ponzo Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam. Mam następujący problem !!! Gdy rano odpalam komputer to on sie resetuje w momencie gdy juz sie wgrywa windows i juz się odpala normalnie !!!> I nie mam zielonego pojęcia co się z nim dzieje. Zaczeło sie z nim tak robic gdy przyszły te zimne dni , w pokoju mam z rana niespełna 19 stopni, moze to przez to bo płyta i dysk przy odpaleniu maja zaledwie 12-15 C . Nie wiem jak procesor bo o tym restarcie i ponownym uruchamianiu się to zapewne juz jest nagrzany bo ma z 32 stopnie. Mam zasilacz ModeCom-a 350 W - to cyba wystarczający, to chyba tez nie jego wina. Więc zwracam zwracam się do Was bo może wiecie co jest grane ! Z góry dziękuję ! Sory za błedy ale jestem jeszcze zaspany ;) Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jakiego masz kompa?? Ten modecom to feel czy gt/gtf?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponzo Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jakiego masz kompa?? Ten modecom to feel czy gt/gtf?? Ten modekom to Zasilacz ModeCom MC-350 PFC ATX 2.0 ! Typ procesora AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+ Nazwa płyty głównej Asus A7V8X (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM) Mikroukład płyty głównej VIA VT8377 Apollo KT400 Dysk fizyczny ST3120022A (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 To samo miałem z płyta główna msi kt6delta ale ona ma tak z natury a u Ciebie problem wystąpił niedawno, a jak wejdziesz do biosu przy starcie komputera i poczekasz z kilka minut to też się zresetuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponzo Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 To samo miałem z płyta główna msi kt6delta ale ona ma tak z natury a u Ciebie problem wystąpił niedawno, a jak wejdziesz do biosu przy starcie komputera i poczekasz z kilka minut to też się zresetuje?Nie ! Ale jak juz uruchamiam ponownie komputer np. po południu to juz się nie resetuje ( Tylko rano ! ) - DZIWNE jak dla mnie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 U mnie też tak było, jak komp był zimny czyli przedewszystkim rano, a później już ile razy bym nie włączał to najczęściej resecik. A zrób jeszcze taki motyw. Uruchom kompa rano i naciśnij podczas uruchamiania klawisz F8 żeby komp nie zaczął startu tylko wszedł do wyboru systemów, poczekaj aż się trochę nagrzeje, 1,5 minuty starczy i teraz spróbuj go uruchomic wybierajac system który tam widnieje, i zobacz co będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...