Sector19 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) 705mhz GPU :) To mi sie podoba B-) Ustawienie Ultra Silent :) Edytowane 9 Lipca 2006 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja nie krece w atitool bo podczas testow (smarkow gier) rdzen mi z 665 robi na 600 :blink: tez tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ati tool ? :lol: Dzisiaj zacząłem się nim bawic... i ? i skonćzyłem, bo to nie ma sensu :mrgreen: PS. te kropki to od memków.. za duzo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) dokręciłem mocniej i 10 stopnie mniej :D 675/1600MHz na tym narazie stanołem. 13579 w 03 6009 w 05 :) Edytowane 9 Lipca 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ati tool ? :lol: Dzisiaj zacząłem się nim bawic... i ? http://img.photobucket.com/albums/v675/Swi...Tool_810MHz.jpg i skonćzyłem, bo to nie ma sensu :mrgreen: PS. te kropki to od memków.. za duzo :/ Ehe ehe :rolleyes: wlasnie tez sobie zauwazylem ze 705Mhz to max mojegor dzenia ... bo moja zabawa skonczyla sie na 712mhz (zawieszenie komputera) Ale jak na Stock Voltage :):) :rolleyes: :rolleyes: Niezle :] A Dzis wieczorem/noca dostane moje fotki zebyscie nie meczyli mnie z tym modem :lol: To sobie obadacie jak to rozwiazalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Gucio89 ja na tym co w podpisie mam dokładnie (bez optymalizacji zadnych, w tle nic nie chodzi oprócz firewalla i neostrady) 7160. Temperatura w pokoju 31 stopni, zamknieta obudowa, 80 na wlocie i 80 na wylocie, obydwie na 12V, w zasilaczu 120 i 80. Zworki zółtej jeszcze nie przełozyłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 No jo ale masz inny "model" niz ja, inaczej sie kreci :P no i masz giga ramu :P A to troche daje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Sector rób vmoda, bo massel na 110nm miał podobną ilość mhz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Hehe no to topic "7600gt/gs" zamienił się praktycznie w "GALAXY 7600gs/gt" :P Dorwe tylko lutownice to chociaz w OC rdzenia was dogonie B-) P.S. Oj, oj świder co ja u ciebie widze na pulpicie ;p sd4hide a obok nfs --> nieładnie :) P.S.2 blad ort... Edytowane 10 Lipca 2006 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 700/1600 :D chłodzenie pentagram xc80 cu żadnych modów, zworka NIE przestawiona! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 P.S. Oj, oj świder co ja u ciebie widze na pulpicie ;p sd4hide a obok nfs --> nieładnie :) Nie mów, że tobie by się chciało ciągle tacką jeździć i płytki niszczyć :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Nie mów, że tobie by się chciało ciągle tacką jeździć i płytki niszczyć :lol2: Odpinasz wszystkie napedy i po klopocie.Powiem wam tak w ramach offtopu...chamstwem jest zabezpieczanie gier Star forcem.Wk...mnie to na maxa.Moj Warhammer z CDProjektu,Collin 3 po updejcie paczem i Riddick PL....musze zuzywac kompakty bo oni sie zabezpieczyly.....tylko ze tym ktorzy kupuja oryginaly tylko utrudnili zycie,a i tak wiekszosc zasysa wersje angielskie bo do polskich nie ma dostepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Panowie... ciii :P Screen miał pokazać "bezradnośc" atitoola i mojego cienkiego 66 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam ja mam pytanko zakupiłem galaxy 7600gs 1.2 ns bez zalmana bo mam evercoola turbo 2 w szafie czy wejdzie on bezproblemowo na tą grafike z nowym pcb proszę o odpowiedź bo nie wiem czy sprzedawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 jak masz tego evercoola w szafie to co za problem sprawdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 jak masz tego evercoola w szafie to co za problem sprawdzic? :D Taki że jeszcze karta nie doszła będzie pojutrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) jakie macie temp. w te cieple dni podczas grania? ja w te cieple dni, na standardowym chlodzeniu srednio ok. 65*C lecz sa gry, ktore jeszcze bardziej ja wygrzewaja a to wszystko przy 30-32*C w pokoju, zamknietej budzie -> wentylowanej lecz w niej i tak jest upal ponad 40*C :D czas chyba znowu pentagrama zamontowac :lol: Edytowane 10 Lipca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Przeciez byla przed chwila o tym mowa. A tak btw ktos obiecywal foty swojego v-moda i cos ich nie widac <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) sry wlasnie zauwazylem :) ahh ta pogoda robi swoje ;/ EDIT lecz na standardowym chlodzeniu (nie tym Zalmanie) temp. podal tylko Sector19 i to po dosc duzym OC, jesli ktos ma jeszcze grafe z tym zwyklym aluminiowym chlodzeniem to niech da znac jakie ma temp. BTW jak u was z tym beeperem? on u mnie piszczy dopiero przy 80*C (bynajmiej tak mi sie wydaje) bo w poludnie gralem w Prey'a i piszczal, lecz teraz jak gralem temp. dochodzila do 75*C i nic heh dodam tylko, ze w Prey'u mam tylko tak wysoka temp. w innych grach to