Skocz do zawartości
kuki1989

Geforce 7600 GS / GT

Rekomendowane odpowiedzi

odczuje roznice, musi, x800gto jest jak 7600gs na ddr2, moze ciut lepsze a od gs ddr3 od gs ddr2 jest sporo lepszy

EXO3 - pewnie, GT ma 560/1400 a ty zrobisz (w 99%) 550/1600

Lanc skąd ty jestes, przyjade i zrobisz mi moda (za opłatą hehe), bo normalnei mistrzu jestes

Lanc moze Ciebie nauczyc kreslic linie... bo jego mody sa olowkiem wykonane :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odczuje roznice, musi, x800gto jest jak 7600gs na ddr2, moze ciut lepsze a od gs ddr3 od gs ddr2 jest sporo lepszy

Lanc skąd ty jestes, przyjade i zrobisz mi moda (za opłatą hehe), bo normalnei mistrzu jestes

1. Tylko, że x800gto ma 256bit, a co za tym idzie 1Mhz = 2Mhz 128 bit ;)

2. A mam pod avatarem napisane : >

EDIT:

@Sector

A no i linijkę mogę dodać gratis :plum:

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ot]

lannnccc skąd jesteś ?

to prawie jak z tym kto wyprodukował mojego xfx 'a

[/ot]

jutro przyjeżdża dualsataII pojutrze a64 mam nadzieję że w piątek najpóźniej przedstawię różnice w wynikach po przesiadce z tego co mam do sprzedania na to co kupiłem ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lannnccc skąd jesteś ?

:mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: nie moge :) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

2. A mam pod avatarem napisane : >

Podpowiem rowniez ze Sector (aka Ja :P) ma tez pod avatarem napisane skad jest... a mieskamy w tym samym miescie

@hauti

Sorry :) ...

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sector tylko że w moim wykonaniu to była ironia a Ty złą osobę zacytowałeś

looknij ostatnie 2 strony tematu

Edytowane przez hauti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziasiaj kupilem Palita Sonic 7600GS 265MB PCI-E i o dziwo moja grafa ma bialy wiatrak z logo Nvidii, czy to jakas nowa/stara wersja ?

Jeden z wielu PCB i wersji karty Palita ;)

A ja dzisiaj kupiłem Galaxy 7600GS 256mb 128bit 1.2ns za 380zł :) Jak wygląda na niej sprawa z v-modem?

Tanio coś kupiłeś :rolleyes: Sprawa z v-modem wygląda tak samo jak w przypadku 7300GT. Tutaj więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziasiaj kupilem Palita Sonic 7600GS 265MB PCI-E i o dziwo moja grafa ma bialy wiatrak z logo Nvidii, czy to jakas nowa/stara wersja ?

taka sama dostalem w poniedzialek z eMarketu - wszystko dziala, standardowe chlodzenie w miare ciche, ale od razu wymienilem profilaktycznie na Zalmana vf-700cu. OC mojego egzemplarza tragiczne - 540/1700 to max.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EXO3 - pewnie, GT ma 560/1400 a ty zrobisz (w 99%) 550/1600

panowie tu byl ukryty podtekst :lol: :lol2:

339zl? niewiele potaniala, ja kupilem dwa miesiace temu za ~357zl. widze ze bardziej oplacalny byl zakup palita niz galaxy 150-200zl drozeszgo. no ale O/C (a raczej pkt w markach) jest troszke mniejsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupilem za 339zl

Ale pewnie Galaxy 128Mb, albo Palita 256Mb ;] Żeby kupić Galaxy Zalman 256Mb za 339zł to trzeba mieć mega farta ;)

@ent

Stock tak słabo idzie bo ma na gpu około 1.15v :mur:

Moda zrób to oc będzie w normie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy prawdą jest, że w palicie mażąć ołówkiem to co trzeba można co najwyżej dojść do niestabilności - nie ma groźby spalenia karty. Bo zanim podniesiemy za wysoko napiecie zadziała układ zabezpieczający ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pewnie Galaxy 128Mb, albo Palita 256Mb ;] Żeby kupić Galaxy Zalman 256Mb za 339zł to trzeba mieć mega farta ;)

coś takiego jak Galaxy Zalman 256 MB za 339 zł nie występuje w przyrodzie IMO :-P

Przynajmniej ja za taką cenę nigdzie nie widziałem - co więcej poniżej 4 stów ta karta jest nieosiągalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy prawdą jest, że w palicie mażąć ołówkiem to co trzeba można co najwyżej dojść do niestabilności - nie ma groźby spalenia karty. Bo zanim podniesiemy za wysoko napiecie zadziała układ zabezpieczający ?

Tak. Bo przy 1.35v w 3d włącza się właśnie te zabezpieczenie i samo obniża napięcie, lub powoduje bsody, zwiechy itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nowa jest nieosiągalna, ale używke mi sie udao :D Trzeba mieć oczy w koło głowy... :lol: a tak w ogóle to za +/- 400zł można kupić Galaxy 7600GS 256mb/128bit tylko że 1.4ns ot tak na przykład w Proline :rolleyes:

Edytowane przez Kamilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ent

Stock tak słabo idzie bo ma na gpu około 1.15v :mur:

Moda zrób to oc będzie w normie :wink:

Obiecalem sobie nie modowac tej grafy :D, a olowka nie uzywam, wiec albo cyna albo nic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Bo przy 1.35v w 3d włącza się właśnie te zabezpieczenie i samo obniża napięcie, lub powoduje bsody, zwiechy itd.

Zgadza się. Wczoraj musiałem obniżyć napięcie z 1.31 do 1.28 bo nawet przy def zegarach w 3d kolorowa mozaika lub bsod na ekranie i reset.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Czy ktoś mógłby pomóc mi użyć nibitora 3.2 do podniesienia napięć/taktów i ustawienia pamięci w karcie jak z sigu - 7600 GS DDR2 niestety :(??

Będę bardzo wdzięczny za wszelka okazaną pomoc. Zapraszam na GG najchętniej.

pozdrawiam

sansaba

Edytowane przez sansaba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi