Gość Overclocked Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Asus V66 to nowy, trzyzakresowy telefon komórkowy w ofercie firmy Asus, który dedykowany jest młodym osobom i oferuje szereg funkcji multimedialnych. Nowa komórka została wyposażona w 1,8-calowy wyświetlacz LCD o rozdzielczości 128 x 160 pikseli. Ponadto posiada 0,3-megapikselowy aparat cyfrowy z czterokrotnym zoomem cyfrowym. Nowość w ofercie firmy Asus oferuje 64-tonową polifonię dźwięku i odtwarza pliki w formacie MP3/MPEG4. Dane zapisywane są w 32MB pamięci wewnętrznej oraz na kartach miniSD. Asus V66 dostępny jest w trzech wersjach kolorystycznych. Cena nowej komórki nie jest jeszcze znana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Lol :) Asus sie na komórki przerzuca... Fajnie wygląda, fajne funkcje, szkoda tylko że pewnie cena będzie ble :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Nie widze tutaj nic co mogloby zaskoczyc i wyroznic akurat ten telefon z calego tlumu innych. Podejrzewam, ze cena nie bedzie tez wcale niska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 jak soft bedzie taki jak BIOSy mobo by ASUS to ja dziekuje hehee wole siemens, motorolke np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Może jeszcze zaczną robić aparaty cyfrowe i pralki :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 no nie wiem czy fajne funkcje; smieszny aparat i rozdzielczosc wyswietlacza, ale wyglad fajny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ten telefon nie ma nic co mogłoby przyciągnąć moją uwagę. 0,3 MPX w tych czasach - śmiech na sali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EagleBravo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 moim zdaniem fani Asusa na pewno kupia ten telefon, i pewnie dla takich "frajerow" zostal on zrobiony! W USA jest duzy popyt na takie tego typu [ciach!]ly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 telefon bedzie dobry jak bedzie kosztował około 300zł w co wątpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orly Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 0,3 megapixeala ? to chyba zart.Przeciez obecnie minimum to 2 mpix i jakis czas temu widzalem modele z 6-8 mpix. Panowie z asusa sie nie popisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 noo, masz racje, rozdzielczosc aparatu i ekranu jest jak w t610 sprzed 3 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Asus jak chce się wkręcić w rynek komów to powinien zaskoczyć możliwościami, albo ceną, a z takim czymś to ja nie wiem co oni sobie myślą - podbić rynek komów... buhahaha !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Asus jak chce się wkręcić w rynek komów to powinien zaskoczyć możliwościami, albo ceną, a z takim czymś to ja nie wiem co oni sobie myślą - podbić rynek komów... buhahaha !!!.... znasz cene tego aparatu? nie? to STFU....skad wiesz ze asus nie chce uderzyc w niższą półke tworząc tani telefon z aparatem? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Opis ze strony producenta: V66 Ten telefon to część nowej (powiedzmy że nowej, u nas do dziś niedostępna ale niektórymi modelami handlują już ponad rok) oferty Asusa, jest tego więcej: J 102 J 103 P 505 M 303 V 55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...