Ricci Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 z PCIE czy z AGP? :-|Raczej z PCIE,ale jak by ładnie OCerowało na AGP to też by mogło być. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Asus P5GDC Pro Asus P5GPL-X ddr1 + pci-e a tu http://support.asus.com/cpusupport/cpusupp...SLanguage=en-us sprawdzisz co mozna w nie wsadzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 z AGP to tylko Abit AS8 + liczne mody i płytka miodzio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 wow :blink: a ten ES to z jakiego źródła przywędrował? http://allegro.pl/item93677301_intel_penti...mill_65_nm.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 cytuję: "... rekord padł przy okazji Lane Party,..." tak czy inaczej gratuluje ;) Już kilka osób o tym pisało, wystarczy uważnie czytać, pozdrawiam i dzięki. A co do ES to hmm może by wlaściciel blache pokazał bo śmiem wątpić :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 wow :blink: a ten ES to z jakiego źródła przywędrował? http://allegro.pl/item93677301_intel_penti...mill_65_nm.html :blink: 651 w PL :blink: Blacha musi być pokazana bo cosik to dziwne. Ciekawe za ile ten pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 :blink: 651 w PL :blink: Blacha musi być pokazana bo cosik to dziwne. Ciekawe za ile ten pójdzie. tu w cenniku też maja :) http://znak.pl/index.php?cid=320&scid=1669...+651+FSB800+BOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zdaje się ze sprzedawca na żywca skopiował opis (prawdopodobnie z ebay.de bo z Niemieckiego sockel-socket) i w ogóle nie ma pojęcia co to znaczy ES a jego procki na 99% tego nie maja :wink: lecz zawsze zostaje ten jeden procent... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 tu w cenniku też maja :) http://znak.pl/index.php?cid=320&scid=1669...+651+FSB800+BOX Dobra dobra, ale tamten to niby ES, a zwykły to mnie nie interesuje tak bardzo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 wow :blink: a ten ES to z jakiego źródła przywędrował? http://allegro.pl/item93677301_intel_penti...mill_65_nm.html O to co mi sprzedawca odpisał, gdy prosiłem o zdjęcie z napisami :wink: Chwilowo , takiego nie posiadam m, procesor jest w Niemczech, zapewniam OPana , żę wszystko jest zgodne z opisem i gwarantuje uczciwość, pozdrawiam użyłem Ctrl + C :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 może sprowadzi :> Oj chłopak sie stara jak może, a ty tego nie doceniacie :D Cielaki Cedar mill ktoś by sprowadził w większej ilości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Może rzeczywiście to ES :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 może sprowadzi :> Oj chłopak sie stara jak może, a ty tego nie doceniacie :D Cielaki Cedar mill ktoś by sprowadził w większej ilości http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=190300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=190300mhm - dzieki :lol: są tylko 2 wercje tych celków nie? Ced. 3,33Ghz i 3,2Ghz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 ja mam dostep tylko do 3,33 es a jakie jeszcze sa to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) ja mam dostep tylko do 3,33 es a jakie jeszcze sa to nie wiemprzecież jasne jest że chodzi o cene ;) Poszperaj jeszcze za wollniejszymi modelami - FSB wyższe będzie można pyknać :) Edytowane 23 Marca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 no wlasnie w 65nm nie ma to znaczenia :) stabilnie lataja przy zblizonym fsb i metodach chlodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 3,33Ghz i 3Ghz polecą na takich samych fsb? :lol: Chyba logiczne że na 3Ghz wyciszniesz wyższe fsb ze względu na niższy mnożnik - pozatym tańsza bestia powinna byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 chyba mnie nie zrozumiales chodzi o to, ze taki 920 i 930 jak i 631 i 641 lataja na bardzo zblizonym fsb, nie wystepuje juz to co w celkach starych, ze nizszy model latal na wyzszym fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Jeśli to ES to mają mnożniki odblokowane :wink: PS atek skąd masz dostęp do ES? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 z taiwanu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Ale chodzi mi dokładnie "przez kogo". Podziel się informacją jakie masz wtyki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 syn kobiety, ktora prucuje z moim ojcem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Znajomości :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 jesli agp to asus p5p800 SE skubaniec na 865 ale dziala na nim cala seria 8xx wlacznie z 805 cala seria 6x1 i cala seria 9xx ale juz poza modelem EE Asus P5GDC Pro Asus P5GPL-X ddr1 + pci-e a tu http://support.asus.com/cpusupport/cpusupp...SLanguage=en-us sprawdzisz co mozna w nie wsadzic Wychodzi na to,że niedługo Cedar'ki będą osiągalne w PL,w tym kontekscie bardzo proszę( :lol: ) o info wyszczególnionych mobo n/t: 1.Zakres regulacji Vcore 2.Zakres regulacji Vdimm 3.Jakie są dzielniki pamięci i ew regulacja timingów(może jakieś alphy ?) 4.Max FSB (najważniejsze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 na tych plytach cedary i preslery nie chodza na dzien dzisiejszy nie ma mobo pod dwardzenie i 65nm z pci-e i ddr1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Bo już samo połączenie DDR1 + PCI-Express to nic ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) A co z Asus p5p800 na AGP + P4 631 będzie to chodzić ? jeżeli tak to jakie parametry j/n ma ta mobo ? :lol: 1.Zakres regulacji Vcore 2.Zakres regulacji Vdimm 3.Jakie są dzielniki pamięci i ew regulacja timingów(może jakieś alphy ?) 4.Max FSB (najważniejsze) Edit:20:00 p5p800se na ram 2,85v na cpu 1,75 fsb do 400 alphy sa z tweakera zajzyj do tematu o pentium d 805 jestem w trakcie testowania narazie... Dzięks,zajrzę. :lol: Edytowane 23 Marca 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 p5p800se na ram 2,85v na cpu 1,75 fsb do 400 alphy sa z tweakera zajzyj do tematu o pentium d 805 jestem w trakcie testowania narazie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 p5p800se na ram 2,85v na cpu 1,75 fsb do 400 alphy sa z tweakera zajzyj do tematu o pentium d 805 jestem w trakcie testowania narazie... A nie przypadkiem, że na cpu v to uzależnione od rdzenia procka ? Bo w końcu p4p800 to ta sama mobo ino z innym socketem i ja mam do 1.9v na cpu :wink: <_< Ricci pewnie myśli, że alphy takie jak na A64 :lol: Nie nie aż tyle tego tam nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...