zeumistotelez Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam Moze moje pytanie wydać sie głupie ale dla mnie jest one dosyc wazne. Niedawno kupiłem sobie nowy procesor i szukam programu który zrobi test mojego kompa i pokaze jak on sie prezentuje na tle innych maszynek :lol: wszędzie już szukałem ale nie umie znaleść takiego programu który da mi porównanie z innymi kompami a na tym mi właśnie zależy pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys-HT Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 sandra, everest i takie tam inne.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) 3DMark 2001 3DMark 2003 Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 SuperPI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...