majki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Warto sie paru nauczyc na dzisiaj ;) ZA TE DRZEWA Z KTÓRYCH BĘDĄ NAZE TRUMNY COBY ROSŁY JAK NAJDŁUZEJ! ************************************************* Byla noc. Ksiezyc i cisza. On i Ona. On powiedzial: -Tak? Ona powiedziala: -Nie. Minely lata. I znów noc, ksiezyc i cisza. On i Ona. Ona powiedziala: -Tak? On powiedzial: -Tak. Ale lata juz byly nie te. Wypijmy za to, bysmy wszystko w zyciu robili w pore! ************************************************* Kobieta jest potrzebna mezczyznie jak okretowi kotwica. Wypijmy wiec za krazownik, "Aurora", który mial tych kotwic cztery! ************************************************** Dziewczyna szla wieczorem ulica i uslyszala za soba kroki. Obejrzala sie, zobaczyla przystojnego chlopaka. Obejrzala sie drugi raz, chlopak wciaz szedl za nia. Uznala, ze warto na niego poczekac. Obejrzala sie po raz trzeci - chlopaka juz nie bylo... Wypijmy za to, by pracownicy kanalizacji miejskiej nie zapominali zamykac studzienek! ************************************************** Gdy ulica kroczy kobieta z wysoko uniesiona glowa, to wiadomo, ze ma kochanka. Gdy ulica idzie kobieta z nisko spuszczona glowa, wiadomo, ze ma kochanka. Gdy ulica idzie kobieta, krecac glowa, wiadomo, ze ma kochanka. Jesli kobieta w ogóle ma glowe, to ma kochanka. Wypijmy wiec za kobiety, które maja... glowe! ************************************************** Kobiecy toast: Wypijmy za mezczyzn! Nie za kawalerów - ci sie nigdy z nami nie ozenia. Ani za rozwodników - ci byliby zlymi mezami. Wypijmy za zonatych - ci kochaja swoje zony i o nas nie zapominaja! ************************************************** Plynie przez rzeke zólw, a na jego grzbiecie zwinal sie jadowity waz. Waz mysli: Ugryze - zrzuci<<. Zólw mysli: Zrzuce - ugryzie<<. Wypijmy za nierozerwalna przyjazn, co znosi wszelkie przeciwnosci! ************************************************** Kazdy wypity kieliszek, to gwozdz do naszej trumny. Pijmy wiec tak, by trumna sie nie rozpadla! ************************************************** Ide kiedys przez park, ksiezyc swieci, a na laweczce caluja sie chlopak z dziewczyna. Ide innym razem...ksiezyc... gwiazdy, na tej samej laweczce chlopak z inna dziewczyna. Ide znów ta droga: noc, ksiezyc, gwiazdy... i ten sam chlopak, na tej samej lawce, caluje sie z trzecia dziewczyna. Wypijmy za stalosc mezczyzn i zmiennosc kobiet! ************************************************** Rodzice jedynaka wyprawiali mu wesele, a ze mial licznych przyjaciól i ich postanowiono zaprosic. Syn dal ojcu liste swych gosci. Kiedy wreszcie nadszedl dzien wesela, stawili sie wszyscy krewni, ale nie bylo zadnego z przyjaciól pana mlodego. Zdziwiony chlopak spytal ojca, czy uwzglednil jego liste. - Oczywiscie, synu. Ale do kazdego, zamiast zaproszenia na wesele, napisalem, ze potrzebujesz jego pomocy... Wypijmy za prawdziwych przyjaciól! *************************************************** Idzie osiol przez pustynie. Idzie dzien., drugi, trzeci... Slonce prazy, osla meczy pragnienie. Nagle widzi: stoja dwie wielkie beczki: jedna z woda, druga z wódka. Z której zaczal pic? Oczywiscie z pierwszej! Nie badzmy wiec oslami i napijmy sie wódki! *************************************************** Wiecie, czym sie bajka rozni od zycia? Bajka to ozenic sie z zaba, a ona okaze sie królewna. W zyciu zas dzieje sie odwrotnie. Wypijmy wiec za to, by nasze zycie bylo bajka! *************************************************** Szla zaba przez jezdnie, a ze nie uwazala, stracila tylne lapki pod kolami samochodu. Doczolgala sie do chodnika i mysli sobie: -Calkiem ladne byly te nogi, musze po nie wrócic. Ledwie zdazyla wejsc z powrotem na jezdnie, kiedy nastepny samochód pozbawil ja glowy. Wypijmy za to, by nie tracic glowy dla ladnych nóg!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ja jakos tej nocy nie zamierzam spedzic przy kompie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ja jakos tej nocy nie zamierzam spedzic przy kompie :PDlatego dalem te texty teraz zeby ich sie nauczyc i wieczorkiem przyszpanowac w towarzystwie :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 zajebiscie fajne toasty :) bedzie je trza dzisiaj wyprobowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 :lol: niezłe niezłe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ja jakos tej nocy nie zamierzam spedzic przy kompie :PDlatego dalem te texty teraz zeby ich sie nauczyc i wieczorkiem przyszpanowac w towarzystwie :) :Djakos nie lubie szpanowac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zaczerpniete z jakiegosc filmu... Powiem krótko witaj wódko ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zasłyszane w róznych filmach: Chluśniem, bo uśniem My tu gadu-gadu ( :mrgreen: ), a herbatka stygnie Na pohybel... czarnym, czerwonym, wszystkim... Za piękne panie, może jeszcze przyjdą ;) Dobrej zabawy wszystkim M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Toast mojego świętej pamięci dziadka który zapamiętałem to: "Za okręty Kriegsmarine, niech pływa po wszystkich morzach świata byleby kilem do góry" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 nawet spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Świetne te toasty... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 To ja wzniose toast ;) http://www.nmzg.pl/toast.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 To ja wzniose toast ;) http://www.nmzg.pl/toast.jpg ladny , ladny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 To ja wzniose toast ;) http://www.nmzg.pl/toast.jpg Qrde dlaczego ja tego wczoraj nie widzialem moze dziewczyna bym cos takiego zaproponowal :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...