alan999 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Czy Pentium 631 pojdzie na chipsecie 955x czy trzeba kupic 975? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Czy Pentium 631 pojdzie na chipsecie 955x czy trzeba kupic 975? pozdr. Tak pójdzie na 955x ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 na ac raczej kazdy zrobi 4,5 ghz a lepsze sztuki to moze i 5 na wc 5,0 ghz jest realne tak do codziennej pracy czyli te 0.65 ładnie daje :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 MaSell, Jakieś wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ramy ma dead :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 za duży vdimm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 :lol: wszyscy czekamy na jakieś wyniki a tu cisza jak makiem zasiał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Więc tak :-| Płyta niechce sie uruchomic na jednej kosci, na drugiej chodzi tylko w jednym dimmie. O dualu moge zapomnec, w zadnej konfiguracji sie nie bootuje. :? Druga sprawa: Max dla tego mobo to fsb 270-280, powyzej tego nawet sie nie uruchamia :mur: . Na 12x300 sie nie bootuje, nie wspominajac o wyzszych taktach. :-| Kolejny problemik :( . Gdy juz uruchomie kompa w miare stabilnie, to przy menu wyboru systemu/starcie instalki windy wyskakuje piekny bluescreen - kostka ramu jest padnięta. Obecnie jestem kompetnie załamany tym wszystkim, a do tego doszły jeszcze niemałe problemy z kobietą... ehh normalnie masakra :mur: . Obecnie jestem bez kompa, niechce mi sie nawet skladac tego p2 do kupy. Chwilowo mam dostep do innego wiec korzystam z okazji. Wyniki? Zbotowanie cpu na ~4.3GHz... nie zapowiada sie na nic wiecej :(. Podsumowuja, jakos mi sie wszystkiego odechcialo, mam to glęboko w d*pie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 OMG! To jakieś pomieszanie pojęć... A nie uwaliłeś mobo modami? Bo to to masakra jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 u Niemca wszystko git bylo :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Druga p5wd2 padła, fajne mobo ale ja wole DFI. Dawała napięcie, kapło troche wody i nie daje napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Druga p5wd2 padła, fajne mobo ale ja wole DFI. Dawała napięcie, kapło troche wody i nie daje napięcia.Te płyty do o/c są dobre, ale wilgoci i zimna to zbytnio nie lubią. W drugiej padło to samo co za pierwszym razem, czyli cały blok zasilający procesor i dodatkowo jeszcze zasilanie nb. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 omg to co wy z tymi płytami robicie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 uuuuuuuu :/ nie dobrze :/ przykro mi bardzo z tego powodu. niezly zonk. a milo byc tak pieknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Ja sie wcale niedziwie - niechcial bym być na miejscu mojej i matizowej 631ki :wink: Wlasnie poskladalem p2 i jakos mnie nie ciagnie do tego zlomu. Niechce nawet na to patrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Hmmm dzięki za dobre słowa. No coż Masell coś szcześcia nie mamy :? :-| Jutro mamy mieć nową mobo to się zobaczy, na sobotę musi wsio grać bo pokaz o/c na Lan Party mamy zrobić a mobo nie ma :mur: btw. narazie to udało się nam jakoś w miarę do porozumienia z MSI 7800GT dojść - efekty tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 MaSell - współczuje :( Coś musi być nie tak - nie możliwe żeby mobo miękło przy takich FSB - napewno niczego nie spierdzieliłeś przy modach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 w sobote sie zmusze i wyjme swoje mobo z budy. licze ze ninja w polaczeniu z delta dadza jakos rade ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Jest jeszcze mozliwosc, ze bios/mem jej niepasuje, albo cos mam nie tak ustawione - nigdy z takim intelem niemialem bliskich spotkan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 w sobote sie zmusze i wyjme swoje mobo z budy. licze ze ninja w polaczeniu z delta dadza jakos rade ;]tylko czesci na