie mowie nie o ile nawiazanie walni z 805 nie powinno byc problemem o tyle z 920 juz bedzie extremalnie trudno wez pod uwage, ze ja teraz siedze tylko na powietrzu i tylko na giga ramu ;] a MaSell ma identyk mobo jak ja i ramce ma ode mnie wiec jak sie spotkam z nim na FC czy DI to.... :) pozyjom uwidzim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mini test 631 Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mini test 631 Pozdro. screeny z visty ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 screeny z visty ? :)Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mini test 631 Pozdro. Niezły ten intelek, 4GHz bez zmiany napięć i 5GHz bez większych problemów robi wrażenie :D Dobrze to rokuje dla 920'stek, składam kaskę jeszcze na WC i przesiadam się na intela, tymbardziej że AMD szaleje z cenami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 ceny nie odstraszyły tak bardzo jak Cold Bug :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=189234 jeżeli potrzebujecie to zapraszam ! Edytowane 6 Marca 2006 przez loloferrari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 a co tam bylo?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 juz jest nowy wstawiony link - poprostu napisalem posta nie w tym dziale co trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 MaSell czekamy na wyniki na ESie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Matiz, mody porobione? Bo jakiś PL_rekord nowy by się przydał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Matiz, mody porobione? Bo jakiś PL_rekord nowy by się przydał :PW sobote na Lan Party w Gliwicach, będziemy o tym myśleć B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Matiz, mody porobione? Bo jakiś PL_rekord nowy by się przydał :P Mody - piątek; rekord - sobota Opis MaSella:Jak zrobie 5GHz to będę;) - ciekawe czy dziś sie pojawi na forum :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) licze, ze bedzie ;] i on ma mody na mobo :P bardziej mnie interesi co on z ramow wycisnie do 2,3V ;] Edytowane 7 Marca 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) licze, ze bedzie ;] i on ma mody na mobo :P bardziej mnie interesi co on z ramow wycisnie do 2,3V ;] Być będzie, ale u Ciebie posprawdzać sprzęt. Biosik chyba ma za stary, kompik się włącza i ciemności Mati widzi. Edytowane 7 Marca 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) u mnie bedzie jutro :P jest to samo co bylo jak sprawdzalem Hipowa 920 na P5LD2 - ciemnmosc, widze ciemnosc. rozwiazanie bylo banalne - cielak na mobo i flash ;] gdyby nie to, ze jestem padniety to pojechalbym po ta 631 :P ale nie chce mi sie. Edytowane 7 Marca 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ps. Przepraszam ze tu pisze... Ale Bylem w "Scalaku w Zabrzu po tego "pota" i niestety maja tylko 10k ohm, 20k ohm,50k ohm... innych niet :/ Wiec niestety nie moge Wam podeslac !!! Pytalem czy bedzie to powiedzial mi ze nie miewaja takich :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ps. Przepraszam ze tu pisze... Ale Bylem w "Scalaku w Zabrzu po tego "pota" i niestety maja tylko 10k ohm, 20k ohm,50k ohm... innych niet :/ Wiec niestety nie moge Wam podeslac !!! Pytalem czy bedzie to powiedzial mi ze nie miewaja takich :/ Dzięki za fatyge, poradzilem sobie z potkiem 50k ;) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) gdyby nie to, ze jestem padniety to pojechalbym po ta 631 :P ale nie chce mi sie. Niestety ja tez jestem padniety (a raczej przejedzony :D), wiec nie skocze dziś do Niemca. Jutro będzie akcja cielak + flash. Niestety, w trakcie prob ożywienia tego złomu, wykluczając wszystkie możliwosci zdjąłem mody... na chama ręką urwałem kable :lol: Termin 5GHz zostaje przesuniety na jutro :wink: Na zaostrzenie apetytu :lol: : [foto by bachus ;) ] Edytowane 7 Marca 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Niestety ja tez jestem padniety (a raczej przejedzony :D ), wiec nie skocze dziś do Niemca. Jutro będzie akcja cielak + flash. Niestety, w trakcie prob ożywienia tego złomu, wykluczając wszystkie możliwosci zdjąłem mody... na chama ręką urwałem kable :lol: Termin 5GHz zostaje przesuniety na jutro :wink: Na zaostrzenie apetytu :lol: : [foto by bachus ;) ] heh jak tak mogles, byles niedobry dla mobo to sie nie dziwie ze nie chce sie wlaczyc ;) btw. czemu intel juz nie stosuje tej smiesznej dziurki w ihs'ie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 bo to MaSell Speszjal edyszyn;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 potek 50k? No to nie można go ustawić niżej? Przecież to potek :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 @MaSell, Widze, ze procek doszedl ;) Czekam na wyniki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) @MaSell, Widze, ze procek doszedl ;) Czekam na wyniki... ano jest juz ;) Jutro wycieczka do Szkopka, flash i jedziemy z koksem :wink: Edytowane 7 Marca 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 nie tylko flasz, ale chyba tesz flashka ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 kupiliscie nie tego proca co trzeba :D http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2713 szczeka mi opadla.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 intel z niższym taktowaniem od amd wygrywa z nim wydajnoscia :o zbieram szczeke z podłogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 z tego co wiem to moje mobo powinno ruszyc z connorem, tylko w jaki sposob intel wymusi jej zmiane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...