pan_luki Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jaki proc pójdzie mi na solteku 75 kav? Mialem t-birda, ale się zjarał. Poleci tam t-bred albo barton? Bo to w końcu stary chipset via kt-133a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Zależy od wersji PCB (jest napisana w dolnym rogu płyty, na końcu slotu ISA). Jak masz F1 lub wyższy (np: F4) to pójdą wszystkie athlony XP oraz durony na FSB133. Wcześniejsze (E1, E5) ponoć nie działają, ale nigdy nie słyszałem, żeby ktoś sprawdzał ;). EDIT: A tutaj jest coś ciekawego: Ja bym taki pewny niebyl, Abity tesh mialy nie obslugiwac a sporo jednak daje rade, nie widac znaczka XP costam+ tylko mhz ale dziala. A tak pozatym to na moim Solteku KV-2X na chipsecie jeshcze KT133(bez"A") athlon XP dziala bezproblemowo... Wprawdzie na szynie 105 ale dziala, a to wina chipsetu ze na szynie 133 nie pojdzie...Wiec skoro taki staroc i dziala to mysle ze na innych raczej tesh ruszyc powinien http://www.frazpc.pl/b/20825 Edytowane 27 Stycznia 2006 przez luk1999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...