Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jako jeden z wielu. Na stronie IBM'a jest cała lista partnerów serwisowych: http://www-5.ibm.com/pl/supportpc/partnerzy.html a więc użytkownik sam może sobie wybrać serwis. Generalnie jednak IBM sugeruje albo AC Serwis albo RAM Serwis z przewagą na ten pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-trail Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Dostalem kartke swiateczna od BLASC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Dostalem kartke swiateczna od BLASC :lol: bauhahahah :D :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Dostalem kartke swiateczna od BLASC :lol: ROTFL&ROLL a jak przebiegl serwis lapa?..... ze ci kartke przyslali.... :lol: ps. posyp waglikiem i odeslij moze sie bydlaki wytruja i nadejdzie nowe. Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Dostalem kartke swiateczna od BLASC :lol: nie tylko ty :) ale to i tak pikus z moja swiateczna przygoda, do lapka wlala mi sie lampka wina, centralnie w klawaiture i otoczeniu!!!! DZIALAJACEGO!!!! powera przytrzymalem te 10sec, wylaczyl sie, przekrecilem go do gory nogami by wylac, dobe posechl i lapek dziala!!!! niech mi ktos powie ze acer robi shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Acer robi sprzet dla pijacych. Z woda by to nie przesżło. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja Ci powiem. Acer robi shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja napisałem przed świętami im życzenia: "W związku z przedłużającym się terminem naprawy nie z mojej winy, uporczywym odpisywaniem i odpowiadaniem z waszej strony "czekamy na części", odstępuję od umowy naprawy serwisowej, gwarancyjnej i zwracam się o zwrot mojego notebook acer aspire 5014wlmi nr naprawy 604754 w dotychczasowym stanie. Pomimo, że jesteście autoryzowanym serwisem firmy acer, jak widać nie jesteście w stanie przez 6 tygodni naprawić mojego notebooka, zrzucając winę na firmę acer polska. W poniedziałek wysłałem faks z żądaniem zwrotu mojego notebooka. Do tej pory notebooka nie otrzymałem. Od 2 dni próbuje ponaglić wysyłkę mojego notebooka. Jeśli do środy 19.04.06 nie otrzymam notebooka zgłoszę fakt przywłaszczenia mojego mienia przez firmę blasc na policję" do tego wysłałem jeszcze dziś faks, ale już dużo ostrzejszy.... i dziś otrzymałem taką "wiązankę": "Witam w związku z emailem i faksem wysłanym do nas informuje Pana, że sprzęt zostaje w dniu dzisiejszym wysłany. Sprzęt jest naprawiony wszystkie testy przeszedł pomyślnie. Z Poważaniem Sebastian Paluszewski" I JAK???? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Krotko i za ryj <_< jak widac jak sie przycisnie chlopakow to od reki zrobia to co Chuckowi zajmuje 6 tygodni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) ... a ten koles to pewnie bliski krewny Stanisława Palucha ;) Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Krotko i za ryj <_< I w tym jest metoda na sqr...ieli;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zvierzak Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ciekawe czy naprawde wysłali. zapytaj sie o numer przesyłki, jak podadzą to mówia prawde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) jak dziś do 16ej przyjdzie to git. a jak nie to posterunek policji jest naprawdę niedaleko. a nawet jakby był 50 km stąd to na kolanach bym poszedł................ edit: panowie! dostałem nawet numer listu przewozowego. przesyłka nawet jest już przekazana kurierowi który obsługuje chrzanów!! JESTEM NIEBYWALE PODNIECONY!!!! Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez VoyTECH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 YES YES YES jak mawiał nasz premier. MAM NOTEBOOKA!! i nawet działa!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ciekawe jak długo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Moja babiczka pohazi z Chrzanowa hyhy. Pewnie lapek juz dawno byl naprawiony i wyslany, tylko na granicy slasko-malopolskiej za malownicza Byczyna gorole i hanysy se laptoka wyrywali (ew. kurier jechal linia E i zapomnial, ze nie obejmuje Chrzanow) ;) Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Moja babiczka pohazi z Chrzanowa hyhy. Pewnie lapek juz dawno byl naprawiony i wyslany, tylko na granicy slasko-malopolskiej za malownicza Byczyna gorole i hanysy se laptoka wyrywali (ew. kurier jechal linia E i zapomnial, ze nie obejmuje Chrzanow) ;) nie