Niemiec Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ja wiedzialem drugi ;] bo Demek dzwonil do MaSella u mnie w domu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 a z ciekawości zapytam -> skąd miałeś confidentale? ManStudio, agenta Intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Ladnie, ladnie :) Gratuluje nowego wyniku 16M, OC-Team! Ale przepasc wyjeb**** miedzy 1M a suicide! Moze przy nastepnej okazji i wiekszej ilosci DI, cos blizej 5.9Ghz pociagniecie? Chyba w tej chwili, mniej wiecej tyle wlasnie wynosi rekord 32M na 6x1 Cedar Mill - 5855MHz. Sprobujcie jeszcze ;) EDIT: Czy mi sie wydaje, czy na tym 6750MHz przebija kawaleczek okna CPU-Z ??? :blink: Edytowane 11 Marca 2006 przez bachus_anonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ja [ciach!]le ale przepaść :blink: polejcie trochę LN2 :lol: ale piękny SS :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ladnie, ladnie :) Gratuluje nowego wyniku 16M, OC-Team! Ale przepasc wyjeb**** miedzy 1M a suicide! Moze przy nastepnej okazji i wiekszej ilosci DI, cos blizej 5.9Ghz pociagniecie? Chyba w tej chwili, mniej wiecej tyle wlasnie wynosi rekord 32M na 6x1 Cedar Mill - 5855MHz. Sprobujcie jeszcze ;) bachus miales chyba szczescie bo jak mozesz zauwazyc na screenie zamiast wylaczyc AIbooster to zrzucilem go do paska :mur: :mur: bo kto wie moze bysmy cie pobili to jest chyba max w pi16 (byc moze 1-2 mhz na fsb wiecej mozna) wiecej to na azocie juz chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Macie 100% rację Pomiędzy 1M a max screen dupna przepaść :? Ładny screen no i najlepsze, że tego kompa razem z 7800GT po vgpu trzymał HK-350 AP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 No nie powiem bardzo ladny proc :> wcale bym sie nie obrazil jak bym taki posiadal :P mobo nie padnie - ma moje blogoslawienstwo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 to moze poblogoslaw moje i MaSellowe ramki jak wroca z RMA ;] o ile jeszcze na intelu bede siedzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ladnie, ladnie :) Gratuluje nowego wyniku 16M, OC-Team! Ale przepasc wyjeb**** miedzy 1M a suicide! Moze przy nastepnej okazji i wiekszej ilosci DI, cos blizej 5.9Ghz pociagniecie? Chyba w tej chwili, mniej wiecej tyle wlasnie wynosi rekord 32M na 6x1 Cedar Mill - 5855MHz. Sprobujcie jeszcze ;) EDIT: Czy mi sie wydaje, czy na tym 6750MHz przebija kawaleczek okna CPU-Z ??? :blink: masz racje DI to juz za malo do takich taktow, ale wiadomo co w kwietniu bedzie :D jak narazie dobrze sie zapowiada, o ile matiz plyty znowu nie spali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Niemiec - no problem tylko ze ja blogoslawie lutownica :P moge im dolutowac kondensatory, ktos tam kiedys tak robil z bh ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 wiecej fotek to je devil a po prawej fragment mnie :P -3 temp FWC i znowu kawalek mnie 3d mark 03 - 5600Mhz i 7800GT 550/1150 - 19766 points powered by Huntkey 350W :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 to moze moje P5WD2 przywiose na targi do wrocka i wtedy je poblogoslawisz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 atek, ładnie ładnie ps a cwiarteczka na zdjęciach sie "kisi" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Powiem Wam coś o tej całej imprezce Lan Party Śląsk : super organizacja, wsio bez problemów, dużo ludzi jak na pierwszy raz. Zainteresowanie naszym stanowiskiem baaardzo duże, bo wszyscy tam widzieli pierwszy raz takie cosik, i jak zobaczyli 6.7GHz to za pośrednictwem projektora to :blink: Ogólnie jest ok. ps. pozdro Soker, który został dalej grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 a zostala prawie cala cwiarteczka tzn juz jej nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 a zostala prawie cala cwiarteczka tzn juz jej nie ma :D Została zuzyta w drodze do domu :) Tak, tak, pozdro Soker :) Tak na szybko patrząc to wynik ze SPI 1m jest w piewszej 10 na świecie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 z takimi taktami mogloby byc lepiej, nawet sporo lepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) @oc-team, Powiem szczerze, ze im wiecej mysle o tym 6750Mhz i tej poteznej przepasci od 1M, tym bardziej sie zastanawiam czy byc moze cos sie tam Wam nie rypnelo na tym sprzecie. Tak jak zauwazylo kilku w Waszym temacie na XS, te 6750Mhz byloby az o prawie 700Mhz wiecej niz poprzednie podejscie. Moze cos sie sypnelo i dlatego wlasnie CPU-Z zglupial? Nie pomysleliscie moze o tym? Poza tym, nie zastanawia Was fakt, ze zrobiliscie 650Mhz wyzszy SS niz jakikolwiek inny 6x1 na DI? Tak tylko ciekaw jestem Waszych refleksji ;) Edytowane 12 Marca 2006 przez bachus_anonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Fajne stanowisko do testów :) I ta ćwiartka :P A i niech mnie ktoś oświeci: jakie powinny być prawidłowe wyniki w pi 1mb i 16mb skoro mówicie, że jak na tak wysokie takty to mało ? Edytowane 12 Marca 2006 przez Serek_s91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 @oc-team, Powiem szczerze, ze im wiecej mysle o tym 6750Mhz i tej poteznej przepasci od 1M, tym bardziej sie zastanawiam czy byc moze cos sie tam Wam nie rypnelo na tym sprzecie. Tak jak zauwazylo kilku w Waszym temacie na XS, te 6750Mhz byloby az o prawie 700Mhz wiecej niz poprzednie podejscie. Moze cos sie sypnelo i dlatego wlasnie CPU-Z zglupial? Nie pomysleliscie moze o tym? Poza tym, nie zastanawia Was fakt, ze zrobiliscie 650Mhz wyzszy SS niz jakikolwiek inny 6x1 na DI? Tak tylko ciekaw jestem Waszych refleksji ;) Sam się nad tym zastanawiam, ale czy uważasz, że to "niemożliwe" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Została zuzyta w drodze do domu :) Tak, tak, pozdro Soker :) Tak na szybko patrząc to wynik ze SPI 1m jest w piewszej 10 na świecie :P raczej w pierwszej 10 na XS :lol: (bo jak popatrzeć choćby na hwbota to raczej koło 20 ...) ale i tak ładnie :razz: Edytowane 12 Marca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Idę posłkadać kompa i zaraz gdzieś im wyszukam walidacje. Ale ona chyba była na 6.2 albo 6.3GHz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) o co wam chodzi z tym pi 1mb? zobaczcie na takty ze to bylo na 58xx a nie 6750 :P @bachus jechalismy po kolei od 6090Mhz w gore a nie od razu na 6750 w ktoryms momencie bzdury pokazywac zaczal cpu-z Edytowane 12 Marca 2006 przez atek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 o co wam chodzi z tym pi 1mb? zobaczcie na takty ze to bylo na 58xx a nie 6750 :P @bachus jechalismy po kolei od 6090Mhz w gore a nie od razu na 6750 w ktoryms momencie bzdury pokazywac zaczal cpu-z Dokładnie PI 1M było robione na 5.9GHz z kawałkiem więc czas jest jaki jest, pisałem, że to wina pamięci bo na początku latały spoko na ponad 940MHz a potem z każdym dniem ich możliwości zaczęły spadać. Czas i tak jest najlepszy w naszym kraju. Co do walidacji z CPU-Z to nie dało się zrobić, bo program po odpaleniu na więcej niż 6200MHz pokazywał cały czas szynę FSB 66 lub 67MHz i wychodziło z tego wielkie g.... Mamy na potwierdzenie wyniku screen z AI Booster-a, fotki no i 60 osób będących obserwatorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 i zdjecia z Polskiej Agencji Prasowej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Stanowisko pracy świetnie wygląda, w realu dopiero ładnie musiało się prezentować. :D @Devil@ masz czapke jakby na tej hali było -20 albo od proca taka zimnica szła :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 uff, chłopaki ja dopiero do domu się doczołgałem :D jak zwykle nic nie wygrałem bo skill z [gluteus maximus]. Wszystkie zamieszczone wyniki moge potwierdzic - BYŁEM, WIDZIAŁEM! :lol: uuuah :oops: nawet na tych fotkach mnie widać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 cpu-z moze dlatego swirowal, bo mieliscie wersje 1.31 a ona jest troche starawa, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 cpu-z moze dlatego swirowal, bo mieliscie wersje 1.31 a ona jest troche starawa, no cóż, mówi się trudno :P ( a 1.32 była na dysku :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Co by nie było, że tak sobie tylko gadamy, że tyle ludzi to widziało. Słaba jakość ale jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...