piotralek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 @piotralek ; Pacific te wyniki to po v-modach? Żadnych modów :D Te dopiero będa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majaboss Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Moje test 3dMark03patczka06 tescik przeszedl bez freza a juz przy 640 frezik sie pojawia przy Mother Nature cos labe mam wyniki bez moda 640 i frezik a u was 675 bez :mur: Semp 2500+ @ 2.1Ghz kiepski proc i jeszcze gorsze mobo...wiec nie wiem czy test wyszedl jak na takiego trupa dobrze czy zle hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Żadnych modów :D Te dopiero będa :) No to fajna sztuke masz ;> Bez Vmodow a taki ladny wyniczek ;) Gdyby mnie ten proc nie ograniczal..... tzn.mobo z tym htt ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Moje test 3dMark03patczka06 tescik przeszedl bez freza a juz przy 640 frezik sie pojawia przy Mother Nature cos labe mam wyniki bez moda 640 i frezik a u was 675 bez :mur: Semp 2500+ @ 2.1Ghz kiepski proc i jeszcze gorsze mobo...wiec nie wiem czy test wyszedl jak na takiego trupa dobrze czy zle hmmm To i tak masz lepszy wynik odemnie kompy mamy zbliżone (malutkie różnice) a ja bez oc 580/750 osiągam 11552 ot dziwne :| jakie masz stery ? /ot ps przyfarciło na 1.6 V puszczasz swojego sempa na 200 fsb / ja muszę szarpać napięcie do 1.75 V:( ale freezone daje radę :D 43 idle 55 stress /ot Edytowane 1 Stycznia 2007 przez hauti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 No to fajna sztuke masz ;> Bez Vmodow a taki ladny wyniczek ;) Gdyby mnie ten proc nie ograniczal..... tzn.mobo z tym htt ;/ No ten Venice sie marnuje u Ciebie :? W ferie już będe miał miernik, WC, trochę czasu to pobawie się biosem i voltami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 W ferie to ja celuje na minimum 18k w smarku 03 ;) Platforma to: DFI Ultra D SLI i SD@3ghz.. ;) No ale zobaczymy też co twoja karcioszka potrafi [; W koncu prawie 17k piechota nie chodzi. A jak na ta grafe bez zadnych vmodow to jest duzo.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 3Ghz to ten SD robi na Asrocku ;> Na DFI będzie stable do marka 3.2-3.3Ghz :]] + 2x512 BH6 @ 270 1.5-2-2-5 ;] Tak 18k powinniśmy zrobić :] Albo się zbliżyć do 18k ;> Jeszcze się da delte -128 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majaboss Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) To i tak masz lepszy wynik odemnie kompy mamy zbliżone (malutkie różnice) a ja bez oc 580/750 osiągam 11552 ot dziwne jakie masz stery ? mam 93.71 ,,jeszcze ciutke lepszy wynik uzyskalem ;) teraz ps.. jak plyte poleciccie mi do OC mego sempa...na Nforce??? procz DFi bo ich brak :( bo na tym dzidostwie co mam to juz nic nie wykrece,,a przechodzic na innego procka nie bede brak $ Edytowane 1 Stycznia 2007 przez majaboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) mam 93.71 ,,jeszcze ciutke lepszy wynik uzyskalem ;) teraz ps.. jak plyte poleciccie mi do OC mego sempa...na Nforce??? procz DFi bo ich brak :( bo na tym dzidostwie co mam to juz nic nie wykrece,,a przechodzic na innego procka nie bede brak $ ja bym brała asrock dual sata bo dobra karte masz + athlon 3000 :) ps. jak ichłodzenie brac na mojego 7600gt ( nie zależy mi na ciszy tylko na wydajności) myślalem o pentagram freezone xc70 CU Edytowane 1 Stycznia 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 mam 93.71 ,,jeszcze ciutke lepszy wynik uzyskalem ;) teraz ps.. jak plyte poleciccie mi do OC mego sempa...na Nforce??? procz DFi bo ich brak :( bo na tym dzidostwie co mam to juz nic nie wykrece,,a przechodzic na innego procka nie bede brak $ w sumie jakbym podkręcił rdzeń na 639 to pewnie też poleciałbym ponad 12k a płytę ?epoxa mam i jestem zadowolony ale wiadomo abit nf7 rev 2.0 ownage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majaboss Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) ale ja potrzebowla bym cos na starym dobrym sokecieA...cos dobrego od OC mego procka..jak bym mial kupowac juz na 754 to pare dni temu nei brla bym na AGP :mur: @hauti a ty ile masz w smarku na tych ustawieniach ???? Edytowane 1 Stycznia 2007 przez majaboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja Ci podałem płyte na socet A abit nf 7 rev 2.0 albo epox 8rda+ a wynik podawałem wcześniej 11552 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majaboss Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) hmmm procka podkrecilem do 2200Mhz<--- Fsb 209x10.5 i widze ze smark gorzej wypadl ,niz na 2100Mhz dziwne troche .. :mur: Command Rate 2T Edytowane 1 Stycznia 2007 przez majaboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A takty pamięci jakie ? Wyższe czy niższe ? Jak mem jest niżej to sie nie dziw, że gorzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 nie chce ktos sprzedac gf 7600 ? Chetnie przygarne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 nie chce ktos sprzedac gf 7600 ? Chetnie przygarne Jakby ktoś chcial sprzedac to by zrobil ogloszenie w dziale Kupie, nie sądzisz ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jakby ktoś chcial sprzedac to by zrobil ogloszenie w dziale Kupie, nie sądzisz ? :DA od kiedy to tak ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jakby ktoś chcial sprzedac to by zrobil ogloszenie w dziale Kupie, nie sądzisz ? :D a nie czasem sprzedam?? