WoooCash Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 @Lanc... nie odpow. mi na pytanie dotyczace kondensatorkow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Odpowiedziałem :P Według mnie nic im się nie powinno stać ;] Zresztą kondziołki mogą pracować w wysokich temperaturach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 ok... no to zaraz wymaluje to 1,55 zeby bylo stabilnie 750 na rdzeniu i wsio :]... moze 8k w 05 siegne :]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majaboss Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) mam pytanko do was ,,czy ten test to dobry wynik moze ??? maszynka jak ww profilu :( Edytowane 4 Stycznia 2007 przez majaboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 wez zmien tego proca bo on ci przeszkadza w wyzszym wyniku ;)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) @majaboss A no dobry ;] Patrząc na to że masz memki w singlu i procka nie najwyzszych lotów :] BTW. Ściągnij nowszego cpu-z ;] BTW2. Żeby dostać wynik nie musisz robić całego testu, wystarczy nacisnąć ESC gdy zacznie się CPU test 1 ;) @SiZz Na 8k to ja bym nie liczył :] Chociaż może cię podciągnąć reszta sprzętu ;> BTW. Mógłbyś sobie siga zrobić, bo nie wiadomo jaka ta reszta jest :] Edytowane 4 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) ok(jak narazie 7700 w 05)... easy zrobie... ale to nie teraz, musze potestowac first czy rozszerzajac z 1gb mem do 2gb gothic3 przestanie doczytywac... bo to wnerwiajace jest jak gierka slicznie chodzi a tu wrrr jakies doczytki bo nie ma tych 2 gb... :/ Edytowane 4 Stycznia 2007 przez SiZz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majaboss Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) @SiZz chetni bym zmienil...na c2d ,,ale narazie musze pozostac przy tym co mam :mur: ...mam inne wydatki aha zapomnialem napisac tety robilem na driver 91.47 faktycznie ciutke lepsze wyniki osorrka jest to ostatni moj tescik ,,,bo widze ze tylko ja, zasmiececam forum tymi screenmi :mur: Edytowane 4 Stycznia 2007 przez majaboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) @Lanc... a tak z ciekawosci spytam... jaka masz tempke w idlu :>?... bo mnie moje 44/45C drazni :D Edytowane 4 Stycznia 2007 przez SiZz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 ok(jak narazie 7700 w 05)... easy zrobie... ale to nie teraz, musze potestowac first czy rozszerzajac z 1gb mem do 2gb gothic3 przestanie doczytywac... bo to wnerwiajace jest jak gierka slicznie chodzi a tu wrrr jakies doczytki bo nie ma tych 2 gb... :/ kupuj dodatkowe 1GB sie nawet nie zastanawiaj. masz single core, wiec doczytek nie wyeliminujesz, ale na 2GB beda one duzo rzadsze i duzo szybsze. ja tak zrobilem, najpierw dokupilem 2x512, a pare dni temu 7600GT. G3 mi smiga: 1024x768 @ 100Hz Liczba obiektow i Jakosc roslinnosci na HIGH, reszta na MEDIUM. w wiekszych miastach mam 15-20 fps, normalnie 20-35. powyzej 20 gra jest plynna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) z 7600gs mam dual core intel'a pentium D 915@3,4Ghz... ;) skad ty zes wysnul ze mam single core ?:]... g3-detale ustawione na maxa... i mam ciagle 30fps i ponad... tylko te doczytki czasami do ramu wnerwiajace :] Edytowane 5 Stycznia 2007 przez SiZz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 @Lanc... a tak z ciekawosci spytam... jaka masz tempke w idlu :>?... bo mnie moje 44/45C drazni :D39-40* przy 1.58v i na core 145[85] Mhz. Tylko nie zapominaj że ja mam bardziej wykastrowany rdzeń i przez to też karta ma te 2* mniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) o damn wlasnie zrobilem 1,58 V na rdzeniu i temp w idlu 47C :/... 750 rdzen memki 900... smark 05... ~7900 bez 6 pkt ;)... takze przy rdzeniu 800 macie ponad 8k w moim przypadku by pewnie bylo ok.8200... @Lanc... sig added ;) Edytowane 5 Stycznia 2007 przez SiZz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devshin Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam. Jeśli ktoś mógłby podrzucić mi bios do karty Galaxy 7600GT AGP to będę bardzo wdzięczny :] Szukam wszędzie i nico... Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) No i mam 7600GT :D Kupiłem za 390zł , teraz to moge napisać , mysle ze sie opłacało B-) O/c wstępnie to 630/1720 bo jak dam rdzen na 650Mhz to juz freezy łapie więc ewidentnie brak mu V :rolleyes: wyniki na sprzecie z siga : 14k w 3Dmakr03 6,5k w 3Dmark 05 Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Dickson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ladna cena :) A ja czekam na swojego Palita GT z eBaya i cos cisza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 ok, dla mnie pencil mody skonczyly sie szybciej niz sie zaczely :) po prostu mam XFX 7600GT 560M na AGP i nigdzie na sieci nie znalazlem Vmoda dla PCB podobnego do mojego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 to weź kartę w łapki, pospisuj nazwy układów na karcie, poszukaj not katalogowych, pokabinuj i volt-mod gotowy :) coś zawsze wymyślimy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 jutro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ladna cena :) A ja czekam na swojego Palita GT z eBaya i cos cisza :( A ile dałeś na ebay'u za tego palita $$? ja za swojego 485 na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Jakie koledzy polecaja sterowniki do gier i 3dmarków przy okazji ? teraz mam zainstalowane forceware 91.47 Ps. mówiliscie ze chłodzenie gigabyta to shit a ja mam tempy max 50*C w stesie (38*C w idle) :lol: Radiator nawet nie jest specjalnie ciepły B-) Oczywiscie dałem nawiew : Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Dickson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Jakie koledzy polecaja sterowniki do gier i 3dmarków przy okazji ? teraz mam zainstalowane forceware 91.47 Ps. mówiliscie ze chłodzenie gigabyta to shit a ja mam tempy max 50*C w stesie (38*C w idle) :lol: Radiator nawet nie jest specjalnie ciepły B-) Oczywiscie dałem nawiew : [/img]http://img61.imageshack.us/img61/4398/gf001an4.th.jpg[/img] Dlatego masz takie tempy ;] Swoją drogą nie chce ktoś może sprzedać Pentaka XC-70 Cu+ Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Pacific Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Dlatego masz takie tempy ;] Swoją drogą nie chce ktoś może sprzedać Pentaka XC-70 Cu+ ja chyba będe sprzedawał pentaka xc80cu , jak co to pw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jakie koledzy polecaja sterowniki do gier i 3dmarków przy okazji ? teraz mam zainstalowane forceware 91.47 Ps. mówiliscie ze chłodzenie gigabyta to shit a ja mam tempy max 50*C w stesie (38*C w idle) :lol: Radiator nawet nie jest specjalnie ciepły B-) Oczywiscie dałem nawiew : Tyle, że z nadmuchem to już nie jest Silent Pipe ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuriii Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam, Wczoraj kupiłem palita 7600 gs sonic na pcie i mam problem :/ W 2d wszystko działa w porządku, ale jak włącze jakąś gre to już artefakty są a niektóre gry sie wieszaja. Czasem pomaga zmiejszenie taktowania pamięci do 490 mhz. Ale nie po to płaciłem żeby zmniejszać tylko żeby podkręcić :/ Reszta kompa: Gigabyte K8NE-RH Sempron 3000+ (nie kręcony) 2 x 512mb goodram Zasiłka już sprawdzona więc to odpada. Już troche o tym czytałem i zastanawia mnie jedna rzecz. Osoby o których czytałem miały win xp home (tak jak ja). Może to mieć jakiś wpływ? Ewentualnie jeżeli ktoś ma 7600gs i win xp home niech wykluczy tą teorie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Nikt tu wróżką nie jest ;]] Sprawdzałeś tempY ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 @Nevercool Zmień może stery, zobacz czy pamięci nei mają jakiegoś uszkodzenia i jak ogólnie wygląda karta, jak się nie poprawi to na gware z nią :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Riva Tuner po jakims czasie przy stracie systemu lub odpalniu go wywala taki blad: http://img227.imageshack.us/img227/1394/bladwh6.jpg Po jakis czasie system padl poniewaz brakowalo mu takich bibliotek. Zainstalowalem od nowa i to samo. Karta podkrecona jak w sigu. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wywal Rive i wpisy z rejestru [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Wywal Rive i wpisy z rejestru [; Ale chce zeby program dzialal Edytowane 6 Stycznia 2007 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...