Skocz do zawartości
gborkol

Pł.gł.,procesor,ram,zasilacz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Poradze coś na 939. ASRock dual sataII, sempron 3000+, 512 patrioty kh albo dwa razy, forton 350W. Grafa sie nie zjarała z tamtego sprzętu?? Jeżeli nie będzie można ją przełożyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Ja odradzam kupowanie ASrock - kiepska firma.

Najpierw poczytaj o tej płycie potem pisz. ASRock dual sataII jest bardzo dobrą płytą w tej cenie, tak jak już kiedyś pisałem, stawiam ją zaraz po DFI i Epoxie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw poczytaj o tej płycie potem pisz. ASRock dual sataII jest bardzo dobrą płytą w tej cenie, tak jak już kiedyś pisałem, stawiam ją zaraz po DFI i Epoxie.

Chipset to Uli - mało znana firma. Kolega miał kiedyś płytę na Ali ( za czasów BX ) i nie dało się win 2000 zainstalować z powodu dziwnego mostka. Znacznie pewniejsze są Intel,Via,nVidia. Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

ULI i ALI to dwie różne rzeczy, odsyłam do tematu o tej płycie, może on Cie przekona że asrock dual sataII jest bardzo dobrą płytą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niewiem co w tym kraju panuje za mentalnosc jakos ludzie na zachodzie pakuja do tej plyty x2 opterony i calkiem niezle to kreca majac znacznie wiecej kasy od nas i tanszy sprzet a tu gdzie bys nie popatrzyl to uli be asrock be jedynie dfi sie liczy najpierw radze o czyms poczytac sprawdzic na wlasnej skorze a potem mowic ze to jest do kitu magia tego asrocka ktorego wlasnie polecam z czysty, sumieniem jest chipset uli ktory jest bardzo dobry nvidia nie wykupila by uli gdyby nie czula zagrozenia z ich strony na rynku chipsetow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi