Skocz do zawartości
pablo163

Co planujesz

Rekomendowane odpowiedzi

troche glupi temat - SZKODA ZE GRZESIA NIE MA.....

po co sie chwalic co sie kupi - jak kupicie to sie chwalcie.....

mozna gadac ewentualnie o WC albo chlodzeniu....

Po co sie odzywasz? Wiesz jak sie nazywa takie osoby jak ty? L****** . Tematu grzesia to jzu nie pamietasz? "Odchodze..." . Więc sie nie odzywaj jak temat ci sie nie podoba to omijaj z daleka! BTW jak chyba wc zlorze jeszcze raz, grafe zmienie i mobo i jeszcze na proca nowego bym sie skusil :D.
kliknij na Użytkownicy i daj rosnaco weglug ilosci postow - zobacz ile debili ma 0 postow tylko forum sie smieci - chyba juz mam nadwrazliwosc na punkcie smiecenia forum....dobra nie bede sie odzywal....
Lukalem i co jest ich troszke duzo ale czemu wyzywasz ich od debili jak nawet ich nie znasz a to ze ty masz duzo postow to nie znaczy ze mozesz innych wyzywac no a co prawda to fakt niektorzy nawet ksywki porzadnej nie napisali to jest racja takich to trzeba bylo usunac ale z tym jush do moderatorow ja na to nic nie poradze a tak poza tym moj topic nie zasmieca forum bo nie jest glupi jest wiele innych ktore sa dopiero beznadziejne i to nie tylko na oslej i co nie kometujesz ich a nawet sie udzielasz zastanow sie.
bo to sa debile - powinno sie wywalic @ll userow ktorzy maja 0 postow - po co oni komu?!?!!? hahah smieszne rozumowanie - ze mam duzo postow to moge wyzywac - mam duzo bo pisze :P
Twoj pomysl ma dwie wady:

1.Ale napewno w tej grupie ludzi ktorzy niepotrzebnie sie rejestruja jest paru ktorzy sobie forum czytaja

2.A ilu jest ludzi ktorzy napisali jednego posta rok temu i juz nic nie robia?

z nimi terz powinno sie cos zrobic wiec wywalenie wszystkich ktorzy maja0 postow jest zlym jak i niesprawiedliwym pomyslem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tek ale masz plany to ile ty chajsu dostaniesz wiem ze to 18-tka ale nie przesadzajmy ;)

żartowałem tylko =) Ale pomarzyć każdy może... A kasy z 18 na pieca na pewno nie wydam (szkoda mi, w gry zawodowo nie nawalam a wszystkie programy chodzą jak narazie.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalesc dziewczyne :)

Pojsc do LO

Zmienic MOBO na epoxa 8k3a ;)

Procka na 1700+ T-bred :)

Zrobic wreszcie WC

Wymienic grafe na Ati 9500 Pro

Moze ram'ik ?;]

Odblokowac mnoznik w przeciagu 2ch tygodni :)

Kupic jakiegos old-timera;] ala P166 i voodoo 1;]. Ale pierw to na gorze :).

Pozatym to-kupic amstarda :) i moze znienawidzonego przezemnie C64 :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce zlorzyc dwa kompy. Jeden stary a drugi nowy.

Bardzo dobry pomysl jednak moje postanowienia na ten rok sa takie:

1.rzucic palenie (papirosow oczywiscie nie ziola chociaz tego i tak nie pale)

2.zlozyc stary komp z najlepszych czesc jakie byly dostepne w 1997 :P

Zawsze chcialem miec pentium pro :P no jakies 64 mb ram dysk ok 2gb jakis wypas z grafy (Chcialbym zrobic to o czym kiedys slyszalem) diamond monster z riva polaczone w SLI aj to to by wywalalo (ciekawe ile mialby markow :P no i wszystko na systemie windows nt 4.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nadzieje ze kupie sobie jakies nowe wypasione glosniczki do mojej karty :wink: ale nie wiem jakie nie mam kasy narazie [kto ma po sylwestrze bauhahah] ogladalem na komputroniku creativa inspire 5.1 5100 nawet mozliwe i za 379 zl ale moshe cos doradzicie (mam nadzieje) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi