Rudesmen Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 wiem że według wielu to wogólnie nie jest płyta, ale ja taką mam i na biosie v.15 ze strony Abita napięcie mozna zmienić max o 14%, a ja potrzebuje więcej, najlepiej żeby była też możliwość zmiany mnożnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Nie ma modowanych Biosów ani oryginalnych, które na to pozwalają, dlatego to mob oma taką opinię. Poszukaj może coś wynajdziesz jeśli chodzi o mody. Innego wyjścia nie widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Tu masz jakieś biosy do v1.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Tu masz jakieś biosy do v1.0 zdaje sie że nf7-s2 to nie to samo co nf7-s rev. 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Trochę własnych chęci okaż bo nawet Ci się nie chce przeglądnąć dokładnie całej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 NF7 rev 1.X/NF7-S rev 1.X/NF7-SL rev 1.X i NF7 rev 2.0/NF7-S rev 2.0/NF7-SL rev 2.0 na moje oko żadna z tych to nie jest NF7-S2 rev. 1.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 To też napisałem że są tutaj jakieś biosy do rev 1.0! A jak by nie patrzeć to do Abit NF7 rev 1.X/NF7-S rev 1.X/NF7-SL rev 1.X są te same biosy to możliwe że do twojego też będzie pasił ale nie mogę ci tego potwierdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 qura16, ale on pyta o S2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...