sznureczkach uwiąz, by komp ci nie poleciał :D Uważam jednak że i tak masz coś za wysokie te temperatury :/ Ninja jest gorąca czy tylko ciepła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) To ustaw wsio dla ramu na auto, powyłączaj zbędne urządzenia i kontrolery typu RAID, USB, LAN ... Multi na x15, mem na niski dzielnik i kręć FSB. Do Masella to było. Edytowane 9 Marca 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 To ustaw wsio dla ramu na auto, powyłączaj zbędne urządzenia i kontrolery typu RAID, USB, LAN ... Multi na x15, mem na niski dzielnik i kręć FSB. Do Masella to było. Moze i ja na intelu sie nieznam, ale o takich podstawach to na samym poczatku pomyslalem <_< . Niechce juz tego złomu na oczy widziec :mur: :mur: :mur: . Ja chce normalny działający komputer :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Moze i ja na intelu sie nieznam, ale o takich podstawach to na samym poczatku pomyslalem <_< . Niechce juz tego złomu na oczy widziec :mur: :mur: :mur: . Ja chce normalny działający komputer :mur:Mati nie denerwuj się. Napisałem to ponieważ nie wiem co kombinowałeś z tym zestawem. Sprawdźcie wsio u Niemca i się okaże co tak naprawdę wadzi w tym kompie, bo to nie możliwe aby całość aż tak bardzo ze sobą nie współpracowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 w sobote zobaczymy. victor89 => delty to ja pierwszy na tweaku mialem i wiem do czego sa zdolne ;] nendza jest letnia, bo fander ja wentyluje. na boxie byly podobne temp, ale przy taktowaniu 1ghz mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Więc tak :-| Płyta niechce sie uruchomic na jednej kosci, na drugiej chodzi tylko w jednym dimmie. O dualu moge zapomnec, w zadnej konfiguracji sie nie bootuje. :? Druga sprawa: Max dla tego mobo to fsb 270-280, powyzej tego nawet sie nie uruchamia :mur: . Na 12x300 sie nie bootuje, nie wspominajac o wyzszych taktach. :-| Kolejny problemik :( . Gdy juz uruchomie kompa w miare stabilnie, to przy menu wyboru systemu/starcie instalki windy wyskakuje piekny bluescreen - kostka ramu jest padnięta. Obecnie jestem kompetnie załamany tym wszystkim, a do tego doszły jeszcze niemałe problemy z kobietą... ehh normalnie masakra :mur: . Obecnie jestem bez kompa, niechce mi sie nawet skladac tego p2 do kupy. Chwilowo mam dostep do innego wiec korzystam z okazji. Wyniki? Zbotowanie cpu na ~4.3GHz... nie zapowiada sie na nic wiecej :(. Podsumowuja, jakos mi sie wszystkiego odechcialo, mam to glęboko w d*pie. a ze tak sie zapytam na jakich dzielnikach dla memek lecisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Na zadnych niedziala. Timingi, vdimm, napiecia mostków kompletnie nic niedają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 nie no panowie to jest zly dzien matiz i padnieta mobo masell i cos nie gra yotom i krzywy rdzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 nie no panowie to jest zly dzien matiz i padnieta mobo masell i cos nie gra yotom i krzywy rdzen Czarny dzień niebieskich ocerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Na zadnych niedziala. Timingi, vdimm, napiecia mostków kompletnie nic niedają hmm... zastanawiam sie dlaczego wszystko waliliscie od razu na mobo. Mnie tutaj cos memkami zajezdza. tesciles na innych pamieciach? jakie masz memy dwu czy jednostronne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) nie no panowie to jest zly dzien matiz i padnieta mobo masell i cos nie gra yotom i krzywy rdzen Ja wczoraj walczylem ze sprzetem, dzis dopiero o tym napisalem Takie małe podsumowanie ;) : Devil(23:05) mobo mam wlasnie P4P800 i super jest - czegos takiego jak blue screen to nie widzialem jeszcze Masell (23:05) ja mam p5wd2 Masell (23:05) nic poza bluscreenem jeszcze niewidzialem @Lagier Przeciez napisalem, że mem są raczej stukniete. Mam jednostronne xms 5400UL, w sobote pobawimy sie z Niemcem i bedzie juz raczej wszystko wiadomo. Edytowane 9 Marca 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...