Niemiec Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ladnie chlopaki, ladnie ;] jak mi Mati powie skad wydebic DI to bedzie DI a jak nie uda sie to pozostanie "tylko" nendza i delta ;] cfaniaczki z was, czemu HK sie nie zasilacie tylko coolergiantem?? :> czyzby HK wymiekal?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) 1,75v on cedar mill - brzmi groźnie aha - no ładny wyniczek ;) tutaj to już o ln2 bym walczył - taaaki fajny proc Edytowane 10 Marca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ladnie chlopaki, ladnie ;] jak mi Mati powie skad wydebic DI to bedzie DI a jak nie uda sie to pozostanie "tylko" nendza i delta ;] cfaniaczki z was, czemu HK sie nie zasilacie tylko coolergiantem?? :> czyzby HK wymiekal?? HK został w domu, bo nie było w planie o/c. A jakoś tak po modach stwierdziłem, że coś można by podziałać. HK jutro znowu pokaże co potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) No chłopaki kiedy jakis temat an extremalnym załozycie, bo ostantio extremalne to głownie ściemy i fake screeny... @oc team otsro jedziecie z koxem:D szkoda ze nie mam czasu zeby wybrać sie na to wasze lan-party :/ Edytowane 10 Marca 2006 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 1,75v on cedar mill - brzmi groźnie aha - no ładny wyniczek ;) tutaj to już o ln2 bym walczył - taaaki fajny proc ln2 jest zaklepane na kwiecien, o ile chlopcy wczesniej plyty albo czego innego nie spala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 do 3 razy sztuka ta juz pasc nie powinna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 niezli ocerzy, ale jednoczesnie mordercy hardware'u :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 pierwsza mobo padla przy mnie i matizie druga przy devilu i matizie a trzecia? :P tfu tfu wiecej juz pasc nic nie moze :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 to wszystko przez matiza. tak wnioskuje po Twojej wypowiedzi :) nie chce nic sugerowac, ale... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 pierwsza mobo padla przy mnie i matizie druga przy devilu i matizie a trzecia? :P tfu tfu wiecej juz pasc nic nie moze :mrgreen: teoretycznie wychodzi na to, ze musicie matiza wywalic ze skladu, bo przy nim sprzet sie wali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 no wlasnie nie do konca:P bo druga zalal devil (podobno) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 a pierwsza? nie wytrzymala katorgi? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Padły bo były za słabe dla nas i tyle. :P Ciekawe na czym beda krecic jak mnie wywalą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Padły bo były za słabe dla nas i tyle. :P Ciekawe na czym beda krecic jak mnie wywalą :D może znajdziecie mobo co nie będzie za słabe dla was :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 może znajdziecie mobo co nie będzie za słabe dla was :-P Gdzie tam oni nie znajdą, mobo znajdzie ich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Gdzie mozna kupic tego proca... albo ile (k) mozna czekac az pojawi sie w polskich sklepach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Szkoda, że mnie dzisiaj na LP nie będzie :/ Ale mam nadzieję, że na DI to 100% O/C będzie full stable :) @GRU loloferrari sprzedaje po ~700 zł [patrz dział sprzedam] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 No panowie gratulacje 100% o/c niecodzienny widok :) Czekam na rekordzik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Tak wszedłem na XS i patrzę, że macie o 30 MHz wyższy wynik niż aktualny WR :) A przydałoby się, żebyście to Wy byli tam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 oni są na XS :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 To jeszcze nikt nie zaktualizował :) Nie popatrzałem dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Mamy info od Demka, ze mobo im sie skonczylo..... przy fsb450 co przy mnozniku 15 dalo im 6750mhz i nastapil koniec asusa ;] z tego co wiem wynik jest stabilny.... napiecie 1,8V..... gebe zbieram z gleby i chyba wymiekam :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Mamy info od Demka, ze mobo im sie skonczylo..... przy fsb450 co przy mnozniku 15 dalo im 6750mhz i nastapil koniec asusa ;] z tego co wiem wynik jest stabilny.... napiecie 1,8V..... gebe zbieram z gleby i chyba wymiekam :| gratulacje to czekamy na wyniki testow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Mamy info od Demka, ze mobo im sie skonczylo..... przy fsb450 co przy mnozniku 15 dalo im 6750mhz i nastapil koniec asusa ;] z tego co wiem wynik jest stabilny.... napiecie 1,8V..... gebe zbieram z gleby i chyba wymiekam :| o fak, "nieźle" powiem tylko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Trzeba było wziąć INTEL CONFIDENTAL od Masell'a :wink: Asus by nie ograniczał :lol: PS to chyba najwyższe FSB na tej płycie :wink: 2 WR na raz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) O fak! Gratz :) Jezeli Confident też tak lata to 7Ghz jest do osiągnięcia :D Edytowane 11 Marca 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 dobra dobra - poczekajcie na celka cedar mill. My niedaleko lublina - puławy - mamy caałe wielkie i ogromne zakłady azotowe ;) Niech tylko celki D ced. będą miały normalną cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ślinie się na widok tych MHzetów... ale szkoda, że mobo brakło :( 7 GHz possible? Tylko na jakim mobo... Ale gratsy dla O/C Teamu... Szczęka na podłodze... Ale te celki CM też się nieźle zapowiadają... 5 GHz @ BOX (25*200) na XS... JA chce takie procki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Powiem tyle o kur.. pikny proc :) Ciekawe jakie osiągną wyniki w pi 1mb i 16mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) 7 GHz possible? Tylko na jakim mobo...possible na Konfidenice bo ma unlock mnożnik ;) tylko nie wiadomo czy też taka sztuka :) Edytowane 11 Marca 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...