MILANS Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mikrist - puste mhz na rdzeniu ;) ja miałem 20 mhz mniej i wynik o 26 pkt lepszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirkirst Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie wiem jak bardzo mój wynik jest zaniżony bo testy robie na 1GB ramu w singlu.... dopiero za tydzień odzyskam Duala jak kumpel kupi swoje skill-e. A próbowałeś dać więcej na pamięci niż 920 ?? Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Mirkirst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 szachownica. pamieci niczym nie chłodzone wiec juz z przegrzania błedy tworzyły. jakby to moja grafa była to pewnie zmiana coolera + radiatory na mem i cos by się pocisło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radon Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Juz sie nie moge doczekac. Karty 7600 na AGP juz beda za 5 tygodni! Moj 9600XT zasluzyl na zmiane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 @grzesiu widać dużo różnice miedzy 6600ge a 7600gt w oblivionie? Coś mi ostatnio tnie ta gra. Ale u mnie to jeszcze chyba musze troche popracować nad prockiem i pamieciami ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Juz sie nie moge doczekac. Karty 7600 na AGP juz beda za 5 tygodni! No to wręcz świetnie :mad: Chyba sobie kupie coś w ten czas :mad: Skąd masz to info? Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirkirst Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mała aktualizacja..... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 w zeczywistosci zwykły GS kosztyje ok. 500zł a w newsie jest podane 600zł wiec te 700zł za ta galaxy powinno wynosci ok. 600zł Czyli i tak sie nie raczej nie bedzie oplacac jak 7600gs od xfx-a kosztuje 530 z taktami 500/900. Ale ten palit rewelacja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czyli i tak sie nie raczej nie bedzie oplacac jak 7600gs od xfx-a kosztuje 530 z taktami 500/900. Ale ten palit rewelacja ;) Tyle ze XFX ma pamięci DDR2 które wyciągną niewiele więcej, a GDDR3 2.0ns mozna podkrecić do tych 1200mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Dla zainteresowanych - test GF'a 7600 GS Karta wypada bardzo dobrze. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Wow ten test robi na mnie wrażenie chyba jednak ta karta zawita w moim kompie. Test naprawde wart zobaczenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 trochę przydługawy :/ juz nie mogę sie doczekac kiedy w moje łapki wpadnie galaxy. być może uda mi sie załatwić leadteka do porównania wiec moznaby się przekonać jak duze bedą róznice w wydajnosci lece na targi we wrocq ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Karta jest wypasiona, niech tylko wyjdzie pod AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 w ten weekend ma sie ukazac test 7600gs od galaxy na pclabie ponoc kreci sie wysmienicie a cena to ok 600zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Hm... Dlaczego GS a nie GT? Szybkie pytanie, szybką odpowiedź bardzo proszę bo właśnie za chwilę zamierzam kliknąć przycisk 'Kup' Albo może inaczej: przymierzałem się kiedyś do zakupu 6600GT, jednak poczekałem chwilę, i opłaciło mi się to jak widać. Chcę kupić 7600GT PCIe, dobry wybór? GS nie jest przypadkiem słabsza? Nah, sprawdziłem, jest słabsza i to sporo. Przepraszam więc za głupie pytanie, inne może: GeForce 7600 GT Gigabyte 256MB TV & DVI (PCI-E) - dobry wybór? czy może lepiej innego producenta? Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez dax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) GeForce 7600 GT Gigabyte 256MB TV & DVI (PCI-E) - dobry wybór? czy może lepiej innego producenta? To zależy za ile ??? :wink: Najtaniej 7600GT można dostać u MILANSA od Leadteka za 735 zł. Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Hm... Więc nie ma różnicy jaka firma? Tak patrzyłem, że Gigabyte jest ładny, bo komp i tak bedzie odsłonięty ale z drugiej strony podobno wiatrak jest tak głośny, że pewnie od razu go wymienię ;) swoją drogą Milans to użytkownik forum? Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez dax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Najlepiej wez Leadteka od MILANSA, jest to zaufany sprzedawca a poza tym Leadtek bedzie lepszy od Gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 No tak, ale ten Milans to użytkownik forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 No tak, ale ten Milans to użytkownik forum? Tak, jest użytkownikiem forum. Klik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) A dostawa tak szybka jak na komputroniku? haha! od razu od niego kupię płytę główną! :D Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez dax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Nie wazne jaki producent, bierz to co najtansze bo wszystkie karty to i tak referencyjne nvidii z nalepkami producenta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 i tu z kolegą bym się spierał bo ja mam MSI i dostał mi się ten co widać na dole po powiększeniu:) a on nie jest na pcb nvidii :lol: MSI 7600gt a mam jeszcze takie pytanie czy ktoś wie jak zrobić żeby po wyjściu z trybu 3d wentylator spowrotem zwolnił U mnie pomaga dopiero wyłączenie kompa i powturne jego załączenie żeby karta / wentylacja karty wyszła z trybu 3d do trybu cichego 2d wie ktoś jak temu zaradzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ta druga wersja ciekawa... to jest całe pasywne chłodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 nie wentylacja od tyłu nawiewa na tego no heatpipe czy jakoś to się nazywa w każdym razie zajebiste ale bez stresu w windzie 45-47 pokazuje no i z tym co pisałem powyżej kijowo 2d/3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 sa jakies wiesci o 7600GTX albo x1700?? Dobrze by bylo jakby wyszedl x1700, pewnie bedzie wydajniejszy od GT i nvidia wyda GTX. Swoja droga jak mysliscie ile bedzie kosztowac 7600GT w wakacje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 i tu z kolegą bym się spierał bo ja mam MSI i dostał mi się ten co widać na dole po powiększeniu:) a on nie jest na pcb nvidii :lol: MSI 7600gt a mam jeszcze takie pytanie czy ktoś wie jak zrobić żeby po wyjściu z trybu 3d wentylator spowrotem zwolnił U mnie pomaga dopiero wyłączenie kompa i powturne jego załączenie żeby karta / wentylacja karty wyszła z trybu 3d do trybu cichego 2d wie ktoś jak temu zaradzić?? u mnie tez tak było. musisz poprostu poczekacj troche czasu i sam umilknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 u mnie to samo, po jakis 5min milknie. A ta wersja na pcb MSI ciekawa, jedynie chłodzenie wygląda "klocowato" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jutro Panowie będziemy benchować na targach we Wrocku na FC zmodowaną moją 7600gt od Galaxy i zobaczymy co potrafi :] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jutro Panowie będziemy benchować na targach we Wrocku na FC zmodowaną moją 7600gt od Galaxy i zobaczymy co potrafi :] :D oo...świetnie :D czekamy na wyniki, moze jakis WR ?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...