aberos2 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Chce podkręcić moje pentium 4 2,4 GHz FSB 533 na MSI 648E i DDR 400!!! Lecz gdy wchodze do biosu i ustawiam magistrale na 134 lub wiecej to sie nie uruchamia :( Jest taki programik do mojej płytki Fuzzy Logic i on to sprawdza automatycznie czy moge podkręcić ale jak daje auto to za 2 sekundy sie wiesza :( lecz normalnie komputerek super chodzi Jak mam sprawdzić dlaczego mi sie proc nie kręci? Moze jest procesor walnięty, jest jakiś programik do sprawdzenia tego? prosze o propozycje jak go overclocknąć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 szukaj szukaj szukaj duzooo jest o tym pisane szukaj szukaj szukaj.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 szukaj szukaj szukaj duzooo jest o tym pisane szukaj szukaj szukaj.... a czy mógłbyś podać jakiegoś linka??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 tu jest wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 tu jest wszystkonie wszystko bo nic ni ma :PP ale szukam nadal moze mi sam podpowiesz zamiast sie męczyć ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...