huta Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 witam otóż mój znajomy posaida nagrywarke dvd i jest to jego jedyny czytnik nośników cd i występuje problem podczas prób przekopiowania czegoś np filmu z płytki na dysk wyskakuje jakiś bład że nie można było skopiować bo coś tam coś tam i na końcu CRC czy wie ktoś o co może chodzić ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 mozliwe ze dvd pada (ja tak miałem z rocznym napedem)spróbuj wyczyścić laserek i ewentualnie firmware napedu zmienic, ps przy kazdej płytce to wysępuje czy tylko przy niektórych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huta Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 mozliwe ze dvd pada (ja tak miałem z rocznym napedem)spróbuj wyczyścić laserek i ewentualnie firmware napedu zmienic, ps przy kazdej płytce to wysępuje czy tylko przy niektórychprzy wszystkich jakich próbowałem występował ten problem, wogóle aby odczytał zawartość płytki to trwa dłuższą chwilę co jest dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 przy wszystkich jakich próbowałem występował ten problem, wogóle aby odczytał zawartość płytki to trwa dłuższą chwilę co jest dziwnesprawdź taśmę sygnałową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huta Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 sprawdź taśmę sygnałową co to jest ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 co to jest ??:)to jest ot co łączy płytę główną z napędem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huta Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 to jest ot co łączy płytę główną z napędemi to może mieć wpływ na to że nie chce czytać bąd tak długo czyta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 i to może mieć wpływ na to że nie chce czytać bąd tak długo czyta ??tak może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...