Caleb Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam!!! Widzieliście nowe ceny Apollo na 7600GT , są bardzo obicujące szczegulnie poz. 165 http://www.apollo.pl/?menu=store&grp=21 Mniam! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) Cena super i są one jeszcze dostępne :D To ja poczekam jeszcze z miesiąc, aż będą wszędzie za 700zł albo jeszcze niżej 8) Edytowane 22 Marca 2006 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 No ja juz czekam na swoj egzemplarz... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 7600GT ma 8 ropów podwyższyłem wynik w marku 05 na 7165. jak narazie najszybsze single 7600GT na orbie :) Masz racje, nie sprawdziłem liunku po prostu ale zauważyłem że w GS będą DDR2 czyli lepiej polować na jakieś "specjale" z DDR3 P.S Dlaczego pamięci w kartach nazywają się GDDR zamiast DDR ? czyżby Graphics dual data ram(rate) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 no no :) 730 zł , jeszcze troche cena zejdzie w dół to pewnie sie skusze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 mam problem ze swoim 7600 gt... Otoz jak podkrecam pamieci przez winfoxa to w ogole nie ma efektow! po prostu ustawiam, wychodze i juz sa deufaltowe. kiedy podkrecam rdzen to tak sie nie dziece, ktos mi pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 pewnie zaponiales zapisac ustawien albo odpalic najpierw jakiegos testu :D BTW: ja cena dojdzie do 700zl to kupuje a w przyszlosci jak wyjdzie 7600GTX to sie troche doplaci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Sorry za lamerskie-czy 7600 GT ma tvout ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Witam od wczoraj mam ta karte i narazie jest bardzo fajnie. Karta spokojnie wystarcza do rozdzielczosci 1024 wlasciwie tylko cod2 na maksymalnych detalach przycina. Moj gigabyte swietnie sie kreci 3dmarki przechdzi na ustawieniach(bez artow) 600 na 880. Wyniki jak na moj dosc slaby komp sa chyba ok :P Na sepku 2600+@2200ghz karta zrobila 13500 w 3dmarku 03 i 3300 punktow w 06 . Edytowane 23 Marca 2006 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 jaki producent ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Witam od wczoraj mam ta karte i narazie jest bardzo fajnie. Karta spokojnie wystarcza do rozdzielczosci 1024 wlasciwie tylko cod2 na maksymalnych detalach przycina. Moj gigabyte swietnie sie kreci 3dmarki przechdzi na ustawieniach(bez artow) 600 na 880. Wyniki jak na moj dosc slaby komp sa chyba ok :P Na sepku 2600+@2200ghz karta zrobila 13500 w 3dmarku 03 i 3300 punktow w 06 . A rdzeń wiecej nie pociagnie? :rolleyes: bo pamięci to daja dosyć mały przyrost wydajności. Milans - czytaj uwaznie :) to Gigabyte. Edytowane 23 Marca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Test GS'a http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_7600_gs_preview/ :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) No nie bardzo wiem o co chodzi bo juz probowalem i jezeli ustawie nawet 605 to 3dmark po chwili sie poprostu zawiesza nie wiem dlaczego bo karta sie nie przegrzewa. Moze moja zasilka nie wyrabia mam tylko stara(ale markowa chociaz :P) 300 ... ee sam juz nie wiem. A wy moglibyście sypnac jakimis wynikami 3d markow ale nie tylko np. jak ktos ma fc benchmark albo cos w tym stylu to niech tez zarzuci. Pozdro Edytowane 23 Marca 2006 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4Rx Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Wie ktos jaka magistrale pamieci ma ta karta: http://allegro.pl/item93770671__msi_7600gt...najlepsza_.html Szukalem na kilku stronach i raz pisze ze 128bit a raz ze 256bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Wie ktos jaka magistrale pamieci ma ta karta: http://allegro.pl/item93770671__msi_7600gt...najlepsza_.html Szukalem na kilku stronach i raz pisze ze 128bit a raz ze 256bit. oczywiście ze 128 ps jakieś wieści ze sklepów najtanszych? :) co gdzie kiedy i za ile ;) Edytowane 23 Marca 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 czy na 7600GT nie mozna odpalic HDR i FSAA4 na raz??? w x1600XT sie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4Rx Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 tak tez myslalem ma1y ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Podobno karty nVidia tego nie obsługuja :( A szkoda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) no cena nawet teraz calkiem niezla jest. jest gdzies jakies porownanie 6600gt vs 7600gt ?? choc mozna dostac uzywana 7800gt za niecalego tysiaka... edit: znalazlem na firingsquad, cofam pytanie :P Edytowane 23 Marca 2006 przez binek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Moze lepiej okulary ,a nie pytac o porownanie do ktorego link znajduje sie kilka postow wyzej :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Muniol- Krecenie WinFoxem nie daje efektow :-| (juz na FX nie dzialal jak trzeba) podniesiesz nim taktowanie karty, ale nie daje to zadnego przyrostu wydajnosci. Uzyj RivaTuner'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 nie da sie riva tunerem bo nie obsługuje jeszcze gf 7600 i 7900 :) ja kręce winfoxem i wszystko działa jak nalezy :) huh 15971 marków 03 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 to lipnie jak sie nie da HDR i FSAA naraz :( Trzeba bedzie wybrac i wydaje mi sie ze wiekszosc wybierzeHDR :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 A pojawiło się w sklepach wkońcu coś innego niż karta ref.? Wiem, że gigabyte miał wypuścić coś nowego z bezgłośnym chłodzeniem. Nie moge ścierpieć jak patrze po sklepach i wszystkie karty od każdej firmy takie same :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 A pojawiło się w sklepach wkońcu coś innego niż karta ref.? Wiem, że gigabyte miał wypuścić coś nowego z bezgłośnym chłodzeniem. Nie moge ścierpieć jak patrze po sklepach i wszystkie karty od każdej firmy takie same :-P" Szkoda kasy im na takie zabawy narazie....i pomyslec ze Asus za 899 blach jest taki sam co Leadtek za 730 :) Kto za to placi? Ci państwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 chłodzenie referencyjne wcale nie jest złe - jest wręcz świetne. wystarczy biosik nowy wgrać w którym w trybie 3D wentyl rpacuje na 31% obrotów. u mnie nawet po vmodach i hard oc rdzen nie przekracza 70*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Czy na 7600gt radiator jest tylko na rdzeniu czy na memkach tez ? Pytam pod kontem zalozenia bloczku wodnego na gpu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 A nie mozesz zlukac pierszego lepszego zdjecia :? Widac ze ten cooler przykrywa tylko rdzen ,a memki nie sa chlodzone :-| pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ale ceny tych geforców na allegro są niskie :) chyba zwariowali ale pewnie i tak ktoś kupi.Muszę szybko sprzęt zmieniać bo za swoją karte chyba niedługo niewiele dostane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 niskie ?! przeciez na allegro po 800zl chodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...