bombelko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 chciałbym wyciszyc swoją grafe (która jest najgłośniejsza w całym kompie), chciałbym sie dowiedziec czy jest taki program do zmiany obrotów, napięcia lub całkowitego zatrzymania wentyla, na grafice lub coś podobnego, ponieważ zmiana chłodzenia w grafie na razie nie wchodzi w gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 no jeżeli wentylator na grafie ma możliwość zmiany obrotów to albo sam by je zmieniał albo miałbys dołączony program do karty graf. ( ja tak przynajmniej uważam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombelko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 gdzies przeczytałem ze mozliwe jest właczenie trybu silence i dlatego pomyślalem ze mozna regulowac obroty, ale chodzi mi o oprogramowanie niefirmowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 a czytałeś napewno o standardowym chłodzeniu na swoją karte graf.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombelko Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 byc moze to było do innego modelu, ale mi chodzi głównie o program który umożliwia regulacje obrotów wentylatora.... czy wogóle taki istnieje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.marek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Można zmieniać prędkości wentylatora programem RivaTuner. Jest tam możliwość ustawienia prędkościw odzielnie w trybie 2d i 3d. Mi na mojej karcie działa wiec na twojej też powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...