Gość Soker Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Taki sobie skromny wyniczek uzyskałem ;) Bez żadnych optymalizacji, windows 2000 :huh: Takty jak na screenie. Wróce do zabawy po urlopie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) na "normalnym systemie" przy ustawieniach max quality robie wlasnei jakos 7-7.1k Edytowane 8 Lipca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Panowie ile % trace na wyniku w 3dmarku 05 majac 128mb zamiast 256mb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Panowie ile % trace na wyniku w 3dmarku 05 majac 128mb zamiast 256mb? Juz to pisalem kiedys... Ja na zegarach 691/1704mhz mam wynik 6870 z tego co pamietam !! :mur: :mur: W Marku 2005 strata jest najwieksza :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Juz to pisalem kiedys... Ja na zegarach 691/1704mhz mam wynik 6870 z tego co pamietam !! :mur: :mur: W Marku 2005 strata jest najwieksza :cry: a probowales na nizszych zegarach? albo na najnowszych sterach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 a probowales na nizszych zegarach? albo na najnowszych sterach? Wynik jest odpowiednio nizszy <_< Stery tylko 84.21 Pozniej sie pobawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 u mnie to samo w marku 05 ta roznica siega 5-10% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 hmm ja przy taktach 650/1600 mam 5950. Ogólnie powiem że fajna ta karta:) w niedziele się z nią pobawie i zobaczymy co potrafi. te zegary to tak z marszu puscilem :D no i musze znaleźć zapinke do mojego pentagrama... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 za 490 zl to bardzo dobry wybor, Galaxy w kazdym przedziale cenowym ma cos ciekawego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 zeby nie pisac posta dwa razy do sypne linkiem do 76gs+celeron cedar mill http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2219119 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Cześć zwykle nie mam w modzie pisania takich postów ale potrzebuje bardzo szybko odpowiedz poniewaz skladam kumplowi pc i nie wiem jaka wsadzic mu grafe myslałem nad tym (KLIK) produktem Galaxy i teraz do was pytanie czy ta karta jest warta swojej ceny bo jesto na sporo droższa od swoich innych odpowiedników :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Oczywiscie ze warta swej ceny. Karta po podkreceniu zjada 7600GT :D (oczywiscie GT niepodkrecany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 co lepiej brać? Galaxy 7300GT 1.2ns 256MB czy Galaxy 7600GS 1.4ns 128MB? skoro więcej ramu na karcie tak bardzo sie przydaje to moze jednak ta pierwsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 ja wybrałem 7600gs :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Tez mam Galaxy GF7600GS.Ale 7300GT z 256 mb to w zasadzie to samo tylko ilosc potookw i vertexow ma mniejsza.Ten ma 12/5 a tamten 8/4 albo 8/3 jesli sie nie myle.Ale w 3d markach wydajnosc jest podobna,w grac nie porowywalem.Jestem z GS'a zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) co lepiej brać? Galaxy 7300GT 1.2ns 256MB czy Galaxy 7600GS 1.4ns 128MB? skoro więcej ramu na karcie tak bardzo sie przydaje to moze jednak ta pierwsza? tu masz porownanie Galaxy 7300gt vs 7600gs: http://www.guru3d.com/article/Videocards/355/2/ A tutaj macie świetne porownanie (OC !!!) wszystkich 7600GS/GT dostepnych na rynku http://nvision.pl/content.php?review.96 Galaxy 650/906(1812ddr) wyjaśnia (szkoda ze na nowym pcb juz tak nie lataja) Edytowane 9 Lipca 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 kurde chaos mi juz to mowil ale zapomnialem ktore pcb jest nowe, a ktore stare? rozumiem, ze chodzi o 2 i 4 dziury na pcb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Nowe to te co ma dodatkowe otwory na chlodzenie i ma dluzsze pcb (minimalnie :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Galaxy 650/906(1812ddr) wyjaśnia (szkoda ze na nowym pcb juz tak nie lataja) Czyli Galaxy na nowym PCB sie gorzej podkrecaja??? Bo mam na drugi tydzien zamawiac i specjalnie pytałem czy jest na nowym PCB bo chciałem własnie wziac na nim, a tutaj sie okazuje ze sie gorzej kreca na nowym :blink: Teraz to juz nie wiem na ktorym mam wziac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Na nowych chyba lepiej leca pamieci ale glowy nie dam. Chaosa zapytaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 na nowym PCB karty lepiej ida a przynajmniej osiagaja bardziej wyrownane zegary niz na starym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) założyłem właśnie starego pentagrama xc-80 cu...i ukruszyłem minimalnie rdzeń na rogu...takie dziubnięcie. 3dmarka przechodzi. Mam się przejmować tym ukruszeniem czy nie? Ma ktoś tego pentaka? jakie ma temperatury? mam 51-52 stopnie idle 650mhz i 83 stopni w stresie (grzane atitoolem). Temp w pokoju 28 stopni. buda otwarta. Jakie Wy macie temperatury? (na tym zalmanie?) Edytowane 9 Lipca 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Ja teraz przy otwartej z jedej strony obudowie i 27*C w pokoju mam 47*C, a po 2h graniu w Obliviona dochodzi do 60*C-65*C. Wiec troszke mniej niz ty na tym Pentaku. Edytowane 9 Lipca 2006 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 ale mierzyles zaraz po wyjsciu z gry? bo tak to mam 60 stopni zaraz po graniu :] ale po 10-15 minutach atitoola mam 83 stopnie...kurde troche duzo. na oryginalnym chłodzeniu nie sprawdzalem. tylko wiem ze zaraz po graniu i w idle było pare stopni więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Buda otwarta w domu 28*C w spoczynku 45*C a po grzaniu w atitool mam 58*C wiec nie jest tak zle. Aha rdzen 650 MHz Edytowane 9 Lipca 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Ehhh wkoncu mam dobra wiadomosc Wkoncu dorwalem aparat i zrobilem zdjecia mojego vmoda :) Beda wiaczorem bo kolega mi je musi podeslac ze swojego cyfraka :lol: :lol2: NO i... Wkoncu zalozylem Wc :rolleyes: i moge powiedziec ze mam 700mhz na GPU bez zadnego Moda B-) - szkoda ze mam wersje 128mb :? bo nie zawsze moge z Wam powalczyc :) :mad: A CO do WC to ... no wkoncu mam normalna temperature na GPU... stock cooling bylo - 691mhz@85-90st Wc - narazie 700mhz@49st (wszystkie wiatraki na 5v czyli ustawienie Maksymalnie ciche) - pasta oczywiscie Coolaboratory Liquid Pro... Wygrzewam AtiToolem EDIT: Ramy@stock voltage 436mhz (ati tool wiec x4 :P) Edytowane 9 Lipca 2006 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Buda otwarta w domu 28*C w spoczynku 45*C a po grzaniu w atitool mam 58*C wiec nie jest tak zle. Aha rdzen 650 MHzno to kurde u mnuie jest cos nie tak :mur: cholera niby docisk mam dobry i siedzi rowno...a chyba biala pasta az tyle nie odejmuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Ale masz bestie :blurp: a memki ile leca?? Edit: Ja mam standardowa paste ta co byla razem z zalmanem (nie zmienialem jej) Edytowane 9 Lipca 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 narazie jej jeszcze nie katowałem i ze steroników 1620MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Hmm troche sie pobawilem zmienilem zworke z napieciem i oto wynik 665/1700mhz wczesniej bylo 650/1700mhz. Zrobilem na szybkiego 3dmarka 2005 i zrobilem ~7200 pkt calkiem nizle zwazywszy na to ze mam sempa i 512 ramu. Aha i memki przy 1700 pokazuja niewielkie arty (malutkie niebieskie kwadraciki) ktore sa niewidoczne trzeba sie przyjzec by je zobaczyc. ;] Co sadzicie o wyniku jak na taki sprzet?? :blink: Edit: A i przeczyscilem radiator i wentyl (wylecial z niego ladny klaczek kurzu i psiej siersci) i w spoczynku mam 43*C z podniesionym napieciu zworka. Edytowane 9 Lipca 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...