Skocz do zawartości
Gość seraf

Nowy Pentium 631 - 2mb Kaszy Ht 0.65

Rekomendowane odpowiedzi

ladnie chlopaki, ladnie ;]

jak mi Mati powie skad wydebic DI to bedzie DI a jak nie uda sie to pozostanie "tylko" nendza i delta ;]

cfaniaczki z was, czemu HK sie nie zasilacie tylko coolergiantem?? :> czyzby HK wymiekal??

HK został w domu, bo nie było w planie o/c. A jakoś tak po modach stwierdziłem, że coś można by podziałać. HK jutro znowu pokaże co potrafi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chłopaki kiedy jakis temat an extremalnym załozycie, bo ostantio extremalne to głownie ściemy i fake screeny...

@oc team

otsro jedziecie z koxem:D szkoda ze nie mam czasu zeby wybrać sie na to wasze lan-party :/

Edytowane przez wisnia666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1,75v on cedar mill - brzmi groźnie

aha - no ładny wyniczek ;)

tutaj to już o ln2 bym walczył - taaaki fajny proc

ln2 jest zaklepane na kwiecien, o ile chlopcy wczesniej plyty albo czego innego nie spala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwsza mobo padla przy mnie i matizie

druga przy devilu i matizie

a trzecia? :P tfu tfu wiecej juz pasc nic nie moze :mrgreen:

teoretycznie wychodzi na to, ze musicie matiza wywalic ze skladu, bo przy nim sprzet sie wali :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy info od Demka, ze mobo im sie skonczylo..... przy fsb450 co przy mnozniku 15 dalo im 6750mhz i nastapil koniec asusa ;] z tego co wiem wynik jest stabilny.... napiecie 1,8V.....

gebe zbieram z gleby i chyba wymiekam :|

gratulacje to czekamy na wyniki testow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy info od Demka, ze mobo im sie skonczylo..... przy fsb450 co przy mnozniku 15 dalo im 6750mhz i nastapil koniec asusa ;] z tego co wiem wynik jest stabilny.... napiecie 1,8V.....

gebe zbieram z gleby i chyba wymiekam :|

o fak, "nieźle" powiem tylko ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ślinie się na widok tych MHzetów... ale szkoda, że mobo brakło :( 7 GHz possible? Tylko na jakim mobo... Ale gratsy dla O/C Teamu...

Szczęka na podłodze...

Ale te celki CM też się nieźle zapowiadają... 5 GHz @ BOX (25*200) na XS... JA chce takie procki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi