grzesi0 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Potrzebuje program do wycinania słów w piosence i zostawiania samego podkładu muzycznego. Czy coś takiego istnieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 mozesz cos uzyskac bawiac sie z goldwave lub cooledit ale nie ma o ile sie orientuje programu, ktory od tak wytnie głos z pliku muzycznego. W goldwave jest filrt remove voice. Dziala on nawet nawet ale i tak 'troszke' glosu w muzyce pozostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Poszukaj w tym dziale, byl juz taki temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 do końca i tak nie usuniesz głosu.. a jeśli już to bedą straty w podkładzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja też kiedyś szukałem czegoś takiego ale zaniechałem, w nero jest opcja do karaoke ale jest straszny spadek jakości podkładu. zna ktoś moze www albo coś z samym podkłądem? nieraz w TV spotyka się dokument z samym podkładem np. znanej piosenki więc skąd oni to biorą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 kradną ze studia nagraniowego? :D... w autogiełdzie był kiedyś koleś który sprzedawał płyty z piosenkami w wersji instrumentalnej.. może i na alegro się tafi?... Można też szukać plikó midi... przy dobrej karcie z dobrymi soundfontami można naprawdę uzyskać podkład prawie że identyczny z oryginałem... (tu pamiętam kartę SB awe 32), w sb 5.1 też sie da.. ale trzeba posciagać lepsze próbki dzwiękowe (soundfonty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...