Damian.K. Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mam kompa z kartą graf. zintegrowaną. Chciałbym więc kupić jakąś kartę pod PCI do 50zł. Którą moglibyście mi polecić. Myślałem o voodoo 2, lub tnt2. Takie na allegro kosztują bardzo mało. Interesuje mnie aby wspierała OpenGL lub DirectX (w starszej wersji oczywiście :D ) - szybsza praca w trybie 3d. Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 to nie na PCI tylko na AGP PCI to są te nikonicznie ale pewnie buałe porty których masz kilka RIVA TNT2 najlepsze rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian.K. Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Wiem co mam w kompie :D PCI To stary komp płyta msi-ms6178 dzięki ale ponawiam pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 masz tu wszystkie karty na PCI z nich cos na pewno wybierzesz http://www.allegro.pl/showcat.php?id=8632&order=t&view=gtext Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...