rogers Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ostatnio moja siostra skarżyła mi się że ma jakięś dziwne akcje z grafą (MSI GF4MX440) tz - w momęcie uruchamiania windy wszystko sie ładuje zaczynają pojawiać sie foldery itp na pulpicie i nagle obraz rozjeżdża się lub pokazują się kolorowe pasy wzdłóż ekranu no i oczywiście następuje zwiecha..... powiem że wcześniej urzytkowałem jej kartę przez morze 2 miechy i też mi się to zdażoło ale nie aż tak często - ona twierdzi że dzieje się to przy ok co 2 próbie odpalenia kompa...... niewiem...mi to się zdażało sporadycznie i specjalnie nie wgłębiałem się w ten problem..ale ponoć sytuacja się pogorszyła.... Jej konfig to: ECS (na KT333), Duron 1200, 256 PC2100, no i ten MSI GF4MX440 zdażały Wam się podobne stuacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Jesli chipset sie przegrzewa to go przesmaruj pasta, a jesli pamieci sie grzeja to po prostu zmniejsz ich taktowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Jesli chipset sie przegrzewa to go przesmaruj pasta, a jesli pamieci sie grzeja to po prostu zmniejsz ich taktowanie. no niewiem....kartą chodzi na defaultowych ustawieniach...niepowinno być problemów z temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 moim zdaniem to cos jest z karta nie tak jsli robia sie krzaki to od ramu najprawdopodobiej na grafice ale moga to byc tesh stery albo cos jest z karta nie tak jak trza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Karta sie posypała ot co. Wsadz inną do kompa jak jest ok to już masz odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Karta sie posypała ot co. Wsadz inną do kompa jak jest ok to już masz odpowiedz. napewno jest to coś z karta po w jak było w moim kompie to podobne rzeczy sie działy tyle że nie tak często....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...