freeride Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Więc tak, mam taką zasiłke jak w temacie i mam pytanko jakie napiecie dla proca uciągnie ta zasiłka ? poprzedni zasilacz chyba 300W poszedł sie paśc przy 1,85v....i teraz sie boje Edytowane 26 Stycznia 2006 przez freeride Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 To zmien zasilacz i bedziesz spokojny :) A co do pytania to trudno powiedziec, moze pociagnie, a moeze nie :? . Najlepiej zmierzyc napiecia miernikiem przy obciazeniu i obserwowac jak sie beda zachowywac, choc codegen to taka cykajaca bomba i w kazdej chwili moze wybuchnac. Ja bym na Twoim miejscu nie eksperymentowal za bardzo z duzym O/C na codegenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Wiesz co mam takiego codegena (400W) otwartego lezy na podlodze... a obok 145W! compaq i wyglada przynim poprostu jak... bym go zrobil w kuchni;) ja bym nanim nawet nie probowal nic podkrecac bo strach;) czy padnie sam czy razem z calym sprzetem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Odpowiedź jest prostsza niż myślisz. Wpisz w googlu słowo wróżka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 pytanie nie brzmi 'ile pociągnie ?' tylko 'czy tym razem odejdzie sam ?' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...