bachus_anonym Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 te ESy są dostępne dla każdego? myśłałem że to wersja dla inżynieró i wybranych serwisów :PNie sa dostepne dla kazdego, ale pewien Tweak'owiec ;) bedzie mial nedlugo ode mnie takiego 631 ES... Mam nadzieje, ze jakies powazne krecenie z tego wyniknie, moze nowy Tweak'owy rekord w SuperPi 16M - hmmm... moze sie wstrzymam z wysylka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie sa dostepne dla kazdego, ale pewien Tweak'owiec ;) bedzie mial nedlugo ode mnie takiego 631 ES... Mam nadzieje, ze jakies powazne krecenie z tego wyniknie, moze nowy Tweak'owy rekord w SuperPi 16M - hmmm... moze sie wstrzymam z wysylka :lol:Zanim pewnien Tweak'owiec go dostanie to już raczej coś się wydziała aby rekordzik jakiś padł. Nie zapominiaj Bachusku :wink: , że O/C Team także będzie miał 631 a ES hmmm aż tak bardzo nie będzie nam potrzebny aby coś zdziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zanim pewnien Tweak'owiec go dostanie to już raczej coś się wydziała aby rekordzik jakiś padł. Nie zapominiaj Bachusku :wink: , że O/C Team także będzie miał 631 a ES hmmm aż tak bardzo nie będzie nam potrzebny aby coś zdziałać.Oczywiscie, ze ES to nie jest od razy pisemna gwarancja lepszego krecenia... Ale bardzo prawdopodobne, ze nie rozczaruje. Poza tym, moze extra mnozniki sie przydadza. Tak czy inaczej, obu Wam powodzenia zycze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Oczywiscie, ze ES to nie jest od razy pisemna gwarancja lepszego krecenia... Ale bardzo prawdopodobne, ze nie rozczaruje. Poza tym, moze extra mnozniki sie przydadza. Tak czy inaczej, obu Wam powodzenia zycze :)Dokładnie tak jak piszesz :) ES nie oznacza nie wiadomo czego - aczkolwiek będzie można np. max FSB sprawdzić itp. Jedno mnie martwi, na a/c potrafili zrobić z 631 5.5GHz a na ln2 nie dobili do 6GHz hmmm. Narazie nie dziękuje. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) a ja powiem, ze tak czy owak MaSell ma wpierdziel :P kupil mi procka z przed nosa :( trudno. poczekam na nastepna okazje :P z tego co wiem to nasz konfig (moj i MaSella) bedzie sie roznil tylko prockiem - mobo i ram bedzie identyk. Edytowane 23 Lutego 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 @ Niemiec, może poluj na tego 631 z allegro bo jeszcze 17 godzin do konca a cena zachęcająca - 520zł Jakie memki kupujecie z MaSełem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 To MaSell też przechodzi na Intela? 0_o O kurcze ;) Jakiem memki, bo mobo to chyba p5wd2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Memki pewnie XMS-y takie jak mi kiedyś Mati pokazywał. Ale może się mylę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 P5WD2 zamowione, moze jutro przyjedzie razem z 805 :)memki to kwestia przemyslenia, bo po tym: http://lagier.prv.pl/tests/goodram_750.jpg przeszla mi chec wydawania 600pln i wiecej na memki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 P5WD2 zamowione, moze jutro przyjedzie razem z 805 :)memki to kwestia przemyslenia, bo po tym: http://lagier.prv.pl/tests/goodram_750.jpg przeszla mi chec wydawania 600pln i wiecej na memki.... to sa goodramy ??? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 tak, to sa goodramy 533 :wow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Ja juz z 2-3 tygodnie temu na intelku siedze :wink: .... tym z podpisu :lol: . Żeby było śmieszniej to dodam, ze ten P2 ma tez odblokowany mnożnik :lol: :lol: :lol: . Skoro juz wszyscy mnei nakryli to sie wyspowiadam. Bedzie 631ES + p5wd2 z pełnym okablowaniem + XMS lub mushkiny 6400ul + ati rage II 4MB pci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 OT: Niemiec, extra tapetka na screenie :D skad mozna taka zassac ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 OT: Niemiec, extra tapetka na screenie :D skad mozna taka zassac ?? :D o ktorego screena chodzi?? jezeli tego z goodramami to do lagiera a jezeli o ta z mojego siga to jej nigdzie nie zassasz, bo ja robilem to zdjecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 niecale 5h do konca aukcji tego 631 na allegro, cena nadal 520zł - kto licytuje :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) ja sie pokusze :P bede mial preteks do zmiany platformy hehe 18min do konca prowadze :P Edytowane 24 Lutego 2006 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 przegralem :/ a mialo byc tak pieknie ehh moglem nieodchodzic od kompa mam nadzieje ze ktos z forum go lyknol pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Wyrazy współczucia. Ktoś strzelił w ostatniej minucie (Snajper?). Też się szykowałem na tego scalaka, ale chyba jednak poszybuje w kierunku dwóch rdzeni. W końcu co dwa to nie jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 A za ile poszedł? Bo link mi się do tej aukcji gdzieś stracił :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 760 zł http://www.allegro.pl/item86998231_pentium...a_allegro_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 A za ile poszedł? Bo link mi się do tej aukcji gdzieś stracił :/nie rozumie czym sie podniecac ? nie szkoda wam kasy na takie cos co za pare tygodni dostaniecie po normalnej cenie w kazdym sklepie netowym ? Szkoda nerw i kasy tym bardziej ze to poczatek serii w 0.65 co nie wrozy rewelacyjnych stepingow Ja wole poczekac na procki z normalnych zrodel ewentualnie z prywatnego importu co oznacza nizsza cene a nie przeplacanie na allegro za "nowosc". Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Tyle, że poszedł za 4 zł mniej niż normalny 630 w ktr ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 http://lagier.prv.pl/tests/goodram_750.jpg przeszla mi chec wydawania 600pln i wiecej na memki.... Pewnie na Micronach D9..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Pewnie na Micronach D9..... Raczej nie, przecież D9 coś od ponad roku już nie klepią, a te ze screena pewno nie długo wylądują u mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ja mam Microny D9 ale nie "fat body" i też nie najgrzej lecą ok 780 tylko slabe timingi 10-4-4-4 na 2.1V. W sumie nie najgorzej jak na 4 kostki po 1GB każda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 to powiedzcie mi na czym szukac memek, bo na XMS narazie nie mam kasy, bo mobo bedzie na 955x i 2*dualcore w domku ;] jest ktos chetny na D920?? wyniki oc po niedzieli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 możesz brać zwykłe Microny D9 - też nieźle sie kręcą, często są w kingstonach 533 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Proc dojechał - link - nie nudzę sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 sesese. tylko przyjechal i juz 5,4g ;] jakie chlodzenie?? rob pi1mb i przymroz go troszke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Podpis zmień :P Jakie chłodzonko? Kibel, FC, bo BOX to raczej nie był ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...