S.W.A.T Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Niedawno miałem GF6600GT i tam bylo: wyjście video [tv-out] /HDTV/ teraz mam GF6800LE Leadteka, który ma: .Zintegrowany koder TV umożliwia korzystanie z wyjścia TV-out. z tylu karty pisze VIVO, do czego to słuzy ? :P mam takie kabelki do tego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 VIVO- Video In/Video Out :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 eeee ? :P tzn. że moge ogladac TV na kompie i moge grac na tV? :P a w gf6600GT tylko moglem grac na TV tak ?:P zamącilem ale wiadomo o co biega :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 eeee ? :P tzn. że moge ogladac TV na kompie i moge grac na tV? :P a w gf6600GT tylko moglem grac na TV tak ?:P zamącilem ale wiadomo o co biega :P VideoIn znaczy że możesz doprowadzić sygnał zewnętrzny do komp poprzez karte graficzną. Czy to z TV czy z innego żródła... Mozesz sobie zrobić magnetowid na przykład. Albo zrzucać filmy z analogowej kamery (cyfrowej zreszta też). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 eee ? powiedz mi jak moge ogladac TV na kompie, badz na odwort przez te kable: bardziej chodzi mi o ogladanie TV na kompie i nagrywanie filmow :) co mam podlaczyc i jak ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...