sideband Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 załącz demo w 3dmarku(zaznacz loop) i wygrzewasz grafe , atitool jest lipny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirkirst Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) przecież pisze w orbie wyrażnie , że gpu jest chłodzony wodąNo no może zapytam się ile ma stopni płyn chłodzący?? 1.85v to już jest sporooo na gpu. Ja mam 1.56v żeby śmigał na 740. Edytowane 25 Maja 2006 przez Mirkirst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) nie pisze w orbie ile ma stopni woda i temp gpu , ale pewnie niską napięcie 1.85v raczej nie daje się do codziennego użytkowania Edytowane 25 Maja 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 MILANS dawał kilka stron wcześniej linki do dwóch fotek.galaxy ddr3 ma inny uklad .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) nie pisze w orbie ile ma stopni woda i temp gpu , ale pewnie niską Temp cieczy to średnio ok 30-35 stopni, a temp gpu to juz zależy od bloku jaki sie ma. Ja jak tylko przyjdzie grafa (GT) to zakładam na nią blok i jazda z O/C :) Ale jak anrazie to jest mały problem, ponieważ paczka wysłana w zeszły czwartek jeszcze do mnie nie doszła, a wysana była priorytetem ... czyli powinna dojść najdalej dwa dni póżniej (sobota) :( Edytowane 25 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) galaxy ddr3 ma inny uklad .. Chaos - nie jestem pewien ale galaxy ma chyba bardzo podobne pcb do GF 6600GE. może vmod do własnie tej karty bedzie pasował ? Edytowane 25 Maja 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 jaki bedzie najlepszy wentylator zeby wymienic tego referencyjnego wyjca ? zalman czy pentagram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 zalman, roznica w wykonaniu jest warta roznicy w cenie. nawet jakbys zamiast penta CU mial kupic zalmana alcu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Chaos - nie jestem pewien ale galaxy ma chyba bardzo podobne pcb do GF 6600GE. może vmod do własnie tej karty bedzie pasował ? jest tylko jeden układ taki jak w przypadku tych referencyjnych ... ale rezystorki przy nim leza inazej .. wiec kij wie jak to zrobic Edytowane 25 Maja 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 spisujesz oznaczenia ze scalaka , ściagasz aplikacje i już wiesz jak zrobić vmoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) a są odpowiednie biosy, jak w przypadku 6600, których wgranie powoduje wzrost napięcia na GPU? (linka do v-moda, do biosa (lub modyfikatora) jeżeli istnieje proponuje wciepać do 1 postu ;P) Edytowane 25 Maja 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Biosy byly sprawdzane i nie dzialaja.... (sprawdzane na mojej grafie xD) bios by Milans :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 potrzebuje wymiary rozstawu tych otworow mocujacych chlodzenie w tej karcie czy mogl by mi ktos pomoc ?? oczywiscie chodzi o te 2 otwory . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 lepiej kupic galaxy; 128mb z 1.4ns czy 256mb z 2.0ns?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) do oc lepiej 128 .. do gier lepiej 256 Edytowane 25 Maja 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 a do gier po oc? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 a do gier po oc? :)niewiadomo jak podkrecone 128mb nie da ci tego co 256mb tak samo lepiej miec 2gb ramu pc400 niz 1gb pc500 2-2-2-5 .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Witam. Dziś kupiłem tego Galaxy 7600GS 256MB 1.2 i z karty jestem zadowolony - choć już nie widać tak bardzo różnicy w porównaniu z moją poprzednią kartą tak, jak to miało miejsce wcześniej, gdy przesiadłem się z 6600GT na 6800XT@GT. Jednak mam z nią dość denerwujący problem. Obraz na TV jest slabej jakości - wszystkie literki mrygają sobie kolorowo... Wszystko mam dobrze ustawione, przewód jest wysokiej jakości - zresztą na 6800 obraz był super... Ktoś może wie, o co chodzi?? Ps. Przewód to s-vhs - scart. Edytowane 25 Maja 2006 przez wysio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Ja tez chce Galaxy 7600GS 256MB 1.2 <_< Gdzie mozna takowe nabyc ? Wszedzie widze tylko 2.0ns. Aha czy wersja Zalman ma radiatorki na pamiatkach ? Thanx Pozdro :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Tak wersja z zalmanem ma radiatorki ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick86 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 jakie pamięci może mieć GF7600 GT, czas dostępu? na różnych stronach różnie podają przy tych samych produktach jedna karta MSI na jednej stronie ma 1.4 a na inne 2.0, to jak to jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) referencyjny GT 1.4ns , są też jakieś podkręcone wersje z 1.2ns , 2ns pamięci to już nie GT Edytowane 25 Maja 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 bo widocznie tam jest versja z 1.4 a tam z 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Ja tez chce Galaxy 7600GS 256MB 1.2 dry.gif Gdzie mozna takowe nabyc ? Wszedzie widze tylko 2.0ns. Jak przez weekend nie dojdę z tym obrazem na TV, to sprzedam ci swoją i zostanę przy 6800XT. Na karcie są jakieś zworki. Do czego? Może tam się ustawia sygnał na TV ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 U, mnie odwrotnie, zauwazylem polepszenie obrazu na TV, jest bardziej ostry, wyrazny. Ciekawe jaki obraz bylby przez projektor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) [OT]na projektorze wszystko wygląda BOSKO ;) i to na r9800PRO (410/305) quake4, mx payne2, Far Cry a san andreas to poprostu śmietanka :)[/OT] Których sterowników uzywać? zwykłych ForceWare czy sa jakies zmodyfikowane na wzór Omega bądź DNA? Edit: Ocean pytał to odpowiedziałem równie dobrze co post nr #1737 wnosi do tematu :/ EDYTA2: napisałem że super wyglądają na radku więc w domysle było że jeszcze lepiej wygladałyby na GF "producent" sterownikow XG Drivers ma swoją stronke cy cuś? Edytowane 26 Maja 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) na projektorze wszystko wygląda BOSKO ;) i to na r9800PRO (410/305) quake4, mx payne2, Far Cry a san andreas to poprostu śmietanka :)co ten post wnosi do tematu? :mur: gdybys nie pisal najpierw glupiego postu nie wnoszacego nic do tematu to moj by sie tez nie pojawil... polecam stery XG Drivers btw. Ocean pytal sie jakby gry wygladaly na projektorze, ale na 7600, a nie radku 9800pro Edytowane 26 Maja 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 udało mi się podgonić trochę marka 2k1 proc puszczony na 2950 mem 245(cały czas single512 :cry:) karta jak widać na screnie troche lepiej pamiątki poszły :D Resztę marków w wolnej chwili ale wstępnie na tych taktach nie chce przejsc 2k3, 2k5 nie próbowałem a 2k6 nie odpala u mnie :blink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 jakie oznaczenie serii ma galaxy 7600gs z ddr3, 256mb ale z pamieciami 1,2 bądź 1,4 ns?? błagam o sybką odp i czy naprawde oplaca sie kupowac ta karte za 540zł? moze jest jakas wydajniejsza w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) A gdzie jest Galaxy 7600GS 256MB z pamięciami 1.2 za 540zł?? :blink: Ja za swoją dałem 599 na Allegro. I w 100% opłacało się tyle dać za tą kartę. Wydajność większa, niż w GT. Wydajniejszej w tej cenie, lub podobnej - karty nie ma. Edytowane 26 Maja 2006 przez wysio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...