torque Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Gainward wypuszcza swojego Golden Sample: http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=46 cena pewnie jak zawsze kosmiczna : ] Karta jest identyczna z palitem 7600GT Sonic, tylko pewnie bedzie znacznie drozsza jak to zwykle z gainwardem bywa. Ja bym tam wolał Palita (z tego co wiem to obydwie firmy sie połączyły ze soba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ta karta jest w tym lapie http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=26331 Ma ktoś test wersji GF 7600 Go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 witam ja mam 7600gt gigabyta i na sprzecie venice 3000, dfi 4 ultra-d, 1gb ram patriot i baracudzie VII sata, bez zadnego krecenia ciagnie w rozdzialce 1024/768 na maksa wszystkie opcje dla kompa i grafy, bez zadnych zaciec itd, do tego jest chlodna, a pamiatki prawie sie nie grzeja, 3dm05 ma kolo 6000pkt zatem ja polecam Natomiast, jako ze producent nie dozucil v-tunera poszukuje jakiegos programu ktory udostepni mi zegary, tak zabym mogl krecic, poniewaz drivery ktore sa nic takiego nie maja, a przynajmniej ja tam sie dopatrzyc nie moge zatem gdzie mozna taki program znalezc, ktory przystosowany jest min. do 7600GT???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 coolbits 2.0 i bedziesz mogl krecic przez stery lub sciagnij drivery od XG coolbits 2.0 znajdziesz na - www.guru3d.com drivery XG znajdziesz na - www.tweaksrus.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) witam ja mam 7600gt gigabyta i na sprzecie venice 3000, dfi 4 ultra-d, 1gb ram patriot i baracudzie VII sata, bez zadnego krecenia ciagnie w rozdzialce 1024/768 na maksa wszystkie opcje dla kompa i grafy, bez zadnych zaciec itd, do tego jest chlodna, a pamiatki prawie sie nie grzeja, 3dm05 ma kolo 6000pkt zatem ja polecam Natomiast, jako ze producent nie dozucil v-tunera poszukuje jakiegos programu ktory udostepni mi zegary, tak zabym mogl krecic, poniewaz drivery ktore sa nic takiego nie maja, a przynajmniej ja tam sie dopatrzyc nie moge zatem gdzie mozna taki program znalezc, ktory przystosowany jest min. do 7600GT???? Kręcenie ze sterów to lipa czasem testów nie chce przejść polecam riva tuner najnowszy www.guru3d.com Tylko nie wiem ale chyba ta riva nie obsługuje jeszcze tej karty także zonk. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 power strip obsluguje 7900 gt/gtx to raczj tez obsluzy 7600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam serdecznie, Prawdobodnie będzie to karta wsadzona do mojego przyszłego kompa ;-).Ze specyfikacji i testów wynika że jest to bardzy dobry stosunek cena/wydajność. Jednak zastanawiam się czy poczekać na wersję GE od Galaxy powinna być ok 10% droższa od zwykłej wersji GS. Z wyczytanych informacji wynika że wersja GS jest voltowana na 1,1V na GPU zaś wersja GT na 1,3V (no problem ;-) z modyfikacją biosu ). Martwi mnie jednak 128 bit pamięci, i tutaj problem czy czekać na wersje GE wyżej taktowaną i nadrabiającą tą wadę, czy też zostawić to bez znaczenia. PS Zaznaczam że będę grywał prawdobodobnie w rozdziałce 1280 i czy warto czekać ??. Miałem kupować x800GTO 128 MB lecz GF 7600GS wydaje się bardziej opłacalny.Czekam na sygestie od wróżki Semiry itp ;-). Pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez LEON2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) x800 gto 128 MB ma wydajnosc x800 gt 256 MB, a jak wiadomo gf 6600 gt nie byl duzo sabszy od radka x800 gt... wiec nawet standardowy gf 7600 gs bedzie mial lepsza wydajnosc od tego x800 jesli mowa o ver x800 gto 256 MB to zmienia to postac rzeczy Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja bym wolal 7600GS albo GT poniewaz masz PS3 a nowe gry bede na PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 cos topic przysiadl :( Moze sie ktos podzieli swoimi wynikami OC albo jakimis newsami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 cisza brzed burzą :) wszyscy czekają, aż w polsce pojawią się 7600GS wtedy się zaczną wyścigi z O/C... