Witaj Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 terkocze ale dopiero po roku uzywania (2 latach uzywania) bo nowka sztuka smiga cicho. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0marek0 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Tagan 380 na pokladzie. Ciekawe jak sie spisze? :) BTW, jakosc wykonania i ilosc wszystkiego w pudelku porazaja :) Dzieki wszystkim za opinie. Pozdr, Marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtremik Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Wyczytałem że GPS-400AA jest na łożysku ślizgowym wiec z trwałością może nie być za dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja mam tego chiefteca, co w sygnaturce. Napięcia trzyma naprawdę super. Mam dosyć podkręcony sprzęt (w to co w sigu) i wachania są bardzo małe np. +12V jest od 11,98 do 12,04V. Tylko ten zasilacz jest najgłośniejszym elementem w moim kompie. Muszę zmienić ten wentylator na coś innego, ewentualnie zdejmę grilla z dołu, ale nie wiem czy to cokolwiek da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...