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 LoooooooooL :D Walneło mi się :P Myslałem o czym innym jak to pisalem, sry :P :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 jaki off top :D lol to się dołączę :] w dziale sprzedam :) ale koleszka postanowił szukać u źródeł ;] jak to się mówi szukajcie a znajdziecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 witam !!! moje galaxy lata 700/1800(vgpu 1,45V;mem 2,12V)... w smarku03 niecale 17k... bez vmoda 600/1760... powiedzcie mi czy te 700/1800 sa bezpiecznymi wartosciami w codziennym uzytkowniu tj. jakies gierki itp.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 @SiZz A czy ty przypadkiem nie miałeś 73GT ? :] Przy 1.45v i znośnej temp (poniżej 70*) jak najbardziej bezpieczne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 poniżej 70 w stresie dobrze czytam ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) tak mam 7300GT i 7600GS ;)... 2 rozne kompy ;)... temp max jaka zanotowalem po katowaniu 61C... na 7300GT tempki sa az o 5C nizsze na rdzeniu ;)... Lanc mi chodzi bardziej o memki czy im nic nie bedzie przy taktowaniu 900;) Edytowane 1 Stycznia 2007 przez SiZz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majaboss Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) kurcze non stop cos mi sie wywala przy FSB 210 x 10,5 przy zwikszonym V na cpu i memki ,,moze to winan zasilacza :( wiec wrocilem do 200x10,5 i oto moj nowy tescik ...kurde wy tu po 17 tys wyrywacie a ja tylko max 12 :angry: musze sprawic sobie, jakas lepsza plyte pod fsb... ps..czemu mam w zakladce inny wynik ???? Edytowane 1 Stycznia 2007 przez majaboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) poniżej 70 w stresie dobrze czytam ? :) Tak w stresie [; tak mam 7300GT i 7600GS ;)... 2 rozne kompy ;)... temp max jaka zanotowalem po katowaniu 61C... na 7300GT tempki sa az o 5C nizsze na rdzeniu ;)... Lanc mi chodzi bardziej o memki czy im nic nie bedzie przy taktowaniu 900;)Jak nie walą artami i jest wszystko ok to nic się nie powinno stać ;) kurcze non stop cos mi sie wywala przy FSB 210 x 10,5 przy zwikszonym V na cpu i memki ,,moze to winan zasilacza :( wiec wrocilem do 200x10,5 i oto moj nowy tescik ...kurde wy tu po 17 tys wyrywacie a ja tylko max 12 :angry: [/img]http://img57.imageshack.us/my.php?image=new2100mhzgf7600633timiio8.jpg][/img] musze sprawic sobie, jakas lepsza plyte pod fsb... ps..czemu mam w zakladce inny wynik ???? Brak duala = tracisz pkt w 03 Proc nie za mocny = znowu tracisz ;] A może to wina proca / memek ;) Nie zawsze zwiększenie V coś daje, czasami sprzęt się "kończy" ;> A teraz to ide spać, bo trzeba wstać o 7 :mur: Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 masz inny wynik w stopce bo tam jest stary (poprzedni) wyniku nie masz takiego złego bo kręcisz się w tych samych granicach co ja więcej z naszych platform się nie wyciśnie no chyba że ostro podkręcisz rdzeń :) i pamięci ;) ale ja tego nie robie bo jak podkręciłem rdzeń do 640 to mi wynik spadł do 9xxx :/ na tym xfx mam chu .. słabe chłodzenie :( w idle 50 stopni (dość ciepło w chacie mam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majaboss Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) fakt faktem ,,roznica w temeperaturze jest miedzy tym pokojem a sypialia ,roznica jest o 2C w gore ..ladnie sie to grzeja te kompy umnie :( Edytowane 2 Stycznia 2007 przez majaboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 W ferie to ja celuje na minimum 18k w smarku 03 ;) Platforma to: DFI Ultra D SLI i SD@3ghz.. ;) No ale zobaczymy też co twoja karcioszka potrafi [; W koncu prawie 17k piechota nie chodzi. A jak na ta grafe bez zadnych vmodow to jest duzo.. :) 3Ghz to ten SD robi na Asrocku ;> Na DFI będzie stable do marka 3.2-3.3Ghz :]] + 2x512 BH6 @ 270 1.5-2-2-5 ;] Tak 18k powinniśmy zrobić :] Albo się zbliżyć do 18k ;> Jeszcze się da delte -128 :) Hej Chlopaki moze do mnie sie wybierzecie?? Mam SLI-D Mam 2x256MB Bh5 @270mhz Lanc Ma Sd @3Ghz(i wiecej) :) (chociaz ja tez mam ale Lanca to E4 :) a moj E6 ) Pacific ma 7600Gs Ja tez mam 7600Gs (moj robi 697/850@stock i 783@870@1,67v/2,10v) delta sie jeszcze nie bawilem...:] (tylko ze moj to wersja 128MB) Wiec wynik w SLI mozemy skombinowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Witam w nowym roku :) Sluchajcie wymienial moze ktos juz zalmana w 7600GS(Galaxy) zalman(niebieski) edition, na cos cichszego ?? Zabralem sie ostatnio za wyciszanie kompa i wlasnie jedyne co mi ostro halasuje to ten zalman... Grafike mam na modach (sig.) dlatego tez potrzebuje czegos przynajmniej rownie wydajnego jak ten zalman, ale jednoczesnie cichego, myslalem o Pentagram Freezone XC-70 Cu+, miedz powinna lepiej odprowadzic cieplo, co powinno poskutkowac nizszymi obrotami wentylatora, ale sam nie wiem jak te pentagramy w praktyce sie zachowuja. Dodam, ze nie jestem jakims maniakiem ciszy, po prostu ten zalman naprawde jest nieznosny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...