Mack1981 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, mam taki oto problem z ta plyta. Na poczatku wszystko chodzilo i dzialalo normlanie. Po okolo miesiacu plyta juz sie nie urochomila wydajac tylko piski. Zostala odeslana na gwarancje i dostalem nowa. Po zalozeniu jej wlaczam kompa i [gluteus maximus] dalej to samo. Myslalem ze dalej to cos z plyta, ale okazalo sie ze nie. Sprawdzilem ja przy innej konfiguracji i chodzi dobrze. Pozostale czesci tego zestawu rowniez zostaly sprawdzone i dzialaja bez zarzutu jesli sa oddzielnie. W kupie nie chodza:(. Moje pytanie jest czy mozna cos poradzic na to zeby to ruszylo?? Konfiguracja tego zestawu: AMD Sempron 2500+ 64bit Gigabyte K8NE 512MB DDR400 noname Sapphire Radeon x600pro 256MB HDD WD Caviar 80GB JB DVD LG zasilacz tracer 350W Dodam jeszcze ze sprzet nigdy nie byl i nie jest krecony Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Mack1981 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=142077&st=300!! przenieście! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Sprawdzilem ja przy innej konfiguracji i chodzi dobrze. Pozostale czesci tego zestawu rowniez zostaly sprawdzone i dzialaja bez zarzutu jesli sa oddzielnie. W kupie nie chodza. Jak jesteś pewny, że sprzęt jest sprawny, to rozmontuj wszystko i poskładaj "na pająka" może to obudowa powoduje jakieś zwarcie lub jest trochę krzywa i po dokręceniu MoBo do ścianki płyta jest trochę wygięta i coś nie kontaktuje. PS. Gorszego zasilacza już w sklepie nie mieli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...