znasz się :wink: kurier po prostu nie był cabanem i dlatego nie przyjeżdżał.... a poza tym wszystko działa... na razie. AHA. DOSTAŁEM TEŻ KARTKĘ ŚWIĄTECZNĄ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Wzruszyla mnie twoja historia... :mur: Nie no mowie szczerze, z nimi sie inaczej nie da... A tak powaznmie, to w tym szalenstwie jest metoda, ja im sie juz tez konkretnie odgrazalem, az poskutkowalo... Narazie musze przebidowac sie do jesieni, a potem, jak tylko interesy powypalaja zakupie HP nx8220... z matryca WSXGA+ :D A Acera dostanie moja zona :D Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Za co chcesz ja tak pokrzywdzic?? Ja tam chyba zostane przy Asusach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Za co chcesz ja tak pokrzywdzic?? Ja tam chyba zostane przy Asusach :P No co ty chcesz... Sprzet tragiczny nie jest... Zanim oddam go w jej rece to jeszcze kupe wody w wisle uplynie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Co do samego serwisu powiem jedno Acer ma najgorszy serwis z jakim przyszlo mi sie spotkac. To co tam odchodzi jest poprostu paranoja. Kumpel ladnie sprawe zalatwil "Go$%no mnie obchodzi ze dlugo czekacie na czesci, za laptopa dalem 7 kafli. Daje panstwu 21 dni roboczych pozniej przyjezdzam po swojego laptopa albo nowy egzemplarz" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 panowie po 5 tygodniach oczekiwan i 2 reklamacjach pod rzad (1 - wyslalem bo chcialem zeby naprawili hdd, touchpad, i peknieta obudowe. 2- odebralem z pierwszej naprawy komputer ktory niechcial dzialac na baterii! i to byl powod drugiej reklamacji) wkoncu do mnie wrocil - o ile znowu nie wyjdzie nic ukrytego ... moze jakas mine srodku ukryli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 a ponieważ ja odebrałem swojego wczoraj to w nagrodę mojemu wspólnikowi padł chyba czytnik. w ogóle w biosie go nie widać. namawiałem go na serwis blasca ;) ale chyba nie skorzysta... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 WAŻNA INFORMACJA. na pudełku w którym mi przysłali notebooka z naprawy była taśma firmowa blasca. i na niej jest numer tel. INFOLINIA 0800 309 409. nie dzwoniłem ale jeśli działa, to po co płacić za impulsy skoro można za darmo ich je*ać???? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Akurat ten numer to juz tutaj sie pojawi kilka razy. Pozatym na stronie Acera byl podany... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 a to sorry :) nieuważnie czytałem... poza tym dalej jestem w szoku że mam notebooka w domu i że działa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) leże i kwicze, zobaczcie co przed chwilą wytargałem ze swojej skrzynki pocztowej: jak w HEYAH, ładują podwójnie, boże co za burdel, udzielił się nawet w kartach z życzeniami :D dodam, że dwa razy serwisowałem u nich laptopa, może dlatego dostałem dwie kartki :D i jeszcze ten dobijający napis - BLASC - Professional Service Center :lol: dobrze, że zakończyłem przygodę z nimi, bo czytając to i mając laptopa na serwisie dostałbym chyba palpitacji :blink: ale mi porpawili humor :rolleyes: Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Hmm...,nie tylko userzy Acera mają swoją Golgotę [lub Blasc jak kto woli]...Płacz i zgrzytanie zębów słychać również wśród posiadaczy Asus'ów... http://www.forum.asus.pl/viewtopic.php?t=795 http://www.forum.asus.pl/viewtopic.php?t=799 ... i kilka innych wątków... I pytanie:czy jest w Polsce firma,która będzie wdzięczna za wydanie ok. 5-7 tysięcy za kupno jej notebook'a na czas dłuższy niż trwa liczenie tej kwoty w trakcie zakupu ? Nie mamy wielkich wymagań.Szanujcie nas TYLKO 24 miesiące... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 może się komuś przyda B) Centrum_Serwisowe_Brno.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 może się komuś przyda B) Centrum_Serwisowe_Brno.pdf Zdaje sie, że coś takiego już udostępniłem w tym topicu. Dodatkowo dorzuciłem druk zlecenia/opisu usterki. Własnie wrócił z czech nasz acerek. Problem - jasnozielone kropki na matrycy. Efekt - 2 tygodnie czekania - naprawiony. Nie widać większych zarysowań/porysowań. Klientka odebrała i na razie nie wraca - widać nic więcej nie zepsuli przy okazji. Ogólnie jestem zadowolony. Uwaga - Brno odsyła we własnych pudełkach a wię c jak macie jakieś sentymentalne opakowanie to nie wysyłajcie w nim bo nie wróci :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...