Skocz do zawartości
Gość seraf

Nowy Pentium 631 - 2mb Kaszy Ht 0.65

Rekomendowane odpowiedzi

te ESy są dostępne dla każdego? myśłałem że to wersja dla inżynieró i wybranych serwisów :P

Nie sa dostepne dla kazdego, ale pewien Tweak'owiec ;) bedzie mial nedlugo ode mnie takiego 631 ES... Mam nadzieje, ze jakies powazne krecenie z tego wyniknie, moze nowy Tweak'owy rekord w SuperPi 16M - hmmm... moze sie wstrzymam z wysylka :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sa dostepne dla kazdego, ale pewien Tweak'owiec ;) bedzie mial nedlugo ode mnie takiego 631 ES... Mam nadzieje, ze jakies powazne krecenie z tego wyniknie, moze nowy Tweak'owy rekord w SuperPi 16M - hmmm... moze sie wstrzymam z wysylka :lol:

Zanim pewnien Tweak'owiec go dostanie to już raczej coś się wydziała aby rekordzik jakiś padł. Nie zapominiaj Bachusku :wink: , że O/C Team także będzie miał 631 a ES hmmm aż tak bardzo nie będzie nam potrzebny aby coś zdziałać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim pewnien Tweak'owiec go dostanie to już raczej coś się wydziała aby rekordzik jakiś padł. Nie zapominiaj Bachusku :wink: , że O/C Team także będzie miał 631 a ES hmmm aż tak bardzo nie będzie nam potrzebny aby coś zdziałać.

Oczywiscie, ze ES to nie jest od razy pisemna gwarancja lepszego krecenia... Ale bardzo prawdopodobne, ze nie rozczaruje. Poza tym, moze extra mnozniki sie przydadza. Tak czy inaczej, obu Wam powodzenia zycze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie, ze ES to nie jest od razy pisemna gwarancja lepszego krecenia... Ale bardzo prawdopodobne, ze nie rozczaruje. Poza tym, moze extra mnozniki sie przydadza. Tak czy inaczej, obu Wam powodzenia zycze :)

Dokładnie tak jak piszesz :) ES nie oznacza nie wiadomo czego - aczkolwiek będzie można np. max FSB sprawdzić itp.

Jedno mnie martwi, na a/c potrafili zrobić z 631 5.5GHz a na ln2 nie dobili do 6GHz hmmm.

Narazie nie dziękuje. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja powiem, ze tak czy owak MaSell ma wpierdziel :P kupil mi procka z przed nosa :( trudno. poczekam na nastepna okazje :P z tego co wiem to nasz konfig (moj i MaSella) bedzie sie roznil tylko prockiem - mobo i ram bedzie identyk.

Edytowane przez Niemiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Niemiec, może poluj na tego 631 z allegro bo jeszcze 17 godzin do konca a cena zachęcająca - 520zł

Jakie memki kupujecie z MaSełem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz z 2-3 tygodnie temu na intelku siedze :wink: .... tym z podpisu :lol: . Żeby było śmieszniej to dodam, ze ten P2 ma tez odblokowany mnożnik :lol: :lol: :lol: .

Skoro juz wszyscy mnei nakryli to sie wyspowiadam. Bedzie 631ES + p5wd2 z pełnym okablowaniem + XMS lub mushkiny 6400ul + ati rage II 4MB pci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A za ile poszedł? Bo link mi się do tej aukcji gdzieś stracił :/

nie rozumie czym sie podniecac ?

nie szkoda wam kasy na takie cos co za pare tygodni dostaniecie

po normalnej cenie w kazdym sklepie netowym ?

Szkoda nerw i kasy tym bardziej ze to poczatek serii w 0.65

co nie wrozy rewelacyjnych stepingow

Ja wole poczekac na procki z normalnych zrodel ewentualnie

z prywatnego importu co oznacza nizsza cene a nie przeplacanie

na allegro za "nowosc".

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi