thomasov Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zamierzam dokupic sobie troszke pamięci to jest 512MB. Aktualnie w oferice sklepów sa przede wszystkim 400Mhz. Czy te pamięci rusza na mojej płycie. W instukcji wycztałem że powinny to być pamięci typu PC1600 lub PC2100 DDR SDRAM. Tak więc mam dylemat. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 powinny działać według mnie. Nic im sie nie stanie jak będą pracować wolniej. Jak będziesz je kupował to spytaj się czy w razie co możesz je zwrócić. Na allegro można dostać PC2100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) bez problemu bedzie dzialac. ale na wolniejszym taktowaniu za to mozesz timingi dac krotsze nie wiadomo tylko jak bedzie wspoldzialac z tymi ktore juz masz P.S. sorka KOLOBOSS pisalismy w tym samym czasie :P Edytowane 27 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Działa bez problemu, aktualnie mam w takim solteku 3 kości po 256 i każda ma inne taktowania :D (ale i tak wszystkie działają pod 266) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...