Doombringer Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam Ponownie. Dzięki pomocy z mojego poprzedniego tematu udało mi się porządnie roxbudować mój programik. teraz jednak stanąłem na dwóch rzeczach: po pierwsze jak zrobić aby ilość pól edycji/ przycisków była zależna od ilości wierszy w tabeli albo od ilości kolumn. Przetłumacze od razu. program obsługuje baze danych mysql. problem w tym że chciałbym dodac do niego dodawanie tabeli chyli potrzenuje dynamiczne twozrenie pól okreslających właściwości tej tabeli oraz edycja poszczególnych wpisów mam nadzieje że jest to zrozumiałe a druga sprawa to wykorzystanie daty i czasu w programie. Jest coś poza time.h ? jeśli nie to wytłumaczy mi ktoś jak zainicjowac strukturę tm żeby wypluwała z siebie date i czas a nie jakieś kosmiczne liczby? Kiedyś to robiłem ale progtam gdzieś zaginął i chyba szybcie będzie zapytać niż znaleźć źródła tamtego programu. Mam nadzieje że ktoś mi teraz też pomoże Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...