gborkol Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam kumplowi zadymilo sie ze skrzyni i potrzebuje teraz sprzetu do 1000zł,a mianowicia pl.gl. s754 proc. Amd64,pamięć oraz zasilacz prosimy o pomoc w znalezieniu odpowiedniego sprzetu. Pozdrawiam. sad.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Poradze coś na 939. ASRock dual sataII, sempron 3000+, 512 patrioty kh albo dwa razy, forton 350W. Grafa sie nie zjarała z tamtego sprzętu?? Jeżeli nie będzie można ją przełożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gborkol Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Grafa jest ok gf5200 agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 No to przełoży ją i z czasem zakupi jakieś cudo na pci-e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja odradzam kupowanie ASrock - kiepska firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja odradzam kupowanie ASrock - kiepska firma.Najpierw poczytaj o tej płycie potem pisz. ASRock dual sataII jest bardzo dobrą płytą w tej cenie, tak jak już kiedyś pisałem, stawiam ją zaraz po DFI i Epoxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Najpierw poczytaj o tej płycie potem pisz. ASRock dual sataII jest bardzo dobrą płytą w tej cenie, tak jak już kiedyś pisałem, stawiam ją zaraz po DFI i Epoxie.Chipset to Uli - mało znana firma. Kolega miał kiedyś płytę na Ali ( za czasów BX ) i nie dało się win 2000 zainstalować z powodu dziwnego mostka. Znacznie pewniejsze są Intel,Via,nVidia. Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ULI i ALI to dwie różne rzeczy, odsyłam do tematu o tej płycie, może on Cie przekona że asrock dual sataII jest bardzo dobrą płytą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja niewiem co w tym kraju panuje za mentalnosc jakos ludzie na zachodzie pakuja do tej plyty x2 opterony i calkiem niezle to kreca majac znacznie wiecej kasy od nas i tanszy sprzet a tu gdzie bys nie popatrzyl to uli be asrock be jedynie dfi sie liczy najpierw radze o czyms poczytac sprawdzic na wlasnej skorze a potem mowic ze to jest do kitu magia tego asrocka ktorego wlasnie polecam z czysty, sumieniem jest chipset uli ktory jest bardzo dobry nvidia nie wykupila by uli gdyby nie czula zagrozenia z ich strony na rynku chipsetow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...