max 65*C :-) Edytowane 10 Lipca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Przeciez byla przed chwila o tym mowa. A tak btw ktos obiecywal foty swojego v-moda i cos ich nie widac <_< Przepraszam za Poslizg :)... Ale :lol: :lol: Wakacjeeeeeeeeee :D All Rights Reserved :) Ps. Poprostu nie mam cyfrowki i ciezko mi sie "doprosic" dlatego takie spoznienie :) Edytowane 10 Lipca 2006 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Thank u well :smile: A ile dokladnie teraz wyciskasz z tej swojej "bestii" ? Edytowane 10 Lipca 2006 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 nie powiem bardzo ciekawie to wyglada :) pochwal sie wynikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) A tutaj macie świetne porownanie (OC !!!) wszystkich 7600GS/GT dostepnych na rynku http://nvision.pl/content.php?review.96 Galaxy 650/906(1812ddr) wyjaśnia (szkoda ze na nowym pcb juz tak nie lataja) a moja idzie 660/890 .. na nowym pcb.. to nieby zle? sector .. wsadzaj te poty w te karte bo cie dzwiękne :P Edytowane 11 Lipca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Przepraszam za Poslizg :)... Ale :lol: :lol: Wakacjeeeeeeeeee :D Ps. Poprostu nie mam cyfrowki i ciezko mi sie "doprosic" dlatego takie spoznienie :) Czy mi sie tylko wydaje, czy to narazie jest samo odprowadzenie kabelków bez v-moda? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) sektor robi mody tak ze wpkada se potki w te 2pinowe wtyczki btw walcze wlasnei ze sli proc na 2500 memki na 233 (bo wc musialem rozebrac jak robilem moda na SLI) grafy na stock 05 8.5k 610/800 03 24.1k 05 11k 06 5.2k wiecej wieczorem jak bedzie wc na procu i dowiem sie ile grafy ciagna max razem Edytowane 11 Lipca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 sektor robi mody tak ze wpkada se potki w te 2pinowe wtyczki btw walcze wlasnei ze sli proc na 2500 memki na 233 (bo wc musialem rozebrac jak robilem moda na SLI) grafy na stock 05 8.5k 610/800 03 24.1k 05 11k 06 5.2k wiecej wieczorem jak bedzie wc na procu i dowiem sie ile grafy ciagna max razem moje w SLI 650/840 tawaj wyniki to porownamy.. zrob takrze testy na ustawieniu procka 2800 pamieci 550 3-4-4-4 to zobaczymy czy jest roznica w 7600gt/7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) sektor robi mody tak ze wpkada se potki w te 2pinowe wtyczki A jak on te potki reguluje? Imo to troche nie wygodne - ja wole miec na wierzchu ładne pokretlo ;) Potek juz mam (znalazl sie taki stary fajny w piwnicy) teraz musze tylko lutownice wykolowac i pokaze jak to u mnie bedzie wygladac (zapewne nie tak ladnie jak u sektora). P.S. Schemat mam stąd --> http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=1733608 Napoczątku myślałem ze mam inne PCB (czerwone msi) to i tak rozmieszczenie wszystkiego jest identyczne. Teraz się zastanawiam bo jak porównuje z tym (post nr8) to mimo to, ze niby wszystko jest takie same to koleś wskazał inny punkt by wlutować potek ;) I teraz pytanie --> czy oba schematy są dobre, bo nie wiem który zastosować (SF3D napisał tylko ze to powinno działać a dalej pojawia się link do drugiego forum z ciut innym schematem). P.S2 Teraz to zglupialem.... Zajrzalem spowrotem do tego pierwszego podanego vmoda z vr-zone i tutaj widze zeby bezposposrednio do czwartej nozki ukladu przylutowac potencjometr tyle ze 50k. Troche dziwne bo wszystko na tym samym ukladzie, a tyle sposobow :D No to z ktorego schematu skorzystac? :D Przy okazji, jeśli ktoś chce to moze skorzystac i zrobic pencilmoda (wystarczy zamalowac wskazany rezystor) Edytowane 11 Lipca 2006 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) dobra .. juz mi sie nie chce dzis bawic sli 01 - 32.5k - orby cos nie fikaja na 2k1 mi juz od jakiego czasu 03 - 25.8k - http://service.futuremark.com/compare?2k3=4867583 05 - 11936 - http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2108201 (nie da rady do 12k dociagnac :( ) 06 - 5.5k - http://service.futuremark.com/compare?3dm06=382369 kombinacja z moja karta .. ;] ale dalo rade ;] Edytowane 11 Lipca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 No wynik ładny, szkoda ze tych 12k sie nie udało przekroczyc :? A tak wogole to wzrost wydajnosci w porównaniu do jednej karty jest prawie dwukrotny :D Dopiero tutaj mozna cos mówic o opłacalnosci SLI (za niewiele ponad 1000zł, nie wliczjac mobo z SLI) mozna sie cieszyc wyzsza wydajnoscia od kart za 2k zł. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 No wynik ładny, szkoda ze tych 12k sie nie udało przekroczyc :? A tak wogole to wzrost wydajnosci w porównaniu do jednej karty jest prawie dwukrotny :D Dopiero tutaj mozna cos mówic o opłacalnosci SLI (za niewiele ponad 1000zł, nie wliczjac mobo z SLI) mozna sie cieszyc wyzsza wydajnoscia od kart za 2k zł. :-P ja nie mam mobo ze sli dorobilem se ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...