Feluke Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Obiecuej poprawe w szkole... o czym ja gadam jaka poprawe :wink: :P W ciagu 2 tygodni zamiezam juz zmontowac WC i wykrecic procka do granic mozliwosci. Moze tez zmienie grafike. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 O tek ale masz plany to ile ty chajsu dostaniesz wiem ze to 18-tka ale nie przesadzajmy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Jak zauwazylem kazdy planuje wc proca albo grafe zmienic taka przewaga .A ja bu calego kompa musze zlozyc:( przy was to ja sie umywam ;):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 troche glupi temat - SZKODA ZE GRZESIA NIE MA..... po co sie chwalic co sie kupi - jak kupicie to sie chwalcie..... mozna gadac ewentualnie o WC albo chlodzeniu.... Po co sie odzywasz? Wiesz jak sie nazywa takie osoby jak ty? L****** . Tematu grzesia to jzu nie pamietasz? "Odchodze..." . Więc sie nie odzywaj jak temat ci sie nie podoba to omijaj z daleka! BTW jak chyba wc zlorze jeszcze raz, grafe zmienie i mobo i jeszcze na proca nowego bym sie skusil :D.kliknij na Użytkownicy i daj rosnaco weglug ilosci postow - zobacz ile debili ma 0 postow tylko forum sie smieci - chyba juz mam nadwrazliwosc na punkcie smiecenia forum....dobra nie bede sie odzywal....Lukalem i co jest ich troszke duzo ale czemu wyzywasz ich od debili jak nawet ich nie znasz a to ze ty masz duzo postow to nie znaczy ze mozesz innych wyzywac no a co prawda to fakt niektorzy nawet ksywki porzadnej nie napisali to jest racja takich to trzeba bylo usunac ale z tym jush do moderatorow ja na to nic nie poradze a tak poza tym moj topic nie zasmieca forum bo nie jest glupi jest wiele innych ktore sa dopiero beznadziejne i to nie tylko na oslej i co nie kometujesz ich a nawet sie udzielasz zastanow sie.bo to sa debile - powinno sie wywalic @ll userow ktorzy maja 0 postow - po co oni komu?!?!!? hahah smieszne rozumowanie - ze mam duzo postow to moge wyzywac - mam duzo bo pisze :PTwoj pomysl ma dwie wady: 1.Ale napewno w tej grupie ludzi ktorzy niepotrzebnie sie rejestruja jest paru ktorzy sobie forum czytaja 2.A ilu jest ludzi ktorzy napisali jednego posta rok temu i juz nic nie robia? z nimi terz powinno sie cos zrobic wiec wywalenie wszystkich ktorzy maja0 postow jest zlym jak i niesprawiedliwym pomyslem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Kupić wreszczie CD-ROM. Może dysk twardy jeszcze... No i dokończyć moda obudowy, bo już 3 miesiące robie i skończyć nie mogę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 O tek ale masz plany to ile ty chajsu dostaniesz wiem ze to 18-tka ale nie przesadzajmy ;) żartowałem tylko =) Ale pomarzyć każdy może... A kasy z 18 na pieca na pewno nie wydam (szkoda mi, w gry zawodowo nie nawalam a wszystkie programy chodzą jak narazie.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja chce zlorzyc dwa kompy. Jeden stary a drugi nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Znalesc dziewczyne :) Pojsc do LO Zmienic MOBO na epoxa 8k3a ;) Procka na 1700+ T-bred :) Zrobic wreszcie WC Wymienic grafe na Ati 9500 Pro Moze ram'ik ?;] Odblokowac mnoznik w przeciagu 2ch tygodni :) Kupic jakiegos old-timera;] ala P166 i voodoo 1;]. Ale pierw to na gorze :). Pozatym to-kupic amstarda :) i moze znienawidzonego przezemnie C64 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja chce zlorzyc dwa kompy. Jeden stary a drugi nowy. Bardzo dobry pomysl jednak moje postanowienia na ten rok sa takie: 1.rzucic palenie (papirosow oczywiscie nie ziola chociaz tego i tak nie pale) 2.zlozyc stary komp z najlepszych czesc jakie byly dostepne w 1997 :P Zawsze chcialem miec pentium pro :P no jakies 64 mb ram dysk ok 2gb jakis wypas z grafy (Chcialbym zrobic to o czym kiedys slyszalem) diamond monster z riva polaczone w SLI aj to to by wywalalo (ciekawe ile mialby markow :P no i wszystko na systemie windows nt 4.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zostac Moderatorem;) nowy plana na przyszlosc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja mam nadzieje ze kupie sobie jakies nowe wypasione glosniczki do mojej karty :wink: ale nie wiem jakie nie mam kasy narazie [kto ma po sylwestrze bauhahah] ogladalem na komputroniku creativa inspire 5.1 5100 nawet mozliwe i za 379 zl ale moshe cos doradzicie (mam nadzieje) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 [kto ma po sylwestrze bauhahah] ahaahahahhaha ubhauehuaehuheahuuhe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: skad ja to znam :lol: a co do komutrionika to drogo :? a glosniczki male ale jare.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...