korzychxp Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 o karde, swietna karta, swietne taktowania, jak za ta cene 256mb to naprawde spoko i jeszcze gwara, nic tylko brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 odczuje roznice, musi, x800gto jest jak 7600gs na ddr2, moze ciut lepsze a od gs ddr3 od gs ddr2 jest sporo lepszy EXO3 - pewnie, GT ma 560/1400 a ty zrobisz (w 99%) 550/1600 Lanc skąd ty jestes, przyjade i zrobisz mi moda (za opłatą hehe), bo normalnei mistrzu jestes Lanc moze Ciebie nauczyc kreslic linie... bo jego mody sa olowkiem wykonane :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) odczuje roznice, musi, x800gto jest jak 7600gs na ddr2, moze ciut lepsze a od gs ddr3 od gs ddr2 jest sporo lepszy Lanc skąd ty jestes, przyjade i zrobisz mi moda (za opłatą hehe), bo normalnei mistrzu jestes 1. Tylko, że x800gto ma 256bit, a co za tym idzie 1Mhz = 2Mhz 128 bit ;) 2. A mam pod avatarem napisane : > EDIT: @Sector A no i linijkę mogę dodać gratis :plum: Edytowane 13 Lutego 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Zmienial ktos defaultowe taktowania 7600GS? Wystarczy odpalic nBitora zgrac bios z karty i po prostu wklepac porzadane taktowania w pierwszym okienku sejwnac biosa i zflashowac karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Si ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 [ot] lannnccc skąd jesteś ? to prawie jak z tym kto wyprodukował mojego xfx 'a [/ot] jutro przyjeżdża dualsataII pojutrze a64 mam nadzieję że w piątek najpóźniej przedstawię różnice w wynikach po przesiadce z tego co mam do sprzedania na to co kupiłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) lannnccc skąd jesteś ? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: nie moge :) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: 2. A mam pod avatarem napisane : >Podpowiem rowniez ze Sector (aka Ja :P) ma tez pod avatarem napisane skad jest... a mieskamy w tym samym miescie @hauti Sorry :) ... Edytowane 14 Lutego 2007 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) sector tylko że w moim wykonaniu to była ironia a Ty złą osobę zacytowałeś looknij ostatnie 2 strony tematu Edytowane 14 Lutego 2007 przez hauti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Dziasiaj kupilem Palita Sonic 7600GS 265MB PCI-E i o dziwo moja grafa ma bialy wiatrak z logo Nvidii, czy to jakas nowa/stara wersja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonKamilo Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 A ja dzisiaj kupiłem Galaxy 7600GS 256mb 128bit 1.2ns za 380zł :) Jak wygląda na niej sprawa z v-modem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Dziasiaj kupilem Palita Sonic 7600GS 265MB PCI-E i o dziwo moja grafa ma bialy wiatrak z logo Nvidii, czy to jakas nowa/stara wersja ?Jeden z wielu PCB i wersji karty Palita ;) A ja dzisiaj kupiłem Galaxy 7600GS 256mb 128bit 1.2ns za 380zł :) Jak wygląda na niej sprawa z v-modem?Tanio coś kupiłeś :rolleyes: Sprawa z v-modem wygląda tak samo jak w przypadku 7300GT. Tutaj więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonKamilo Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Dzieki :) A tak wypatrzyłem okazje, czekam teraz na karte, może dojdzie... <lol> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Dziasiaj kupilem Palita Sonic 7600GS 265MB PCI-E i o dziwo moja grafa ma bialy wiatrak z logo Nvidii, czy to jakas nowa/stara wersja ?taka sama dostalem w poniedzialek z eMarketu - wszystko dziala, standardowe chlodzenie w miare ciche, ale od razu wymienilem profilaktycznie na Zalmana vf-700cu. OC mojego egzemplarza tragiczne - 540/1700 to max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Jak na Palita 76GS nie jest zle, szczegolnie pamieci ladnie poszly :) Tozto pewnie nawet 1.2V nie ma na GPU ;) Edytowane 14 Lutego 2007 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 sector tylko że w moim wykonaniu to była ironia a Ty złą osobę zacytowałeś looknij ostatnie 2 strony tematu Wybacz Wybacz Prosze :lol: :-P jakis wczorajszy bylem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja kupilem za 339zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 odczuje roznice, musi, x800gto jest jak 7600gs na ddr2, moze ciut lepsze a od gs ddr3 od gs ddr2 jest sporo lepszy EXO3 - pewnie, GT ma 560/1400 a ty zrobisz (w 99%) 550/1600 Lanc skąd ty jestes, przyjade i zrobisz mi moda (za opłatą hehe), bo normalnei mistrzu jestes panowie tu byl ukryty podtekst :lol: :lol2: 339zl? niewiele potaniala, ja kupilem dwa miesiace temu za ~357zl. widze ze bardziej oplacalny byl zakup palita niz galaxy 150-200zl drozeszgo. no ale O/C (a raczej pkt w markach) jest troszke mniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 podtekst podtekstem ale lanc póki co w 73/76 jeżeli chodzi o wyniki o zamiata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja kupilem za 339zlAle pewnie Galaxy 128Mb, albo Palita 256Mb ;] Żeby kupić Galaxy Zalman 256Mb za 339zł to trzeba mieć mega farta ;) @ent Stock tak słabo idzie bo ma na gpu około 1.15v :mur: Moda zrób to oc będzie w normie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Czy prawdą jest, że w palicie mażąć ołówkiem to co trzeba można co najwyżej dojść do niestabilności - nie ma groźby spalenia karty. Bo zanim podniesiemy za wysoko napiecie zadziała układ zabezpieczający ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 podtekst podtekstem ale lanc póki co w 73/76 jeżeli chodzi o wyniki o zamiata ;) pewnie, dajcie mi takiego proca i pamieci to porozmawiamy, poki co zegary w 7600gs u Lanca sa prawie takie same (pare Mhz nizsze) jak u mnie wiec.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ale pewnie Galaxy 128Mb, albo Palita 256Mb ;] Żeby kupić Galaxy Zalman 256Mb za 339zł to trzeba mieć mega farta ;)coś takiego jak Galaxy Zalman 256 MB za 339 zł nie występuje w przyrodzie IMO :-P Przynajmniej ja za taką cenę nigdzie nie widziałem - co więcej poniżej 4 stów ta karta jest nieosiągalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Czy prawdą jest, że w palicie mażąć ołówkiem to co trzeba można co najwyżej dojść do niestabilności - nie ma groźby spalenia karty. Bo zanim podniesiemy za wysoko napiecie zadziała układ zabezpieczający ?Tak. Bo przy 1.35v w 3d włącza się właśnie te zabezpieczenie i samo obniża napięcie, lub powoduje bsody, zwiechy itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonKamilo Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) No nowa jest nieosiągalna, ale używke mi sie udao :D Trzeba mieć oczy w koło głowy... :lol: a tak w ogóle to za +/- 400zł można kupić Galaxy 7600GS 256mb/128bit tylko że 1.4ns ot tak na przykład w Proline :rolleyes: Edytowane 15 Lutego 2007 przez Kamilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 @ent Stock tak słabo idzie bo ma na gpu około 1.15v :mur: Moda zrób to oc będzie w normie :wink: Obiecalem sobie nie modowac tej grafy :D, a olowka nie uzywam, wiec albo cyna albo nic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Tak. Bo przy 1.35v w 3d włącza się właśnie te zabezpieczenie i samo obniża napięcie, lub powoduje bsody, zwiechy itd. Zgadza się. Wczoraj musiałem obniżyć napięcie z 1.31 do 1.28 bo nawet przy def zegarach w 3d kolorowa mozaika lub bsod na ekranie i reset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Witam! Czy ktoś mógłby pomóc mi użyć nibitora 3.2 do podniesienia napięć/taktów i ustawienia pamięci w karcie jak z sigu - 7600 GS DDR2 niestety :(?? Będę bardzo wdzięczny za wszelka okazaną pomoc. Zapraszam na GG najchętniej. pozdrawiam sansaba Edytowane 16 Lutego 2007 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 No i stało się zmontowałem nowe podzespoły wyniki pod avatarem oczywiście po oc bez oc proca/grafy wynik taki jak na sempronie po oc p/g :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 [OT] Jakie stery polecacie do Palita 7600GS Sonic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 ot re 2 post o 7300gs/gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...