Wojtello Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Witam Przyżekam nic nie grzebałem a pojawiły mi się duze czcionki na przykład w googlach i innych tekstach . Tylko na moim profilu u siostry i profilu firmowym wszystko po staremu . Nie są to ustawienia w wyglądzie windows . Co robić ? Mój system to Win XP PRO Dzieki za pomoc Wojtek Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Wojtello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian.K. Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Taki kłopot masz tylko w przeglądarce?? Jak tak to jaka to przegądarka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Niestety Explorer - z przyzwyczajenia ! Rzeczywiście miałem ustawiony niestandardowy poziom w zabezpieczeniach i akceptację wszystkich cookies ?!?! Te dzieci - niech tylko dorwę smarkulę ! Ustawię poziomy domyślne , wyczyszczę cookies i historię , wyloguję się i zobaczę . Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Wojtello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 "crtl" + "-" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ctrl i kółko od myszki nooo tak ! Dzięki wszystkim hehe kiedyś się tym nawet bawiłem . Tak jest jak się pracuje w amoku na kompie . Jak ja was lubię i co ja bym bez was zrobił . Browar dla wszystkich !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...