hayabusa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Hey,moze ktos wie co to za wyjscie z tej karty graficznej jest(zazanaczylem je strzałaką na załączniku),do czego ono sluży,bo nie mam zielonego pojęcia??bede wdzięczny za odpowiedź:) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 To jest wejscie do molex'a by podlaczyc dodatkowe zasilanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hayabusa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 To jest wejscie do molex'a by podlaczyc dodatkowe zasilanie. ale po co te dodatkowe zasilanie,w czym ono pomaga,bedzie lepsza wydajnosc czy co?wiec moge je podlaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Dla stabilności, karcie może brakować prądu... nie możesz tylko wręcz powinieneś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgadza sie, plyta moze podawac za male napiecie i karta nie bedzie stabilna jak ja obciazysz jakas wydajna aplikacja 3D. Jak jest takie na karcie to nalezy podlaczyc dla swietego spokoju, zreszta w nowszych kartach graficznych dodatkowe zasilanie jest standardem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hayabusa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Dzięki za informacje,podłączyłem i jest OK Także bym chcial do tej karty wgrać nowego biosa próbowalem użyc NVFlash i bios modifier,ale z tego co czytalem to trzeba wejsc do dosa i wtedy wgrać.Tylko ze mam problem w winXP.ściągnąlem sobie Bootdisk win98 ze stronki wchodze do dosa z dyskietki startowej ale nie moge zmienic partycji i wejsc do katalogu zeby uruchomic NVFlash.w dosie uzywam komend i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mistrzu daj sobie lepiej spokoj z biosem bo z tego co widze to noob z ciebie i mozesz miec problem potem jakby flash sie nie udal ;] Odpusc lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...