Patrox Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Sami widzicie, wiele ludzi jest za tym żeby buda została taka jaka jest a tylko została zmodowana. Zastanów się czy chce ci sie bawić w malowanie a domowym sumptem możesz tylko narobić niezłego bigosu :D Mam tu na mysli zacieki, cienie i odpadanie farby. Jak wcześniej tego nie robiłes to szkoada zniszczyć taką nową budę. Ale twój wybór, Tobie ma sie podobać. Czekamy w końcu na wyniki prac!!!Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84342150 - masz czarną ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) tylko ze czarny ma na urzadenia 3,5" tylko 2 miesjca... i jest mniejszy :/ Edytowane 31 Stycznia 2006 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Fakt :-P nie zwróciłem uwagi, ten żółty to medium tower, a czarny to midi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 czy ja wiem... zrobisz wszystko dokładnie- użyjesz materiałów wysokeij jakości i powinno być dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 A ja się własnie zastanawiam nad tym czarnym midi tower... Szkoda że ma tylko 3 miejsca na napędy 5,25" :/ Ja mam 2 napędy i jednego fanbusa i kończy się mozliwośc późniejszej rozbudowy. Sam juz nie wiem którą mam kupić :( heh.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ze względu na kolor będziesz rezygnował z przestronności obudowy? Bezsens! Bierz żółtą ;) Na wielkanoc jak znalazł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Widziałes aukcje i chesz mnie teraz zdołowac <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 wiecie co, to jest cokolwiek dziwne. Kolor moze nie jest jakis wypasiony, ale w koncu to nie ROZOWY. Wiec skoro mozna kupic bude taniej o polowe, to nad czym sie zastanawaic? A ewentualna zmiana lakieru to juz kwestia naprawde malego wydatku. Gdybym mial zmieniac puszke, to nawet bym nie mial watpliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ze względu na kolor będziesz rezygnował z przestronności obudowy? Bezsens! Bierz żółtą ;) Na wielkanoc jak znalazł :P Carl0s ma w wiekszej czesci zoltego avatara i nie oddaje go do lakiernika :F a swoja droga podpinam sie do tego co napisal victro89 - nie ma sensu skreslania budy za to ze ma zolty kolor poza tym Dragon to Dragon - a kolor zawsze mozna zmienic wiecie co, to jest cokolwiek dziwne. Kolor moze nie jest jakis wypasiony, ale w koncu to nie ROZOWY. Wiec skoro mozna kupic bude taniej o polowe, to nad czym sie zastanawaic? A ewentualna zmiana lakieru to juz kwestia naprawde malego wydatku. Gdybym mial zmieniac puszke, to nawet bym nie mial watpliwosci. A nawet jak nie masz smykalki do malowania (Ja sie przyznam ze tez nie mam) to idziesz do lakiernika i mowisz mu jaka jest sprawa - dodasz ze jestes biednym studentem i nie masz tyle $ zeby sfinansowac malowanie - albo trafisz na takiego lakiernika ze kupisz porzadna flache i bedziesz mial sprawe zalatwiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 dokladnie! A pozatym patrzac na te fotki - kolor mi sie zaczyna podobac. Buda jest oryginalna, markowa i jeszcze za pol ceny :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzkuba Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 no cena jest ok malowalem dla próby swojego fortrona mdn kolorem "czarny połysk" spray samochodowy firmy motip taki 200ml po zmatowieniu i pomalowaniu pierwszej warstwqy bylo ok ale widocznie za szybko sie wzielem z malowanie drugiej warstywy i sie narobiło troche zacieków ale ogolnie nie jest źle mysle ze sprobje jeszcze pomalowac starą obudowe i pobawic sie w jej modding jak nabiore wprawy to kupie chiefteca tylko jest jeden problem ten spray to jest akryl i jest strasznie miekka ta farba i łatwo sie rysuje :E moze bezbarwny lakier troche go utwardzi? zeby sie tak nie rysował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 dokladnie! A pozatym patrzac na te fotki - kolor mi sie zaczyna podobac. Buda jest oryginalna, markowa i jeszcze za pol ceny :D. tak teraz jeszcze mi sie przypomnialo - Carl0s - zamien skytower'a (o ile dobrze pamietam) na tego dragona - bedziesz akurat pod kolor avatara ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Hyhyhy, nie nie Kanathea, to nie wchodzi w gre. Skytowera szukalem i wybieralem za dlugo zeby teraz sie go ot tak pozbyc, ponadto mam co do niego wielkie plany ;). No i bigtower to jednak bigtower :). Looknij na allegro jaki ladny skytowerek jest wystawiony :). Moj bedzie ladniejszy :P O ile ktos sledzi te aukcje, to napewno zauwazyl ze obudowy mimo koloru ciesza sie powodzeniem. Takze chyba sprawdza sie teoria ze mimo wszystko marka i jakos wygraja z uprzedzeniami do koloru. I to mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 pisałem juże że dragon mi sie podoba ale jakoś tak patrze na tego budacza i ten kolor mi sie kojarzy z "New York Cab" czyli taksówką z New Yorka :P jakiś pasek walnąć carno biały na około i już zmodowane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) pisałem juże że dragon mi sie podoba ale jakoś tak patrze na tego budacza i ten kolor mi sie kojarzy z "New York Cab" czyli taksówką z New Yorka :P jakiś pasek walnąć carno biały na około i już zmodowane :P Mi sie kojarzy z pokrywą silnika w Bf109E lub F, jeszcze tylko jakieś stylowe okopcenia albo kolektory domalować areogrfem + inne smaczki np. krzyże i było by całkiem sympatycznie B) :rolleyes: Obrazek poglądowy :D http://www.hasegawa-model.co.jp/05.9/images/09638.jpg Edytowane 5 Lutego 2006 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellon Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 A ja to wszystko przemyślałem i biorę taką budę http://www.allegro.pl/item86875835_chiefte...a_sprawdz_.html + taki bok: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85106100 Idealny kolor do WC z miedzianych rurek. Oczywiście Seria Dragon nigdy mi się nie podobała zawsze chciałem Big Towera z serii MESH, ale ta cena, wolę zaoszczędzone 220 zł. dołożyć do lepszego procka. O, i tym sposobem kupię Opterona 165 a nie jak wcześniej zamierzałem Athlona X2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 A ja to wszystko przemyślałem i biorę taką budę http://www.allegro.pl/item86875835_chiefte...a_sprawdz_.html + taki bok: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85106100 Idealny kolor do WC z miedzianych rurek. Oczywiście Seria Dragon nigdy mi się nie podobała zawsze chciałem Big Towera z serii MESH, ale ta cena, wolę zaoszczędzone 220 zł. dołożyć do lepszego procka. O, i tym sposobem kupię Opterona 165 a nie jak wcześniej zamierzałem Athlona X2. dokladnie, ja sobie kupilem taki kolorek z tym bokiem, wyglada kozacko ladniej sie prezentuje niz na tych "fotkach" z aukcji napchalem ja tym co w podpisie i wazy 17,7kg to naprawde mocna obudowa a wiecej o niej tu kolor cos kolo takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snoopikus Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Poniewaz temat jest miedzy innymi o zoltym Chieftecu to zapytam :) Czy ktos moze juz go kupil i czy istnieje fizyczna mozliwosc zmieszczenia na tylnim panelu wentylatora 12cm? Chodzi mi o odleglosc miedzy krawedzia obudowy, a krawedzia gdzie sie wklada zaslepke na wyjscia i porty z plyty glownej... Moglby ktos zmierzyc i podac wymiar ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...