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 cisza brzed burzą :) wszyscy czekają, aż w polsce pojawią się 7600GS wtedy się zaczną wyścigi z O/C... W Polsce juz sie pojawiły, tyle ze tylko dwa modele, i to w dodatku takie "srednie" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 W Polsce juz sie pojawiły, tyle ze tylko dwa modele, i to w dodatku takie "srednie" ... zapomniałem dopisać jak sie pojawi karta Galaxy z pamięciami DDR3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 zapomniałem dopisać jak sie pojawi karta Galaxy z pamięciami DDR3 ;) Ciekawe tylko w jakiej cenie...bo jezeli bedzie ten sam wspolczynnik cena/wydajnosc co 6600ge to ta karta bedzie hitem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 napewno będzie dużo tansza od wersji GT bo w przeciwnym wypadku mijało by się z celem wypuszczanie GS z DDR3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 czy taki GS po OC to bedzie to samo co GT tez po OC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No podejżewam, że GS po takim w miare lekkim OC, będzie to co GT bez OC :) Inaczej to by przeciez nikt GT nie kupował :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) czy taki GS po OC to bedzie to samo co GT tez po OC?? taki GS to znaczy z ddr3?? jeśli tak to myśle że wyniki moga być zblizone tak jak to było w przypadku 6600GE/GT jednak wszystko zalezy od tego jak obie karty będą się kręcic... Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja czekam az wyjda te GT w wersjach EXTREME ale boje sie ze beda strasznie drogie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 troche info :wink: http://www.ixbt.com/video2/g71-part3-d.shtml#p18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 troche info :wink: http://www.ixbt.com/video2/g71-part3-d.shtml#p18 eeee :blink: Ktoś się musiał nieźle nacharować by to zrobić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 slyszalem ze GE dalo sie mocniej wykrecic niz GT to prawda?? Jesli tak samo bedzie z GS i GT to bedzie zajebiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 zle slyszales :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Znalazłem coś na temat tej 7600GS Galaxy; Będą 4 wersje, pierwsza, 128mb GDDR3 taktowania 500/1400 Samsung 1.4ns , druga wersja 256mb GDDR3 taktowania 500/1000(tutaj zdjęcie karty zdjęcie) kolejna wersja to juz normalny 7600GS, wygląda tak, pamięć infineon 2.5ns, taktowania 400/800 i ostatnia wersja, 512mb :blink: nie podano taktowań i rodzaju zamontowanej pamięci..nic tylko czekać, bo zapowiada się ciekawie :rolleyes: pierwsza z samsungami 1,4 ns bedzie mniala taktowania 400/1400 http://plusd.itmedia.co.jp/pcupdate/articl...31/news039.html w drugiej karcie podales zdjecie pierwszej karty :wink: a czwarta karta bedzie 64bitowa 7600GS 128MB 400/1400 GDDR3 128Bit Aktive 7600GS 256Mb 400/900 DDR2 128Bit Passive 7600GS 512MB 400/800 DDR2 64Bit Passive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 slyszalem ze GE dalo sie mocniej wykrecic niz GT to prawda?? Jesli tak samo bedzie z GS i GT to bedzie zajebiscie. Przy 6600 czasem tak bywało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 64 bitowa?? czy jest sens wypuszczania karty z 512 mega na pokładzie z magistralą 64 bit ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 taka grafa to chwyt marketingowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Taka grafa to nie chwyt marketingowy tylko jaja :lol: ja i tak czekam na ddr3 i 256MB... w końcu to ma być sprzet na dłużej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Taka grafa to nie chwyt marketingowy tylko jaja :lol: ja i tak czekam na ddr3 i 256MB... w końcu to ma być sprzet na dłużej ;) zależy co rozumiesz pod pojęciem dłużej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No taką, że jak wsadze do kompa to tak na 2-3 lata :P No chyba, że wszesniej spale modując albo takie tam :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...