TomekB Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zapraszam wszystkich użytkowników/miłośników Opla na forum Opel 24 Forum istnieje od końca grudnia i się dynamicznie rozwija. Gorąco zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 forum jak wszystkie inne, niczym sie nie wyróżnia strasznie male te logo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Styl podstawowy, logo małe i nic nie wnosi do wyglądu forum, kiepsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ale wy jesteście dziwni, forum kiepskie, bo ma logo małe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Może któreś z tych :?: Przed chwilą zrobiłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 trzecie sie najbardziej podoba mojej drugiej (lepszej) polowce - wiec niech bedzie 3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 No logo może i ładne, ale jak się chcesz nim pochwalić to się chwal na tamtym forum opla, bo ja tylko tu reklamuje to forum, a nie jestem jego założycielem ani nic w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Rozmawiałem z administratorem z forum opla. Loga się podobają, ale nie mogą ich zmienić, bo wywołałoby to niepotrzebne spięcia. Nie wiem konkretnie o co chodzi, ale nie mogą tego zmienić. Jeśli ktoś chce, mogę zaprojektować logo na Waszą stronę ;) Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...