Pietrekth7 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam mam pytanko wiem ze byly juz takie posty ale nie moge znalesc dokladnie tego co chcem. Mam karte grafiki Gigabyte Gf 6600 gt a dokładniej ( GV-NX66T 128D-SP ) i chcialbym dobrych sterow do niej. Obecnie mam 81.95 forceware i nie jestem zadowolony z nich :sad: prosze was o doradzenie jakie zassac :D . A jesli chodzi o plyte główna to mam Gigabyte GA-K8NF-9 . Po zainstalowaniu sterownikow orginalnych komp sie nie chcial odpalac szybko i sie zawieszal teraz zainstalowalem nForce4 amd 6.70 czy sa one ok??? czy nie. Narazie chodzi mi ok ale czy sa lepsze stery od nich :-P Dziekuja bardzo za odpowiedzi na moj temacik :lol: Jesli takie tematy juz byly to sorki wielkie......................................................................... .............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 82.12/78.XX. Powiem ci ze takich tematow jest pelno.... co do plyty to nie wiem, z reguly dla mobo najlepszy = najnowsze (stery, nie biosy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...