mordka Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a jakiego AtiToola uzywasz ? Ja zainstalowalem nowy i wszystko bylo nieaktywne bo nie znalazl karty z radeonem widocznie zainstalowales najnowsza wersje stable, musisz zainstalowac atitool 0.25 beta 14, na niej wszystko chodzi jak powinno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 no i dowiedziałem się coś na temat nowych galaxy ;) 7600GS na agp ma posiadac pamięci 1.2 lub nawet 1.1ns ! ogolnie ma sie różnic od karty na pcie tylko intrfejsem i chłodzeniem. dokładne specyfikacje mam dostac w poniedziałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Zapytaj dyskretnie czy nie maja w planach na PCI-E z memkami 1.1 ns :D FUCK 1800mhz bez OC, mniam Edytowane 5 Lipca 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 WOW 1,1ns o_O :] Ciekawe czy na PCI-e wypuszczą takie cudo :) Jeśli tak to troszke się pospieszyłem z kupnem mojego gf'a :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 No to ładnie... Ciekawe tylko jak z ceną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 ja tam mam agp i pcie wiec moge sobie zmienic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Chaos Jak odpalisz konfiguracje SLI daj znac czy na sterach91.31 ma zielone kropki w grach na single kart tego niema.Tak jagby zaklamania w grafice. Dziwna sprawa.Nvidia cos pokrecila!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Chaos również z niecerpliwoscia czeka na wyniki gdyz mierze sie do kupna drugiej takiej samej grafy i chciałbym przedte wiedziec na co je stac w tandemie. I ponowie pytanka (strona sie zmieniła i sadze ze zostana zapomniane): 1. Jakie napiecie wytrzyma rdzen na stanadrdowym chłodzeniu? 2. Czy zawsze wikszy vcore umozliwia podniesienie zegara czy moze sie tak zdazyc ze nic nie da? 3. Jaki jest rekord taktowania rdzenia/pamieci na stanadardowym chłodzeniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Chaos również z niecerpliwoscia czeka na wyniki gdyz mierze sie do kupna drugiej takiej samej grafy i chciałbym przedte wiedziec na co je stac w tandemie. I ponowie pytanka (strona sie zmieniła i sadze ze zostana zapomniane): 1. Jakie napiecie wytrzyma rdzen na stanadrdowym chłodzeniu? 2. Czy zawsze wikszy vcore umozliwia podniesienie zegara czy moze sie tak zdazyc ze nic nie da? 3. Jaki jest rekord taktowania rdzenia/pamieci na stanadardowym chłodzeniu? juz podawalem wynik w sli daje to sporo jak lubisz pograc w wyrzszych rozdzielczosciach i zwloczonymi opcjami wygladzania itd. 3dmo3 640/840 25552 http://service.futuremark.com/compare?2k3=4858998 Zaraz przetestuje reszte markow i podam wyniki. 3dmo6 640/840 5765 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=373561 Edytowane 5 Lipca 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 no to solidny skok wydajnosciowy, nie powiem :D Trzeba sie szybko decydowac na kupno bo jeszcze je wykupią albo wejda nowe a tych zabraknie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ja mysle ze do czasu dx10 starczy 2xGalaxy 7300GT, chyba nawet 2x128mb Porownanie do 7900GT http://www.pcpop.com/doc/App/143185/000298509.html Edytowane 5 Lipca 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Mi udało sie osiagnośc w 2k5 "aż" 7227 punktów ustawienia 660/860 ale niema linku do orba bo myślałem że wyciągne więcej jak dam na rdzeń 670 ale nie mam 7125 po tej operacji :/ trzba troche jeszcze pokombinowac bo system niebył w jednakowym stanie w czasieobu testów. Do tego cpu tylko 2700 a ram 512mb single channel 245 3-3-2-5 ale na szczęscie ecc wyłacozne inaczej by było gorzej :] Zworka przełożona sterowniki najnowsze. Do ołówkowego moda jeszcze linka wynajde i coś sie wykombinuje. Jak myślicie ile trace w signlu w stosunku do duala w 2k5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 no ja chlapnąłem w marku05 na tym co w podpisie (i z takimi zegarami jak w podpisie) 7150. I nie jest to moje ostatnie słowo odnosnie grafy: jak mi wreszcie ktos napisze jakie napiecie moge dac na rdzeniu to edytuje biosa i znowy krece. Dodam ze (takie jest moje odczucie) pamieci pójda jeszcze wyzej - ile? zobacze jak bede sie bawił na wyzszym napieciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Mi udało sie osiagnośc w 2k5 "aż" 7227 punktów ustawienia 660/860 ale niema linku do orba bo myślałem że wyciągne więcej jak dam na rdzeń 670 ale nie mam 7125 po tej operacji :/ trzba troche jeszcze pokombinowac bo system niebył w jednakowym stanie w czasieobu testów. Do tego cpu tylko 2700 a ram 512mb single channel 245 3-3-2-5 ale na szczęscie ecc wyłacozne inaczej by było gorzej :] Zworka przełożona sterowniki najnowsze. Do ołówkowego moda jeszcze linka wynajde i coś sie wykombinuje. Jak myślicie ile trace w signlu w stosunku do duala w 2k5 ? U mnie różnica jest kosmetyczna. Więcej daje optymalizacja w sterach i okrojona windoza:) guziq Była mowa wcześniej odnośnie napięć a pozatym daj znać cze ci sie udało podnieść biosowo V. Podobno nie działa to na 7600. . . Edytowane 5 Lipca 2006 przez Pewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 "Była mowa wcześniej odnośnie napięć" a nie prosciej by było mi to napisac? np. "1,4V wytrzyma" albo "1,35 to max"? jest krócej i od razu mam odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Jak masz nowe pcb to zmien pomaranczowa czy tam zolta zworke, troszke moze pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) o lol jaki blad w esc.pl :) 7600gt po 359zl :P moze da rade jeszcze kupic po tyle :D http://www.esc.pl/product_info.php?product...2639c896ab98c65 moze ktos kupi odrazu 2 :lol:? Edytowane 5 Lipca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Kurde rzeczywiscie. Ciekaw jestem co by było jakbym zamówił?? Bo akurat mam tyle kasy, tylko nie chciałbym miec pozniej wałka ze jest jakas uszkodzona czy jakos tak. @EDIT: Zamówiłem sobie jedna sztuke zobaczymy co z tego bedzie :) Edytowane 5 Lipca 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a ja se zamowilem 1 szt, bo sli mimo modowanych sterow i tak nie paca a co mi tam ;] zobaczymy co zrobia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) powiem tak.. jesli sie pomylili i skapna sie to prawdopodobnie Ci nie wysla jej bo powiedza, ze "niby" jej teraz nie maja na stanie a jak sie nie skapna to moze bedziesz szczesliwym posiadaczem 7600gt za 359zl :lol: Edytowane 5 Lipca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 ale ta strona na operze chodzi :| klikam dalej a daje mi wstecz :/ a tak poza tym: "Twoje zamówienie zostało przyjęte! Produkty które zamówiłeś dotrą do miejsca przeznaczenia w ciągu 2-5 dni roboczych." [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) ja dodam od siebie, ze esc.pl bardzo szybko realizuje zamowienia ja jak kupowalem u nich kompa to zamawialem we wtorek w nocy a juz w czwartek rano mialem paczke :) Edytowane 5 Lipca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a ja dodam, ze mja zrypana strone a wlasciwie zle chodzi z opera. w pelni udalo mi sie raz zlozyc zamowienie a w liscie mam 2 jedno z pobraniem a drugie z przedplata mimo iz zaznaczalem w operze i w IE, gdzie finalnie mi zatwierdzilo je a nie cofalo, ze oba maja byc za pobraniem. do tego przy logowaniu z opery zalogowalo mnie na konto jakiegos typa, parodia :| nazwisko ze screena to nie moje tylko tego nieszczesnika na ktorego konto mnie zalogowalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ale zamówienie to jest chyba pewnego rodzaju umowa od ktorej nie moga sobie tak bez niczego odstapic. JA sobie dałem przelew na konto i musze jutro z rana jechac i jak najszybciej wpłacic kase na konto. A i bym zapomniał, cały czas mie loguja na konto jakiegos goscia ktory zamówił juz 3 takie. <lol> Edytowane 5 Lipca 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) lol koles by sie zdziwil jakby dostal, np. dwa razy to samo :P no i do zaplaty ponad 3 kafle wiecej :) @EDIT lol ja pod opera 9 mam tez takie jaja :) jestem na koncie jakiegos typa (nawet sie nie logowalem), na operze 8.52 bylo wczesniej wszystko dobrze :D @EDIT2 moze sie baza cos walnela lub jakis atak hackerow? bo cos ten gf tani no i te bugi na stronie Edytowane 5 Lipca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hehe niezłe jaja. Ciekawe jak sprawa się wyjaśni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ja mam to pod FF. Na bugi nie zwracałem uwagi. Jak najszybciej chciałem ja zamowic, a strona mi to uniemozliwiała, bo cały czas na konto jakiegos goscia mi wchodziła. Zobaczymy co z tego bedzie. @piotralek Jestem krolikiem doswiadczalnym :lol: Edytowane 5 Lipca 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 teraz powinno byc dobrze bo u mnie tego juz nie ma "chyba" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 U mnie jak narazie tez. Mozliwe ze te błedy były spowodowane tym ze ludzie sie rzucili na te grafy i było tyle błedów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 ja też kupiłem i dostałem potwierdzenie na maila. nie wiem co robic wplacać kaskę czy czekać aż się sprawa wyjaśni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...