klapi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam posiadam karte NVIDIA GeForce Mx440 64, jest to juz dosc stara karta lecz nie mialem z nia wiekszych problemow ale teraz od jakiegos czasu gdy gram w gry widze z tle bledy grafiki jakby skaczace elementy np w PES 5 jest to publicznosc do tego np w 3DMark jak testuje to widze na testach w tle jakies kolorowe piksele (kropki) koloru różowego czasem czerwone i jest ich pełno (prawie zawsze na High Detal) na Low jest wszystko z obrazem ok problem ten mam tylko w grach filmy i inne dzialaja ok. Sadzilem ze jest moze problem z chlodzeniem, rzeczywiscie wentylator przeczyscilem i byl bardzo bardzo mocno brudny (czyscilem 15 min) :) ale to nic nie dało. Zmiana sterownikow czy systemu rowniez nie pomaga czy to oznacza ze moja karta powoli zmierza ku śmierci :) Z gory dziekuje za ewentualna pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kernelstrong Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Dokładnie, :lol: zmierza ku zagładzie. Właściwie to źle to okresliłem........ to już ZAGŁADA :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 sypie się rdzeń, albo pamięci. mozesz tez mieć coś z zasilaczem wymień ją na coś nowego :) ( tak wiem, to takie trywialne ) , po prostu ta karta nadje się etraz już tylko do worda, starych gier i filmów. jej czas już dawno minął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...