piotralek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Chyba najbezpieczniej było kupić za pobraniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) ESC Computers ------------------------------------------------------ Nr zamówienia: 3663 Szczegółowa faktura: http://www.esc.pl/account_history_info.php?order_id=3663 Data zamówienia: 06 lipiec 2006 Komentarze do twojego zamówienia: Witam, Niestety otrzymalismy wiecej zamowien na karty niz bylo ich na magazynie. Nie znamy terminu kolejnej dostawy, prosimy o sprawdzanie dostepnosci na naszej stronie w przyszlym tygodniu. Przepraszamy za klopot Michal Dombrowski. ;) jak sie komus udało to niech pisze (chociaz szczerze w to wątpię) Edytowane 6 Lipca 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 tez dostalem takiego maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 lipa ja też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A mogło być tak pięknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 heh juz nie ma tego GF w cenniku :) skapneli sie, ze mieli blad na stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Ja tez dostałem takiego maila :/ Skapneli sie ze maja bład no to musieli cos wymyslic, bo przeciez ze połowe ceny nie sprzedadza. Ale warto było sprobowac. Teraz pozostaje mi Galaxy 7600GS. Edytowane 6 Lipca 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 3d Mark 2005 7399 punktów A tak mało już brakuje!! 1 głupi punkt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Kombinuj. Popróbuj z procem i taktowaniami karty. Te kilka mhz i sie może uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) TUTAJ znajdziecie troche informacji na temat Galaxy Dual 7600GT - pogromcy gf 7900GTX. karcioszka ma całkiem niezłe pamiątki co wróży dobre OC. oby tylko chłodzenie było wystarczająco wydajne i w miarę ciche Edytowane 6 Lipca 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Tak duzy cooler raczej powinien sobie dobrze radzic z 7600GT ktore nie jest specjalnym grzejnikiem. Ciekaw jestem ile takie cos bedzie kosztowało, czy w granicy 7900GT :) ?? No i czy potrzebne jest mobo z SLI, czy działa na zasadzie GX2?? Edytowane 6 Lipca 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Tak duzy cooler raczej powinien sobie dobrze radzic z 7600GT ktore nie jest specjalnym grzejnikiem. Ciekaw jestem ile takie cos bedzie kosztowało, czy w granicy 7900GT :) ?? No i czy potrzebne jest mobo z SLI, czy działa na zasadzie GX2?? czytanie szwankuje?? Karta do poprawnego działania wymagać będzie płyty kompatybilnej z SLI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Sorki. Chyba rzeczywiscie szwankuje bo tego na serio nie zauwazyłem :mur: EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 panowie .. wpisywac sie tu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=205481 malo wynikow zaniza nam pozycje ;] a tu kazdy ma 3k ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja jutro zrobie musze wyszukac 3dsmarka 2006;] A trzeba miec wpis do orba czy foto styknie ?? (bede mial ponad 3k) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) niech sie tylko ochlodzi to wydusze z kompa ostatnie soki... bo teraz to lipa prawie juz 2 w nocy a w pokoju mam 29-30*C ;/ @Gucio89 Rules - don't use multiple nicknames - only post scores belonging to you - 1280x1024x32bit only - include a screenshot or a futuremark compareurl of the result Edytowane 7 Lipca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) No to zapodalem swoje wyniki.W 3dm06 w rankingu jestem na drugim w konfigu 2x7600gt Reszte tez zrobilem pierwsze w 3dm03(sorry Milans) i czwarte w 3dm05. A to wykaz graf 7600gt figuruje tam jako chrisgrajzer,ChrisG bylo zajete. http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=GPU_743 Edytowane 7 Lipca 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Qrcze ale mi proc zaniza wynik ;C Eh w 2006 duzo daje procek. Zrobie w aquamarku moze lepiej bedzie... A i nie moglem dac tego na orba bo jak sie laczy do strony to mi sie zawiesza 3dmark, tak samo jest w 2003 i 2005... Edytowane 7 Lipca 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 udało mi się dziś dowiedzieć, że cooler który znajdziemy na galaxy dual 7600GT to arctic cooling. można się więc domyślać ze bedzie cichutki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 ... i wydajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Chaos uruchomiles juz konfig SLI ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 udało mi się dziś dowiedzieć, że cooler który znajdziemy na galaxy dual 7600GT to arctic cooling. można się więc domyślać ze bedzie cichutki :)A masz może zamiar przejąć takie cudo na testy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) :D a mam ;) tyko musze do porównania załatwic jeszcze radka x1900XTX. 7900GTX juz miałem. (ale i tak wiadomo ze bez problemów wygra Dual 7600GT). mnie jednak najbardziej interesuje cena tego cacka. Edytowane 7 Lipca 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Juz teraz masz tego duala??????????? :blink: :blink: Juz były jakies wstepne testy?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mam zamiar miec a nie mam duala ;) karta bedzie w pełni gotowa dopiero pod koniec miecha najrpawdopodobniej. najprawdopodobniej do mnie trafi jako pierwsza :) oj.. bedzie sie działo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ciekaw jestem jak sie tutaj bedzie przedstawiała systuacja z wydajnoscia w porówananiu do dwóch 7600GT, bo z tego co pamietam dwa 6600Gt były chyba wydajniejsze od duala gigabyta. Juz szykuj jakies mobo z SLI to moze jakis forumowy rekordzik (7600 w SLI) padnie w jakims marku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105823 Jest co gonić panowie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ale jak bedzie sprzet to bedzie czym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Przeciez to gniecie normalnego 7800 gt :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) 2218665[/snapback] Przeciez to gniecie normalnego 7800 gt :blink: :blink: e tam na 7800gt mialem na def zegarach 06 - 3.5k 05 - 7k wiec na swoim juz mam lepiej .. wyniki po oc tego 7800gt co mialem w podpisie .. 490/1200 to takie srednie oc .. ale to nie byla moja karta i dostalem ja tylko na pare h do zabawy Edytowane 7 Lipca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...