Pietrekth7 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Szukam szukam i nie moge znalesc tego co chce :mur: czyli jakie sa najlepsze do karty gigabyte Gf6600 gt 128 m. Napiszcie jakie ??????????????????????????? Dzieki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 testy , jeszcze raz testy , umnie akurat 82.65 najlepiej chulają , jeszcze nie testowałem 83.40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrekth7 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 82.65 nie moge znalesc na nvidia.com sa tam tylko 81.98 . Z jakiej stronki takie stery zassac zeby bylo bezpiecznie chyba ze sa na nvidia to prosze o linka do tych sterow z góry bardzo dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 http://www.station-drivers.com/page/nvidia%20forceware.htm tu masz najnowsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrekth7 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Czyli 82.65 do grafy Gf 6600 gt 128m beda ?????? ok ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Kolejny lamus ktory nie wie w jakim temacie pisac,a apel do adminow o przyklejenie tematu ze sterownikami NV nie przynosi rezultatow,wiec nie ma sie co dziwic,ze tacy debile wyrastaja jak grzyby po deszczu.J Mimo tego powiem-82.65 Koniec tematu Edit:MAM NADZIEJE ZE PRZYNAJMNIEJ TAK OSTRA WYPOWIEDZ SKLONI ADMINOW DO ZROBIENIA PORZADKOW W TYM DZIALE I PRZYKLEJENIA TEGO CO TRZEBA-szczerze mowiac,ja juz nie wytrzymuje... Pzdr Edytowane 29 Stycznia 2006 przez rangiz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...